eria Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 dzisiejsze fotki ze spaceru z Hektorem:lol: zobaczcie dzisiejszy wyczyn Foxi, wyczuła że pod szafą leży psie ciasteczko :cool3: chyba z 10 minut podziwiałam jej wyczyny,jak by się dostać pod szafę :evil_lol: normalnie ryczałam ze śmiechu jak się tam wciskać próbowała:evil_lol: a zmieściła się tylko łepetynka:cool3: zaraz jeszcze 5 fot z pławniowic wkleję,bo tyle tego jeszcze jest:p Quote
eria Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 oto gdzie jeszcze Foxi wkładałam :evil_lol: Kreoś dzielnie wyciąga łódkę na brzeg:evil_lol: Quote
Pianka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 http://img253.imageshack.us/img253/6103/tnimg4502nh9.jpg jakie bajeranckie psy jada na spacerek:evil_lol: :multi: Quote
Mysia_ Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ale Foxi i Kreon mają fajnego kolegę :cool3: Quote
sota36 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja widzialm dzis FOXI w kolorze toffi!!! Az Darek zamrarl!!! Quote
despera Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Fajne fotki, te grupowe i te z łódki:loveu: Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zaległości nadrobione:lol: Świetnie, że mieliście taki udany wyjazd! Zachód słońca i psy w kajaku wymiatają!!!!!!:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 A czy psy też pływały tą łódką czy tylko odprawiały prowizorkę? :cool3: Quote
eria Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Cześć dziewczynki, :cool3: to tylko taka ściema z tą łódką :cool3: pojawią się jeszcze foty Foxi na innym sprzęcie pływającym(niespodzianka) ale to też ściema:evil_lol: mimo że na wodzie:evil_lol: Z nowości- Kreoś ma biegunkę,dwa razy w nocy musiałam z nim wyjść, o 2 i o 5 w nocy:roll: ładuję w niego węgiel,mam nadzieję że przejdzie szybko;) a teraz foteczkiiii :p na werandzie,chwila odpoczynku:evil_lol: ciąg dalszy zaraz nastąpi Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czy Kreoś ma złamanego prawego kła?? :cool3: brrrr az mnie ciarki przeszły:cool3: pięęęęęękne zachody..............:loveu::loveu::loveu:..... zazdraszczam :loveu: Quote
eria Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 jego kły nie są złamane a starte ;) a zeby trzonowe i przedtrzonowe mają postać płytek równo z dziąsłami,tak starte;) musiał całe życie bawić się kamieniami. Quote
panienkabubu Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='eria']jego kły nie są złamane a starte ;) a zeby trzonowe i przedtrzonowe mają postać płytek równo z dziąsłami,tak starte;) musiał całe życie bawić się kamieniami. No tak, bo Kreos przeciez nie jest pierwszej mlodosci :loveu: Nie pomyslalam :evil_lol: ale jak tylko wyobraziłam sobie ból jaki może sprawić złamany ząb, to aż mnie potrzepało :cool3: bo chyba każdy z nas zna ten ból :cool3: http://img373.imageshack.us/img373/5695/tnimg4527fa5.jpg ten zachód najładniejszy :loveu: Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Przepiękne zachody:loveu::loveu::loveu: http://img166.imageshack.us/img166/59/tnimg4511io5.jpg jak one tam pewnie stoją! widać, że woda wzburzona, więc pewno się to chwiało? a one takie odważne:loveu: Quote
eria Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Dobcia']Przepiękne zachody:loveu::loveu::loveu: http://img166.imageshack.us/img166/59/tnimg4511io5.jpg jak one tam pewnie stoją! widać, że woda wzburzona, więc pewno się to chwiało? a one takie odważne:loveu: ano prawda, w ogóle nie bały się pomostu, rzeczywiście był dość chybotliwy:evil_lol: a one dzielnie i na sam koniuszek szły:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hejka ;-) lodkowo-kajakowe foty odlotowe ehheeh a te zachody słonca przepiekne ...prawie jak na morzu;-) buzioleee Quote
Pegaza Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hej:p piękne te zachody słońca:loveu: a ta fotka gdzie w kajaczku siedzą też fajna:lol: Ania sadystka;) lubi patrzeć jak pies się męczy z szafą:razz: Quote
despera Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cudne fotki:loveu: Śliczne te zachody... Podziwiam odwagę kudłaczy, Nes na sam widok takiego pomostu chyba by uciekł:roll: Pozdrawiamy:multi: Quote
eria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 cześć dziewczynki, mieliśmy iść dziś na spacerek z Zuzanką,ale pogoda nie dopisała i przełożyłyśmy wstępnie na jutro;) Póki co,ciąg dalszy fotek Pławniowickich :cool3: Quote
eria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 ja z ciciatymi w oddali Gosia z ciciatymi :evil_lol: te mięśnie Kreośkowe:cool3: :loveu: :evil_lol: i Foksiaste też:loveu: dwa sępy Quote
sota36 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Anula - o ktorej dzis dojdzie do "zdrady" ???? Bedziemy nie- trzymac" kciuki - hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 sota36 napisał(a):Anula - o ktorej dzis dojdzie do "zdrady" ???? Bedziemy nie- trzymac" kciuki - hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jola,czytaj dokładnie, dwa posty wyżej jest to napisane :cool3: dziś się nie spotykamy,do zadrady miało dojść teraz:evil_lol: Quote
despera Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://img260.imageshack.us/img260/8609/tnimg4587vv0.jpg jaki słodki morski(jeziorny?) diabełek:loveu: Eria a tam byliście w jakimś ośrodku czy u znajomków? Quote
Dobcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 hehehe sępy nad ogniskiem najlepsze:evil_lol: zamiast same brać patyk z kiełbachą do pyska, stosują podstępne sposoby na "smutne oczka" albo "taki jestem głodnyyyyy":evil_lol: Quote
Recommended Posts