malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9110055.jpg hahaha zamiast łapek - kukurydzki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pepa też pijok straszny - jak w nocy nie ma wody to łazi i jęczy i maruuudziii :lol: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 eria napisał(a):a mi póki co gardło siada:roll: ja ma stan pogorączkowy:mad:i zatrułam się chinolem:angryy:i to sprawdzonym od lat:angryy:jestem wrakiem:roll: Przylazłam się tu pochwalić jaki mi fajny zestaw zrobiłaś:multi: Quote
AngelsDream Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja polecam, jeśli ktoś może, mleko z miodem. Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9099918.jpg chyba jej patyk nie smakuje:errrr: [quote name='eria']Kojot - powooooooooli, rysuj powooooli i dokładnie :loveu::loveu::loveu: spoko spoko rysuje baaardzo powoli, już czwarty dzień:diabloti: ale cudów to Ty się nie spodziewaj:eviltong: Quote
olekg89 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 To wasze psy w nocy piją?Moje nigdy w nocy nie piły.Zresztą oni piją rano i wieczorem za to odrazu idzie cała miska.Oczywiscie cały czas mają dostęp do wody. Quote
LeCoyotte Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 olekg18 napisał(a):To wasze psy w nocy piją?Moje nigdy w nocy nie piły.Zresztą oni piją rano i wieczorem za to odrazu idzie cała miska.Oczywiscie cały czas mają dostęp do wody. moja nigdy w nocy nie pije. W nocy się śpi:diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 etam gadasz-moja czasem pije wode, jak sie zbudzi spragniona :eviltong: ale sliczne zdjecia-zreszta..powtarzam sie :cool1: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pepa pije w nocy, Luna to czasem nawet w dzień nie pije :lol: Quote
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Malawaszka-to prawie jak Kaja jej czasem musze przypomnieć ,że w misce jest woda i wypadałoby się czasem napić :) Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moje psy piją i w dzień i w nocy, ale nie w jakiś dużych ilościach, tak raczej w normie ;) Quote
Dobcia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cześć:loveu: nadrabiłam sobie co nieco zaległości... http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P9110021.jpg śliczny portrecik:) Quote
LeCoyotte Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Malawaszka-to prawie jak Kaja jej czasem musze przypomnieć ,że w misce jest woda i wypadałoby się czasem napić :) też muszę przypominać psu, że woda jest do picia:lol: W upalne dni stawiam tez drugą miskę na balkonie, żeby nie musiała do kuchni latać, bo wtedy to już by prawie nic nie piła. Ale na szczęscie już już jest zimaaaa:roll: A wczoraj to mnie zaskoczyła, prosiła żeby otworzyć jej balkon bo chce się wody napić.. tej z kuchni nie chciała Quote
eria Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 no wiadomo -woda na balkonie jest LEPSZA ! Tak samo jak woda z miski Foxi jest wg Kreona LEPSZA niż z jego miski , i tak samo jak nasza piłka wg Gajusi, jest LEPSZA od jej, takiej samej, piłki :diabloti: i tak samo jak dla Gajusi woda z miski kotów jest LEPSZA od wody w jej misce:diabloti: i można by tak wymieniac w nieskonczoność:diabloti: Dzisiaj znowu mam spacerek z nadprogramowymi 2 futrami , hihihi spojrzenia ludzi na osiedlu-bezcenne Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 eria napisał(a):Dzień dobry :lol: Mrozy idą :evil_lol: zaliczyłam spacer w T-shircie + polarowej bluzie+ kurtce wersja pełna zima i.... wcale nie przesadziłam :crazyeye::shake: ja tak już od kilku dni pomiatam:diabloti: Zimno u nas i do tego dziś pada deszcz:angryy::placz: DZIEŃDOBRY:p, ale chociaż kalafiorki już nam włączyli:multi: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hej chłopaki i dziewczyny :loveu: Ooo gadanina o wodzie :loveu: :evil_lol: I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu: Quote
eria Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Justa napisał(a):Hej chłopaki i dziewczyny :loveu: Ooo gadanina o wodzie :loveu: :evil_lol: I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu: no właśnie dlatego na noc usuwam miske i mam święty spokój z wycieraniem mordy, a jaka suchutka rano :loveu:do wycałowania:loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 eria napisał(a):no właśnie dlatego na noc usuwam miske i mam święty spokój z wycieraniem mordy, a jaka suchutka rano :loveu:do wycałowania:loveu::evil_lol: haha :loveu: z tym, że najwięcej wody idzie po długim spacerze, a kuchnia jak po powodzi :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja nie narzekam - wszystko wsiąka w skarpetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja myslalam ze to tylko moj tak pije ze woda pozniej jestw calej kuchni na podłodze:evil_lol:\ kurcze na mnie zaczeli dziwnie patrzec jak z dwoma na spacer wychodzilam ciekawe co by zrobili jakbym z 4 wyszła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 eria napisał(a):no wiadomo -woda na balkonie jest LEPSZA ! Tak samo jak woda z miski Foxi jest wg Kreona LEPSZA niż z jego miski , i tak samo jak nasza piłka wg Gajusi, jest LEPSZA od jej, takiej samej, piłki :diabloti: i tak samo jak dla Gajusi woda z miski kotów jest LEPSZA od wody w jej misce:diabloti: i można by tak wymieniac w nieskonczoność:diabloti: :roflt: Justa napisał(a): I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu: I balkonu:diabloti: Samba ZAWSZE pije wodę gdy ktoś wraca do domu. Przywita się, poleci sie napic i zwowu przywitać, tym razem ochlapując witanego wodą:loveu::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wpadłam się przywitać bo szans na nadgonienie minionych stron na razie brak :cool3: zdjecia ostatnie z patyczkiem i Foxi śliczne ale miełam nadzieję na mokro-mordowego Kreonika :lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Justa napisał(a): Ooo gadanina o wodzie :loveu: :evil_lol: I tak nic nie przebije zalanej kuchni po napojeniu się sznaucerowej brody :loveu: Luna pije wodę z kubeczka :grins: i nie moczy brody :eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moja niewidoma Kajucha regularnie przewraca miskę z wodą i jest potop :oops: Quote
eria Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Dzisiaj musze w domu jakiś foty pocykac futrzakom bo nie mam co wstawiać :-( Tania - mokrą brodę chcesz oglądać ? :shake::shake::shake: Łosiowi wczoraj kupiłam nowy metalowy grzebień :loveu:bo stary gdzieś posiałam i nie miałam czym mojego skarbu największego czesać :evil_lol::shake: Foksika ogonek już ładnie zarasta,ale jeszcze pocierpi trochę w kołnierzu bo nadal się niestety ogonem interesuje,choc już znacznie mniej;) W niedzielę wyjeżdżam do Łodzi na tydzień i już myśle czy w pensjonacie mają internet:evil_lol: bo ja przecież nie wyżyję :shake: A 6.10 ufryzujem łośkowy łeb i doopkę bo już jest masakra:evil_lol: To tyle nowości :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jaki kupiłaś? bo ja muszę jakiś mocny kupić bo te co mam mają już powyginane zęby bo Luneta jak się wkurza przy czesaniu to łapie za grzebień i ściska - nie chciałabym, żeby tak ścisnęła mojego palucha :evil_lol: Quote
Recommended Posts