Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
jak Twój łysy tyle wnosi brudu to se wyobraź ile moje wnoszą dwa :diabloti::diabloti:

ZE NIE WSPOMNE O MOICH DWÓCH KUDŁATYCH :diabloti::diabloti:

BANER ZAJEBIOZA :multi::multi:

FOTKI TYZ FAJNE I ŁOSOSIOWI FAJNIE UCHOLE STOJA HIHIHIHIHIH:loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
jak Twój łysy tyle wnosi brudu to se wyobraź ile moje wnoszą dwa :diabloti::diabloti:

no :lol:

super, że z Łosiową łapką ok- mówił wet co to było?

haha ua każdego kto kupił lusterko wzrastają rachunki za wodę :lol::loveu:

Posted

nie mówił, musiałoby iść do zbadania żeby wiedziec, a ja z tego całego stresu ...zapomniałam:roll:

no właśnie tych rachunków się obawiam :evil_lol: bo to była pierwsza próba i będą kolejne:diabloti:

Posted

eria napisał(a):
nie mówił, musiałoby iść do zbadania żeby wiedziec, a ja z tego całego stresu ...zapomniałam:roll:

no właśnie tych rachunków się obawiam :evil_lol: bo to była pierwsza próba i będą kolejne:diabloti:

to sie musisz to IRL wyprowadzic :P my tu zimna wode za free mamy ;D

Posted

[quote name='eria']jak Twój łysy tyle wnosi brudu to se wyobraź ile moje wnoszą dwa :diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]
:placz::placz::placz:jaki łysy ...teraz mu przykro ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

wymiziaj za uszkiem od ciotki erii :loveu:która idzie pozamiatać syf z przedpokoju:mad:

miś
hmm jakby na to nie patrzeć wnosi teraz jedną łapę mniej piachu hihi

i pysiol

p.s. załamka... nafociłam kilkadziesiąt fot po czym zorientowałam się że miałam ustawione iso 1600 i foty wywaliłam bo szuuuum

Posted

eria napisał(a):

to ja tam się nie odzywam :P

(sekret mojej gładkiej skóry :evil_lol:) 3 kg piachu w pościeli:evil_lol:

Posted

chyba będę musiała jakiegoś fotkowego focha strzelić :evil_lol:

a póki co ide z kudłatymi na siq, zakładam bucika misiastemu na noc i spaaać :loveu::loveu: wczoraj miał samą skarpetkę i wylizał :angryy::shake: więc dziś w obuwiu spać bedzie:roll: