Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Idziesz już spać?:hmmmm:

LUDZIE PRACUJĄ I WSTAJĄ O 5.50 !!!!! :mad::mad: już idę tylko się od tego cholernego dogo odczepić nie mogę mimo szczerych chęci :diabloti:

Posted

no miałam farta:lol:

a własnie miałam telefon z ofertą opieki nad szczurkiem na czas wyjazdu właścicieli :) Dzwoniła pani która znalazła na petsitter.pl moją staaaaarą jak świat ofertę ;) nie wiem ile za to chcieć...jutro pani będzie dzwonić muszę coś wymyślić :p

Posted

pusia2405 napisał(a):
No muszę powiedzieć, że imponujące stadko, no i szef tyż:evil_lol:

ten pan na zdjęciach to właściciel Hektora! nie mój szef ! ;)

Posted

nie jest ;) ale ona jest po bliżej nieokreślonych przejściach:roll:, nie pamiętam dokładnie jak to było ;)

edit. nawiązując do atakującego misiocyta :D czy takie zachowania są normalne dla staruszka ? :
http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P7154393.jpg
http://images30.fotosik.pl/249/301299a59917649e.jpg
hihi dla psa napewno nie są, ale jak widać dla sznaucera tak....hihi

p.s. zwykle mu nie pozwalam na takie skoki jak na pierwszej focie

Posted

wiq napisał(a):
na ile lat go oceniasz?

hmm no ja straciłam rachubę, 2 lata temu oceniałam na 8 , teraz ....też oceniam na 8 :evil_lol::evil_lol: nie mam pojęcia, naprawdę..... Ciągle chce biegać, bawić się, trzeba go wręcz ograniczać, bo on nie zna umiaru

Posted

wiq napisał(a):
no właśnie, ja bym mu dała z 6-7 :evil_lol:

na zaświadczeniu o szczepieniu w tym roku ma 11 :evil_lol: no bo w schronie wpisali mu 9 w 2006 . Jak tak dalej pójdzie to będzie rekordowy 18 letni sznup hihihih:evil_lol: