Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eria, uwielbiam Twoje foty i te z psimi i te inne, ale najbardziej lubię oglądać robale:crazyeye::loveu:
Ja próbowałam ufocić bączki, ale one były szybsze ode mnie i w ciągłym ruchu - uciekały jak się zbliżałam z aparatem:oops::angryy:

Posted

cześć dziewczynki :lol:
właśnie się załamuję bo znów nadszedł ten piekielny czas na zamówienie karmy:shake: i nie ma skąd ! Grandecane ma urlop do 5-tego, na allegro jest tylko telekarma i szybkakarma i na obu z nich się przejechalam:angryy: :shake:

będą fotki wieczorem;)

Posted

tam jest przesyłka płatna chyba (?),ja chcem kuriera gratis:roll:
jakby sie łoś jeszcze kilka dni wstrzymał z jedzeniem to do wtorku by starczyło :diabloti::diabloti: nie je od 2 dni wiec jest nadzieja:roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha może da radę :lol: a w karmydodomu patrzyłaś? ja tam zamawiam często i kurier jest gratis i ceny ok

oo zajrzę tam!!

skoro nowa stronka to i psiska:loveu:

Posted

hehe, też znam ten ból... przychodzi czas zamawiania i same nerwy już na wstępie :shake:
w sumie na razie nie przejechałam się na "szybkakarma" a reszta kiepsko kiepsko...

Posted

Dziś ten wielki dzień - równe dwa latka jak łoś jest u mnie.....

a z Foksiastą xxx roczków minie z końcem sierpnia....Straciłam rachubę,muszę spojrzeć do książeczki i przeliczyć :)