Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiejsze fotki ze spaceru z Hektorem:lol:

zobaczcie dzisiejszy wyczyn Foxi, wyczuła że pod szafą leży psie ciasteczko :cool3: chyba z 10 minut podziwiałam jej wyczyny,jak by się dostać pod szafę :evil_lol: normalnie ryczałam ze śmiechu jak się tam wciskać próbowała:evil_lol: a zmieściła się tylko łepetynka:cool3:

zaraz jeszcze 5 fot z pławniowic wkleję,bo tyle tego jeszcze jest:p

Posted

Cześć dziewczynki, :cool3:
to tylko taka ściema z tą łódką :cool3: pojawią się jeszcze foty Foxi na innym sprzęcie pływającym(niespodzianka) ale to też ściema:evil_lol: mimo że na wodzie:evil_lol:
Z nowości- Kreoś ma biegunkę,dwa razy w nocy musiałam z nim wyjść, o 2 i o 5 w nocy:roll: ładuję w niego węgiel,mam nadzieję że przejdzie szybko;)
a teraz foteczkiiii

:p

na werandzie,chwila odpoczynku:evil_lol:

ciąg dalszy zaraz nastąpi

Posted

jego kły nie są złamane a starte ;) a zeby trzonowe i przedtrzonowe mają postać płytek równo z dziąsłami,tak starte;) musiał całe życie bawić się kamieniami.

Posted

[quote name='eria']jego kły nie są złamane a starte ;) a zeby trzonowe i przedtrzonowe mają postać płytek równo z dziąsłami,tak starte;) musiał całe życie bawić się kamieniami.

No tak, bo Kreos przeciez nie jest pierwszej mlodosci :loveu:
Nie pomyslalam :evil_lol: ale jak tylko wyobraziłam sobie ból jaki może sprawić złamany ząb, to aż mnie potrzepało :cool3: bo chyba każdy z nas zna ten ból :cool3:

http://img373.imageshack.us/img373/5695/tnimg4527fa5.jpg
ten zachód najładniejszy :loveu:

Posted

cześć dziewczynki, mieliśmy iść dziś na spacerek z Zuzanką,ale pogoda nie dopisała i przełożyłyśmy wstępnie na jutro;)
Póki co,ciąg dalszy fotek Pławniowickich :cool3:

Posted

ja z ciciatymi w oddali

Gosia z ciciatymi :evil_lol:

te mięśnie Kreośkowe:cool3: :loveu: :evil_lol: i Foksiaste też:loveu:

dwa sępy

Posted

sota36 napisał(a):
Anula - o ktorej dzis dojdzie do "zdrady" ???? Bedziemy nie- trzymac" kciuki - hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jola,czytaj dokładnie, dwa posty wyżej jest to napisane :cool3: dziś się nie spotykamy,do zadrady miało dojść teraz:evil_lol:

Posted

hehehe sępy nad ogniskiem najlepsze:evil_lol: zamiast same brać patyk z kiełbachą do pyska, stosują podstępne sposoby na "smutne oczka" albo "taki jestem głodnyyyyy":evil_lol: