natija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 witamy,fajne foteczki,zreszta jak zawsze :) Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://i20.tinypic.com/3326sr5.jpg niewinna minka łobuza :loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://i23.tinypic.com/rjjod4.jpg super razem wyglądają :multi: Quote
JIM Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jak zwykle warto zagladnac :):) Super foty:cool3: Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Zdolna bestia z Ciebie Eria:multi:;):loveu: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 co ja mam pisać.... :eviltong: Foty jak zwykle boskie :loveu: Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 cześć dziewczynki, wpadam tak na chwile jakieś kilka fotek wkleić - już mam totalną resztke:shake: a pogoda do bani... a potem lece na 'miasto' załatwić parę spraw związanych z wyjściem babci ze szpitala . Idę też do szewca przynitować Foxi nowy identyfikator do obroży :cool1: to jedyna opcja żeby już nie zgubiła:cool1: z tej aukcji zamówiłam : http://www.allegro.pl/item248325652_identyfikator_dla_psa_lub_kota_2szt_za_10zl_.html już przyszedł i jest super ! prosty i estetyczny:lol: a z naszych 'zboczencowych' wiadomości - teraz chyba policja dopiero weźmie sprawę zboczenca na poważnie :cool1: wczoraj dowiedziałam się ze pogonił dwie młode dziewczyny :cool1: wiedziałam że on się rozwinie do tego stopnia :angryy: a wszyscy w koło tej łajzy bronią :angryy: ostatnio usłyszałam absurdalny argument z ust pana od Hektora - największego obrońcy:cool1: przecież to normalne że on se goły w krzakach stoi, przecież to naturalne, każdy człowiek się nagi urodził, potem o stworzeniu świata słuchałam - że przecież ludzie nie zostali stworzeni w ubraniach tylko nago :shake::shake::angryy: no po prostu ręce opadają. Broni tej łajzy nawet pani od Figi która uważa że on jest absolutnie niegroźny i napewno nie ewoluuje do tego stopnia żeby kogoś pogonić, bo taki typ się nie zmienia:cool1: a jak jej powiedziałam że podobno jakieś dwie dziewczyny pogonił niedawno to stwierdziła "może chciały żeby je pogonił" :angryy: ehhhh w każdym bądź razie mamy już dużo informacji na temat tego gn**ja i mam nadzieję że wreszcie przyłapią go na gorącym uczynku:angryy: Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 cześć dziewczynki, wpadam tak na chwile jakieś kilka fotek wkleić - już mam totalną resztke:shake: a pogoda do bani... a potem lece na 'miasto' załatwić parę spraw związanych z wyjściem babci ze szpitala . Idę też do szewca przynitować Foxi nowy identyfikator do obroży :cool1: to jedyna opcja żeby już nie zgubiła:cool1: z tej aukcji zamówiłam : http://www.allegro.pl/item248325652_..._za_10zl_.html już przyszedł i jest super ! prosty i estetyczny:lol: a z naszych 'zboczencowych' wiadomości - teraz chyba policja dopiero weźmie sprawę zboczenca na poważnie :cool1: wczoraj dowiedziałam się ze pogonił dwie młode dziewczyny :cool1: wiedziałam że on się rozwinie do tego stopnia :angryy: a wszyscy w koło tej łajzy bronią :angryy: ostatnio usłyszałam absurdalny argument z ust pana od Hektora - największego obrońcy:cool1: przecież to normalne że on se goły w krzakach stoi, przecież to naturalne, każdy człowiek się nagi urodził, potem o stworzeniu świata słuchałam - że przecież ludzie nie zostali stworzeni w ubraniach tylko nago :shake::shake::angryy: no po prostu ręce opadają. Broni tej łajzy nawet pani od Figi która uważa że on jest absolutnie niegroźny i napewno nie ewoluuje do tego stopnia żeby kogoś pogonić, bo taki typ się nie zmienia:cool1: a jak jej powiedziałam że podobno jakieś dwie dziewczyny pogonił niedawno to stwierdziła "może chciały żeby je pogonił" :angryy: ehhhh w każdym bądź razie mamy już dużo informacji na temat tego gn**ja i mam nadzieję że wreszcie przyłapią go na gorącym uczynku:angryy: czas na foteczki :lol: : Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='eria']cześć dziewczynki, wpadam tak na chwile jakieś kilka fotek wkleić - już mam totalną resztke:shake: a pogoda do bani... a potem lece na 'miasto' załatwić parę spraw związanych z wyjściem babci ze szpitala . Idę też do szewca przynitować Foxi nowy identyfikator do obroży :cool1: to jedyna opcja żeby już nie zgubiła:cool1: z tej aukcji zamówiłam : http://www.allegro.pl/item248325652_identyfikator_dla_psa_lub_kota_2szt_za_10zl_.html już przyszedł i jest super ! prosty i estetyczny:lol: a z naszych 'zboczencowych' wiadomości - teraz chyba policja dopiero weźmie sprawę zboczenca na poważnie :cool1: wczoraj dowiedziałam się ze pogonił dwie młode dziewczyny :cool1: wiedziałam że on się rozwinie do tego stopnia :angryy: a wszyscy w koło tej łajzy bronią :angryy: ostatnio usłyszałam absurdalny argument z ust pana od Hektora - największego obrońcy:cool1: przecież to normalne że on se goły w krzakach stoi, przecież to naturalne, każdy człowiek się nagi urodził, potem o stworzeniu świata słuchałam - że przecież ludzie nie zostali stworzeni w ubraniach tylko nago :shake::shake::angryy: no po prostu ręce opadają. Broni tej łajzy nawet pani od Figi która uważa że on jest absolutnie niegroźny i napewno nie ewoluuje do tego stopnia żeby kogoś pogonić, bo taki typ się nie zmienia:cool1: a jak jej powiedziałam że podobno jakieś dwie dziewczyny pogonił niedawno to stwierdziła "może chciały żeby je pogonił" :angryy: ehhhh w każdym bądź razie mamy już dużo informacji na temat tego gn**ja i mam nadzieję że wreszcie przyłapią go na gorącym uczynku:angryy: Nie chciałabym, żeby moja córka wpadła na takiego "niegroźnego", co to niby nikogo nie goni:mad::mad::mad::angryy: Obciąć mu fajeczkę to mało:cool3: No a tu Foxi zabawia się w złodziejaszka:mad:, a Kreoś tak bezradnie patrzy i pozwala jej na to jak przystało na gentelmana:loveu: http://i21.tinypic.com/2nibmg8.jpg Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://i24.tinypic.com/zki9e8.jpg dwa słonie biegną :evil_lol: :loveu: oby go złapali... ! uwazaj na spacerach! :) Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witam, nie nadrabiam tekstu, ale fotki obejżałam;) Kreoś ma śliczna morduchę:loveu::loveu: a Foxi czuprynke:loveu: A co do tego kierunku w Katowicach....to moja qmpela też miała problemy ze szkołą w Katowicach....ja tam wole nasz Sosnowiec:evil_lol: Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 tak sobie przeglądam psy na allegro, wypatrzyłam suczkę w której sie zakochałam :-(:-(:-(:-( ahh gdybym miała tylko jednego psa to ona właśnie byłaby tym drugim:-(muszę poszukać czy mała ma wątek na dogo i se ją do podisu wstawię bo normalnie wpadłam po uszy:shake: http://www.allegro.pl/item249932441_sliczna_bajka_moze_czeka_wlasnie_na_ciebie_.html Quote
natija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 jejku rzeczywiscie slicznotka:) mam nadzieje,ze znajdzie sie dla niej domek,na dogo chyba jej nie ma,ale nie jestem pewna....najlepiej sprawdz Quote
zaba14 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hej Kochana! :) foty rerwelka jak zawsze :P hihi :) sle Ci pozdrowienia i wyglaszcz psiury ode mnie!! :) Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 jeeee Ania !!! :crazyeye: odezwałaś się :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 super:multi::multi::multi: no i nie zapominaj o wycieczce do Jadzi :lol: spoko ..........najlepiej to sobota po 20 pazdz bo z tego co widza na grafiku jedyno wolno przeznastympne 4 tyg. ania jo nie wiem coz zalujesz bidnemu zbokolkowi hasania po krzokach nago???? heeeeee heeeeeeee Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 super:multi::multi::multi: no i nie zapominaj o wycieczce do Jadzi :lol: spoko ..........najlepiej to sobota po 20 pazdz bo z tego co widza na grafiku jedyno wolno przeznastympne 4 tyg. ania jo nie wiem coz zalujesz bidnemu zbokolkowi hasania po krzokach nago????:diabloti::diabloti::diabloti: heeeeee heeeeeeee Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 oo następno co tą łajze broni :shake::shake::shake::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 oooo żaba tu wpadła :cool3: A ta sunia na Allegro faktycznie przesliczna :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Aniu, czy Twoje psy kiedykolwiek się rozdzielają? :mdleje: bo one na każdym zdjecie wspólnie :loveu: Quote
Dzaga Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Śliczne masz miejsca spacerów. Zazdrocha ... ^^ Foxiaczek śliczny & Kreonś tyź :loveu: (oczywiście Foxi to dziewczynka xD) Quote
eria Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Ta sunia ma wątek na dogo, dotarłam do niego bidulka:-(tak zjawiskowy pies a od szczeniaka w schronie Quote
Recommended Posts