lespaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 taki pies na zawsze jest wielki, nieziemsko piekny. ania, trzymam serduszko i niewiem co powiedziec, tak po ludzku, poprostu, niewiem. jakos mnie zatyka Quote
sota36 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Anulko - a ja dziekuje Ci za 3 przecudne lata jakie przezyl uTwego boku Kreos!!! Dziekuje!!!!! Quote
wiq Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 eria, zobaczyłam Twój opis na GG i aż mnie łeb rozbolał..:placz: po prostu mnie zatkało, przykro mi strasznie:placz: trzymaj sie.. Quote
zaba14 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aniu widze opis na gg... przykro mi bardzo ale te słowa dla Ciebie i tak wiele nie znaczą.. wiem co czujesz... Mikus odszedł trzy dni temu ... a ja już kolejny dzień płacze... :placz: uczucie straty tak bliskiego człona rodziny strasznie boli, łączę się z Tobą i mocno ściskam... :-( Quote
Marta_Ares Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ania teraz dopiero zobaczylam Twoj opis na gadu:-( bardzo mi przykro, kurde nawet nie wiem co napisać....:placz: łącze sie w bólu:-( Kreoś.... [*] Quote
Rinuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aniu.... Aż mi łzy poleciały...:-( Jest mi strasznie przykro....to się stało tak nagle...:-(:-( Ale teraz już nic go nie boli...jest szczęśliwy...biega z innymi psiakami za TM...:-( Kreosiu Zawsze będziemy Cię pamietać,bo Ania uratowała Ci życie i sprawiła, że Twoje ostatnie lata spędziłeś szczęśliwie będąc kochanym przez tą najważniejszą dla Ciebie osobę... Aniu trzymaj się,... :-( Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ania zrobiłaś to co dla Niego było najlepsze - nie cierpiał, był z Tobą do końca - trzymaj się kochana :calus: dałaś temu psu cudowne drugie życie, dzięki Tobie poznał co to beztroska i spanie na kanapie Wiem, że żadne słowa nie są pocieszeniem teraz, ale pamiętaj, że jesteśmy z Tobą wszyscy Kreon, kochany Łosiu, Misiaku:-( ['] Quote
Cerber Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Bardzo bardzo mi przykro, nawet sobie nie wyobrażasz... piękny maluszek, czarnuszek. Miał u Ciebie raj na ziemi i teraz też jest z raju dla psów. Trzymaj się z całych sił. To dla Kreosia [*] Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Arial]Takim WSZYSCY GO TU ZAPAMIĘTAMY [/FONT] [FONT=Arial]KREOSIU (*)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]Aniu , zrobiłaś COŚ na co niewielu ludzi stać , pozwoliłaś odejść Kreonowi bez bólu i z godnością . To bardzo WAŻNE . Trzymaj się , chociaż wiem , ze to niełatwo :-([/FONT] Quote
eria Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dziękuję Wam kochani,że jesteście...Że byliście ze mną i Kreosiem przez te nasze wspólne trzy lata, dzieliliście nasze radości i smutki... Kreon był fantastycznym psem, to była najlepsza decyzja mojego życia że wyciągnęłam go ze schronu,a dziś zapadła druga najlepsza decyja. Eutanazja jest błogosławieństwem... Kurcze, wczoraj zrobiłam coś takiego,wspomnienia : to chyba już było jakieś wewnętrzne przeczucie, jakaś intuicja... kwintesencja Kreosia-takim go będę pamiętać Quote
sota36 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Anus - Kreos zyje w naszych serduchach! Na zawsze! Quote
Olusia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 O, kurczę, nie wierzę... Miał u Ciebie tak dobrze, niech teraz biega sobie za tęczowym mostem :( ['][']['] Aniu, trzymaj się jakoś... Quote
ariss Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :placz::placz::placz: Podjęłaś bardzo dojrzałą decyzję!!! Dzięki Tobie Kreon miał 3 lata cudownego życia i mógł odejść nie męcząc się z bólu. Jestem z Tobą i z uśmiechem zalanym łzami wspominam nasze psie spotkanie. Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 takim go zapamiętamy - z rozwianą brodą, biegnący za kamyczkiem, albo do Ciebie uradowany!!! Kochane psisko z niego było i możesz być z siebie dumna naprawdę!!! :calus: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 cholera a bałam się tu wchodzić żeby nie było złych wiadomości :-( nie znałam go ale mokre mam oczy,podglądałam tylko wasze zdjęcia i zazdrościłam tej pięknej grzywy i brody Kreona a tu takie coś,dobrze że długo się nie męczył i zazdroszcze Ci jeszcze jednego,ja nie zdążyłam mojej suni uspać ech. Po każdej burzy wstaje słońce tylko to przychodzi mi do głowy. Dla Kreona [*] jednego z najpiękniejszych psów jakie tu widziałam Quote
Matusz Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aniu, bardzo mi przykro:-( Wszyscy jesteśmy z Tobą i ciepłe myśli przesyłamy!:calus::calus: Kreosiu, wszyscy zapamiętamy Cię wiecznie uśmiechniętego ! Biegaj szczęśliwy w psim niebie! Quote
Justa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aniu, tak mocno trzymałam za Was kciuki - a może raczej za to, żebyś miała siłę podjąć odpowiednią decyzję wtedy, kiedy będzie trzeba. Zrobiłaś to. Myślę, że Kreoś na zawsze będzie wdzięczny Ci za śmierć bez bólu i cierpienia oraz za fantastyczne lata poza schornem, które mu podarowałaś. A miał u Ciebie wspaniale.. Może moje słowa mają niewielką wartość, bo nigdy nie musiałam podejmować decyzji o odejściu mojego przyjaciela - ale to, prędzej czy później czeka każdego z nas. Szkoda, że nie wszyscy mamy tyle sił co Ty. I tak jak Vectra powiedziała, musisz teraz się trzymać - dla Foxi. ['] Biegaj Kreosiu za tęczowym mostem, na pewno będziesz miał z kim się tam kłócić i dokazywać. Wszyscy płaczemy i jesteśmy sercem z Tobą :calus: Quote
anetta Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jezu... Tak bardzo mi przykro....:-(:-( Tak szybko to się potoczyło....Trzymaj się Eria. Kreonku ['] Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 anetta napisał(a):J Tak szybko to się potoczyło....Trzymaj się Eria. lepiej tak szybko, niż miesiące walki i bólu z góry skazane na przegraną Quote
Recommended Posts