weszka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Obejrzałam zwierzaki różne - psiaki i motylki i wszystkie piękne. Ale umiejętności focenia tego robactwa to zazdroszczę :cool3: bo ja w ogóle nie umiem obsługiwać obiektywu na makro :roll::oops:... może byś mnie naumiała... Quote
eria Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 weszka napisał(a):Obejrzałam zwierzaki różne - psiaki i motylki i wszystkie piękne. Ale umiejętności focenia tego robactwa to zazdroszczę :cool3: bo ja w ogóle nie umiem obsługiwać obiektywu na makro :roll::oops:... może byś mnie naumiała... wsiadać w autko i wbijać na Rudę !! autostradą wcale nie byłoby długo !:loveu: Quote
weszka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Może kiedyś tak zrobię... w jakiś ładny weekend ;) Quote
Od-Nowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dzięki za zdjęcie "wściekłego psa" :loveu::lol: będą takiego pokazywać w podręcznikach :evil_lol: a na tych zdjeciach taki grzeczniutki cichutki.. nikt nie wie co to za moce drzemią w Kraosiu :diabloti: Quote
eria Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 trzeba tu wkleić tą fotkę coby ludzie wiedzieli o czym mowa:diabloti::diabloti: a mi się strasznie Kreon podoba na tych dwóch siedzących fotach z poprzedniej strony:loveu: Quote
panienkabubu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Hahahah przypomniało mi się jak kiedyś szłam z Benem przez park w dość gorące popołudnie no i Ben jak to Ben miał duuuuuuuużo sliny wokół pyska. Podbiega jakieś dziecko i krzyczy do mamy "Mamo Mamo ten pies ma wścieklizne zobacz ile ma śliny"!!! :mdleje: :turn-l: eriaczku zrobiłabyś mi banerek..........?:modla: Quote
eria Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 panienkabubu napisał(a):Hahahah przypomniało mi się jak kiedyś szłam z Benem przez park w dość gorące popołudnie no i Ben jak to Ben miał duuuuuuuużo sliny wokół pyska. Podbiega jakieś dziecko i krzyczy do mamy "Mamo Mamo ten pies ma wścieklizne zobacz ile ma śliny"!!! :mdleje: :turn-l: eriaczku zrobiłabyś mi banerek..........?:modla: pisz na pw w sprawie banerka! :lol: Quote
Od-Nowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 nie tylko Kreon bo i Foxi świetnie wyszła na siedzącym solo!! chyba musisz je przenieść do folderu "do wywołania" :lol: Quote
zuzolandia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P7093975.jpg aleeee maja usmiechnieteee pysie hihihihih Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P7093964.jpg czy przypadkiem Foxi nie wygrała osatnio na psach.pl?:cool3: Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 http://i33.tinypic.com/4rrjeu.jpg nie powiem z czym mi się to kojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::siara::sweetCyb::B-fly: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 a mówili żeby psy szczepić , tak to jest jak się mądrzejszych nie słucha :evil_lol: glut modelowy :) Quote
eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Rinuś Foksik w konkursie foto wygrała już dobrych parę miesięcy temu;) Rudzia - te gluty to spowodowaly jakieś sucze siuśki:evil_lol: może jakaś cieczka tam przechodziła i biedak się oślimtolił , a potem pożuł trochę trawy < bo ja fociłam motylki> i oślimtał się jeszcze bardziej:evil_lol: Quote
eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Rinuś Foksik w konkursie foto wygrała już dobrych parę miesięcy temu;-) Rudzia - te gluty to spowodowaly jakieś sucze siuśki:evil_lol: może jakaś cieczka tam przechodziła i biedak się oślimtolił , a potem pożuł trochę trawy < bo ja fociłam motylki> i oślimtał się jeszcze bardziej. a tak generalnie : LUDZIE NIE WYCHODZIĆ OD JUTRA PRZEZ TYDZIEŃ NA POLA :diabloti: a jak musicie koniecznie a spotkacie takie osobniki to kryć się w najbliższych bunkrach:evil_lol: spotkacie też takie osobniki ale tych nie należy się obawiac hihi przestrojnik jurtina przestrojnik trawnik Quote
eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 w porywach spotkać możecie też oprócz tych 4 najstraszniejszych także tego:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P7094076.jpg zakochałam się w tych fotkach z piłką :evil_lol: świetnie te miny uchwycone :loveu: Quote
weszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hehehhe ale ferajna i jedna mała cioteczka eria do tego ale za to z duuuuużym aparatem ;) Quote
eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='weszka']Hehehhe ale ferajna i jedna mała cioteczka eria do tego ale za to z duuuuużym aparatem ;) ja się obawiam że przy nich 4 to niebardzo będę mogła aparat wyciągnąć bo to oczy dookoła głowy trza miec:evil_lol: wiq Figa na urlopie w górach, wyalienowała się totalnie:diabloti: ale one wsyskie są stlasne :evil_lol: a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :roll:[FONT=Arial]...łapie doła jak widze Twoje fotasy ......ja za lata świetlne tak się nie nauczę .......CUDEŃKA :loveu:[/FONT] Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial]...łapie doła jak widze Twoje fotasy ......ja za lata świetlne tak się nie nauczę .......CUDEŃKA :loveu:[/FONT] Mam to samo:loveu::loveu::lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial]...łapie doła jak widze Twoje fotasy ......ja za lata świetlne tak się nie nauczę .......CUDEŃKA :loveu:[/FONT] [quote name='furciaczek']Mam to samo:loveu::loveu::lol: new aparat :diabloti: Quote
Kinia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/65.jpg Powoli zaczynam sie bać... Quote
Recommended Posts