Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobcia napisał(a):
Mnie się teraz marzy akwarium z pyszczakami:loveu: fantastycznie jest patrzeć, jak te rybki wychowują narybek:lol: na uczelni mamy takie właśnie akwarium i nie mogę koło niego przejść, żeby sobie nie popatrzeć:loveu: a jak to przed egzaminami uspokaja...:evil_lol:

pyszczaki są cudne, jelołki i te z niebieskimi paskami :loveu:

Posted

wiecie coś na temat,jakoby Foxi skacząca ze skałki na tle nieba była w MP ?? bo na zakazanym forum ktosik napisał dosc niejednoznacznie ze widział :crazyeye:

Posted

a ja właśnie kupiłam MP i jest !!! Foksiasta sławna :multi::multi::loveu: PP też kupiłam ze względu na artykuł o sznaucerze olbrzymie (to nic że głąby wstawili fotę miniaturki :angryy:nie po raz pierwszy , ale inne zdjęcia faktycznie przedstawiają olbrzymy:loveu:)

Nie wiem kiedy będę znów we Wrocławiu :lol: ale kiedyś napewno bo miasto mi się bardzo podoba :loveu:

Posted

dzięki :lol:

Mam wieści o Soni :cool3::cool3: :multi: Dziewczynka się pozbierała!! Wychodzi na spacerki, obszczekuje ludzi, zjada posilki !!! :crazyeye::crazyeye: Rozcięli ją, wyslali próbkę ze zmienionej trzustki do badania i zaszyli.....i Sonik ożył ! Bez leków ! Oby poprawiło się na dłużej, bądź co bądź, trzustka zmieniona jest, a lekarze nie wiedzą co z fantem począć :roll: No ale Sonikowi służy brak leków :crazyeye:. No więc teraz jest intensywnie odkarmiana ,dostaje witaminki jakieś dla rekonwalescentów i jest dużo lepiej! Oby tylko tak dalej:loveu:

Posted

[quote name='LeCoyotte']gratulacje:lol: to chyba drugi raz już?

napewno trzeci :loveu:

Kinia , RCookie - witamy w galerii :multi: i dzięki za gratulacje

edit.

Posted

zauważyliście że tu ostatnio strasznie kiepsko z fotami ? :shake: bo albo leje albo wieje a wiatr nieustający uniemożliwia makro i kółko się zamyka :placz: a taką mam już wenę,żeby się puścić w teren i robactwa szukać a tu nici, któryś tydzień z rzędu wieje bardzo a dziś ulewa :roll: Jutro miała być wycieczka do Wisły ale nie będzie bo prognozy są jakie są :roll:
Normalnie pogoda uniemożliwia mi rozwijanie zainteresowań no :evil_lol:
stare zapasy
rusałka osetnik

Posted

Soniczek :loveu: cudna dzielna dziewczynka!
Zakupię MP i PP żeby podziwiać i poczytać o olbrzymkach.
Mnie też pogoda wnerwia, jutro mam niby zaplanowaną wycieczkę ale jak widzę prognozę to coś czuję że nic z tego nie będzie.

Posted

eria napisał(a):
dzięki :lol:

Mam wieści o Soni :cool3::cool3: :multi: Dziewczynka się pozbierała!! Wychodzi na spacerki, obszczekuje ludzi, zjada posilki !!! :crazyeye::crazyeye: Rozcięli ją, wyslali próbkę ze zmienionej trzustki do badania i zaszyli.....i Sonik ożył ! Bez leków ! Oby poprawiło się na dłużej, bądź co bądź, trzustka zmieniona jest, a lekarze nie wiedzą co z fantem począć :roll: No ale Sonikowi służy brak leków :crazyeye:. No więc teraz jest intensywnie odkarmiana ,dostaje witaminki jakieś dla rekonwalescentów i jest dużo lepiej! Oby tylko tak dalej:loveu:

super!! :)
znam przypadek jamnika ktory z dnia na dzien zaczął powłuczyc tylnimi łapkami, młody pies... chyba miesiac na lekach jechał, bylo ciut poprawy, ale nogi byly i tak starsznie słabe, praktycznie nie widzac efektow wlaścicielka odstawila leki i powiedziala "i tak sie meczy, moze a noz sie polepszy" za dwa dni pies biegał.. i do dzis cieszy sie zdrowiem, a babka zastanawiala sie juz nad uśpieniem psa .