Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W kwestii śniegu się eria nie dogadamy :diabloti::eviltong: Ja się cieszę że jest i wcale mnie nie cieszy że słyszę kapanie... :shake: bo jak sobie przypomnę o błocie to aż mnie skręca :angryy:

Posted

weszka napisał(a):
W kwestii śniegu się eria nie dogadamy :diabloti::eviltong: Ja się cieszę że jest i wcale mnie nie cieszy że słyszę kapanie... :shake: bo jak sobie przypomnę o błocie to aż mnie skręca :angryy:

jakby nie patrzeć i tak kiedyś musi stopnieć, i tak będzie błoto, a im szybciej to nastąpi tym szybciej wiosna będzie:cool1: U mnie leży śnieg.. ale mokry od deszczu, więc co to za śnieg;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jakby nie patrzeć i tak kiedyś musi stopnieć, i tak będzie błoto, a im szybciej to nastąpi tym szybciej wiosna będzie:cool1: U mnie leży śnieg.. ale mokry od deszczu, więc co to za śnieg;)

dobrze prawi ! wódki mu ! :evil_lol:

dzisiaj mało brakowało - parę sekund - a na mnie i psy spadłaby z dachu ogromna lawina śniegu :roll: dosłownie przed nami jakieś 3m spadła:roll:

a ja od rana walczę z fotoblogiem :cool3: idzie coraz lepiej

Posted

FB super :klacz:

a ja właśnie wyczytałam na jednym z wątków na pwp, że 16 lutego, czyli wtedy kiedy Kreoś miała atak padaczki, ataki miało wiele psów padaczkowych :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakby czynniki pogodowe/ciśnieniowe miały wpływ na to - rufusowa pisała o tym - szok normalnie!

Posted

malawaszka napisał(a):
FB super :klacz:

a ja właśnie wyczytałam na jednym z wątków na pwp, że 16 lutego, czyli wtedy kiedy Kreoś miała atak padaczki, ataki miało wiele psów padaczkowych :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakby czynniki pogodowe/ciśnieniowe miały wpływ na to - rufusowa pisała o tym - szok normalnie!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: niesamowite !!!!

Doginka, Kreoś to w ogóle wygląda jak żubr a uparty jest jak 5 osłów :evil_lol:
Kark i łeb ma potężny, ale reszta jest drobna w rzeczywistości;)

fotki na dzień dobry
moje ulubione zdjątko z niedzieli :loveu: :

Posted

Od-Nowa napisał(a):
babo jesteś na gadu, czy wyłączyłaś na amen?

ostatnia fotka strasznie mi się podoba!:loveu:

nie mam w pracy GG, wbijaj na PW !