Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taki pies na zawsze jest wielki, nieziemsko piekny. ania, trzymam serduszko i niewiem co powiedziec, tak po ludzku, poprostu, niewiem.
jakos mnie zatyka

Posted

eria, zobaczyłam Twój opis na GG i aż mnie łeb rozbolał..:placz:

po prostu mnie zatkało, przykro mi strasznie:placz:

trzymaj sie..

Posted

Aniu widze opis na gg... przykro mi bardzo ale te słowa dla Ciebie i tak wiele nie znaczą.. wiem co czujesz... Mikus odszedł trzy dni temu ... a ja już kolejny dzień płacze... :placz: uczucie straty tak bliskiego człona rodziny strasznie boli, łączę się z Tobą i mocno ściskam... :-(

Posted

Aniu....
Aż mi łzy poleciały...:-(

Jest mi strasznie przykro....to się stało tak nagle...:-(:-(
Ale teraz już nic go nie boli...jest szczęśliwy...biega z innymi psiakami za TM...:-(

Kreosiu

• Zawsze będziemy Cię pamietać,bo Ania uratowała Ci życie i sprawiła, że Twoje ostatnie lata spędziłeś szczęśliwie będąc kochanym przez tą najważniejszą dla Ciebie osobę...

Aniu trzymaj się,... :-(

• Posted

Ania zrobiłaś to co dla Niego było najlepsze - nie cierpiał, był z Tobą do końca - trzymaj się kochana :calus: dałaś temu psu cudowne drugie życie, dzięki Tobie poznał co to beztroska i spanie na kanapie

Wiem, że żadne słowa nie są pocieszeniem teraz, ale pamiętaj, że jesteśmy z Tobą wszyscy

Kreon, kochany Łosiu, Misiaku:-( [']

Posted

Bardzo bardzo mi przykro, nawet sobie nie wyobrażasz... piękny maluszek, czarnuszek. Miał u Ciebie raj na ziemi i teraz też jest z raju dla psów. Trzymaj się z całych sił. To dla Kreosia
    [*]

Posted

[FONT=Arial]Takim WSZYSCY GO TU ZAPAMIĘTAMY [/FONT]

[FONT=Arial]KREOSIU (*)[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
    [FONT=Arial]Aniu , zrobiłaś COŚ na co niewielu ludzi stać , pozwoliłaś odejść Kreonowi bez bólu i z godnością . To bardzo WAŻNE .
    Trzymaj się , chociaż wiem , ze to niełatwo :-(
    [/FONT]

Posted

Dziękuję Wam kochani,że jesteście...Że byliście ze mną i Kreosiem przez te nasze wspólne trzy lata, dzieliliście nasze radości i smutki... Kreon był fantastycznym psem, to była najlepsza decyzja mojego życia że wyciągnęłam go ze schronu,a dziś zapadła druga najlepsza decyja. Eutanazja jest błogosławieństwem...
    Kurcze, wczoraj zrobiłam coś takiego,wspomnienia :

to chyba już było jakieś wewnętrzne przeczucie, jakaś intuicja...

kwintesencja Kreosia-takim go będę pamiętać

Posted

• :placz::placz::placz:

Podjęłaś bardzo dojrzałą decyzję!!!
    Dzięki Tobie Kreon miał 3 lata cudownego życia i mógł odejść nie męcząc się z bólu.
    Jestem z Tobą i z uśmiechem zalanym łzami wspominam nasze psie spotkanie.

• Posted

cholera a bałam się tu wchodzić żeby nie było złych wiadomości :-( nie znałam go ale mokre mam oczy,podglądałam tylko wasze zdjęcia i zazdrościłam tej pięknej grzywy i brody Kreona a tu takie coś,dobrze że długo się nie męczył i zazdroszcze Ci jeszcze jednego,ja nie zdążyłam mojej suni uspać ech. Po każdej burzy wstaje słońce tylko to przychodzi mi do głowy. Dla Kreona
    [*] jednego z najpiękniejszych psów jakie tu widziałam

Posted

Aniu, bardzo mi przykro:-( Wszyscy jesteśmy z Tobą i ciepłe myśli przesyłamy!:calus::calus:
    Kreosiu, wszyscy zapamiętamy Cię wiecznie uśmiechniętego ! Biegaj szczęśliwy w psim niebie!

Posted

Aniu, tak mocno trzymałam za Was kciuki - a może raczej za to, żebyś miała siłę podjąć odpowiednią decyzję wtedy, kiedy będzie trzeba. Zrobiłaś to. Myślę, że Kreoś na zawsze będzie wdzięczny Ci za śmierć bez bólu i cierpienia oraz za fantastyczne lata poza schornem, które mu podarowałaś.
    A miał u Ciebie wspaniale..

Może moje słowa mają niewielką wartość, bo nigdy nie musiałam podejmować decyzji o odejściu mojego przyjaciela - ale to, prędzej czy później czeka każdego z nas. Szkoda, że nie wszyscy mamy tyle sił co Ty.

I tak jak Vectra powiedziała, musisz teraz się trzymać - dla Foxi.

['] Biegaj Kreosiu za tęczowym mostem, na pewno będziesz miał z kim się tam kłócić i dokazywać.

Wszyscy płaczemy i jesteśmy sercem z Tobą :calus: