Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg18 napisał(a):
Idealna waga ,mieśnie i wrodzona agresja do wszelakiego stworzenia jakie się ruszało na ziemi:P

Hahaha też miałam takiego jamniora :diabloti:

Posted

cześć dziewczynki (z Olkiem na czele:diabloti::loveu:)
Za pół godzinki jedziemy z kumpelą do zoo na wieeelkie focenie:diabloti: Fakt, jest zimno i pochmurno,ale za to gadzina powinna być ożywiona:lol: mam tylko nadzieję że nie poleje;)

Posted

Weszka-chodził na kolczatce i zrywał skórzane smycze o szer.2cm?:D bo widział owczarka sąsiadów;P
Albo ujadał pare godzin non stop bo ktoś obcy był w domu?hehe:)
Eria fotów coś mało chce dużo Gaji ,Hektora i Figi dawno nie było:) Coś lecisz w kulki moja droga:)

Posted

eria napisał(a):
cześć dziewczynki (z Olkiem na czele:diabloti::loveu:)
Za pół godzinki jedziemy z kumpelą do zoo na wieeelkie focenie:diabloti: Fakt, jest zimno i pochmurno,ale za to gadzina powinna być ożywiona:lol: mam tylko nadzieję że nie poleje;)

a ja poprosze dzikie psowate ;)

u nas juz leje deszcz -dobrze ze wczesniej bylam na spacerku w lesie..:shake:

Posted

Pogoda nam się bardzo udała :multi::multi::multi::loveu: słońce/chmurki naprzemian:loveu: Fot mam około 400 z czego najbardziej jestem zadowolona z pantery śnieżnej (po prostu bajkowo pozowała-sami zobaczycie) , z lemurów , gęsi i emu (który na mnie..nawarczał tak że aż się wystraszyłam i odskoczyłam:evil_lol:
Psowatych niet, mam rogate , mam słoniowate, ryby,żółwie,orły, ale irbis po prostu wymiata.

Posted

o to ten emu co na mnie nawarczał :evil_lol:

generalnie muszę aparat pochwalić, bo świetnie sobie radził z ostrzeniem przez paskudnie uświnione szyby :)
Paulina-panteraz przez szybę