wiq Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 kreon wygląda na 5-latka :loveu: p.s. patrzcie, jak nas opłomyczkowało :evil_lol: Quote
eria Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 nieuchronnie zbliża się pora spaceru z 'świętą' czwórką :diabloti: będzie buba:evil_lol: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 eria napisał(a):nieuchronnie zbliża się pora spaceru z 'świętą' czwórką :diabloti: będzie buba:evil_lol: Powodzenia! Nie zaplącz się w smycze :evil_lol::eviltong: Quote
eria Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 oooooo f u c k ....półżywam :evil_lol: teraz jeszcze spieprzałam przed burzą :shake: nogi mi włażą...... Uffffffff..... Ale opanowałam towarzystwo, Gajusia strasznie ciągnęła na smyczy, zwłaszcza jak widziała psy na osiedlu, Sonię spuściłam na początku spaceru to mi zwiała w krzaki i ją musiałam gonić , potem była już tylko na smyczy. Na miejscu docelowym 3 pieski się bawiły, goniły za ringiem i patykiem, a Sonię przywiązałam na 3 złączonych długich smyczach i se leżała w trawie i kontemplowała - jak to ona:lol: a teraz chyba poleje :placz: a to bardzo źle, bo kumpel robi urodzinowe ognisko w pobliżu na polach i wybieramy się z kumpelą , a jak poleje to nicic z ogniska:placz: ale powiem Wam że dały mi wycisk ......... a ja im jeszcze większy hihi Quote
eria Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 niestety :placz::placz: leje jak z wiadra:placz::placz: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 u nas burza już się skończyła, ale lało konkretnie :shake: Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 burza doszła i do nas... a też sie na ognisko wybierałam i nici:roll: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 od kiedy pisałam, że burza już przeszła, to były dwie jeszcze :shake: O moja bidna Kajucha cała się trzęsie :roll: Quote
weszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dzielna ciotka :multi: Ja też miałam pietra bo polazłam na łąki z Dirki i Sympą i zrobiło się czarno i zaczęło dudnić ale całe szczęście przeszło bokiem bo bym się chyba ze strachu ze***ła w gatki :evil_lol: Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hehe u nas wczporaj byla potworna burza to muj sznupelek lezal pod stolem w pokoju xD wariat maly Quote
panienkabubu Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Aniu, dziękuję ślicznie za banerek :loveu: Quote
zuzolandia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 eria napisał(a):nieuchronnie zbliża się pora spaceru z 'świętą' czwórką :diabloti: będzie buba:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi tos miala jazde hihii dzisiaj nie moglam bom w pracy zasuwała bleee....ale umowimy sie na przyszły tydzien......echhh ..moze pomiziam marzenia :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 u nas też potoczki na ulicach i drzewka połamane :multi: tak malowniczo :loveu: Quote
zuzolandia Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [FONT=Arial Black]JUZ PO BURZY!!!![/FONT] [FONT=Arial Black]I DOGO NAM ODDALI!!!![/FONT] Quote
eria Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 masssaaakra , jak długo te burze jeszcze będą przechodzić po kilka dziennie :shake::shake: akurat teraz jak się zobowiązałam nadprogramowe futra wyprowadzać:roll: Jak se będzie trochę siąpić to je zabierać będę, z tym że wrócą uświnione, ale jak będzie ulewa i burza to przechlapane:placz:... A mówili mi 'kup se pelerynę' :evil_lol: i kurde muszę kupić czym prędzej bo to sie nie da inaczej funkcjonować w taką pogodę:roll: wczorajsze fotki, jak jeszcze było suchutko i przed burzą......jakieś 20 minut przed burzą Quote
weszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Fajne klimatyczno-wiejskie fotki ;) I po raz kolejny stwierdzam że Kreoś obłednie wygląda w tej obróżce :) Quote
wiq Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ja tak przed burzą przedwczoraj spieprzałam :evil_lol: wczoraj nawet nie odważyłam się wyjść :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Ale spieprzają przed burzą:evil_lol:Gut zamiast spieprzania wybiega w czasie burzy na dwor - deszcz lapac! Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 sota36 napisał(a):Gut zamiast spieprzania wybiega w czasie burzy na dwor - deszcz lapac! O to tak jak mój Ben :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Eria a nie bolą ich łapy po bieganiu po ściernisku? Quote
Recommended Posts