Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kodzie nie przeszkadza że woda zimna ( a że ma adhd to wyschła chyba w 5 minut) :evil_lol:Moje futra musiałam trzymać bo też już chciały popływać:mad:

zwróćcie uwagę na minę:evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
hej Aniu

futra sie dogaduja super :) teraz bedziesz musiala nauczyc sie trzymac trzy smycze w rece? :D OMG :evil_lol:

nie! to sucz mamy i ojczyma,mieszka se w ogrodzie, biega przy rowerze i ma się super;)! byliśmy razem wszyscy na spacerze!! z trzema psami bym zwariowała:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
z trzema psami bym zwariowała:evil_lol:

no co Ty, 3 to idealnie :D
z 2ma łyso, z 1 to już zupełnie.. nawet się łazić nie chce:evil_lol:

ale ja myślę, że 4 psy.. tak.. 4 to liczba najidealniejsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć dziewczynki :multi: nie miałam neta całe do południa:shake: normalnie wyciąć z życiorysu, nie wiedziałam za co się złapać:evil_lol: jak narkoman normalnie:shake::evil_lol:
teraz wróciłam z obiadku od mamy

Od-Nowa napisał(a):

p.s.
Eria jaką wybrałać lustrzanke?

olympus e-510
Doginka napisał(a):

Życzę MOKREGO DYNGUSA

o 8 rano miałam pobudkę :angryy: jakieś małe bajtle mi dzwonią do drzwi :evil_lol:chyba myśleli że otworzę :evil_lol::evil_lol: ale się mylili,poszłam spać dalej, o 11 powtórka z rozrywki :evil_lol: mieli chopcy pecha:evil_lol:
wiq napisał(a):
no co Ty, 3 to idealnie :D
z 2ma łyso, z 1 to już zupełnie.. nawet się łazić nie chce:evil_lol:

ale ja myślę, że 4 psy.. tak.. 4 to liczba najidealniejsza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmm niedawno mówiłaś że 3 to za dużo i że dwa to jest tak optymalnie:cool3:

Posted

[quote name='Doginka']eria a dlaczego na foteczkach jeszcze jesteś sucha?:cool3::diabloti: - przecież powinnaś być mokra chociaż wirtualnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo to wczorajsze foty są :evil_lol: