Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doberek LALUNIA ;-) ....TAK SE TROSZKU WSTECZ POJECHAŁĄM FOTECZKI OBEJRZAŁAM ;-) ..... slicznie psiom w czerwonym;-) cytowac nie bede bo takowa opcja mi nie działą ;-( ..... wypoczywej dziołszko se w tych pławniowicach ;-) .duzooooo słoneczka Ci zycze ;-) mizianko dla łobgolonego Kreosia i wampirycznej Foxi ;-) heheeh

Posted

wróciłam z zakupów przedwyjazdowych...Zaszalałyśmy strasznie, będzie jedno wielkie obżarstwo :evil_lol: i mam złą wiadomość dla Was, w związku z tą a nie inną ilością zakupionego żarcia:evil_lol: i picia:diabloti: nie będzie mnie 4 dni :eviltong:

właśnie dzwonił do mnie dzielnicowy w sprawie zboczeńca,czy go widziałam,ale nie widziałam,więc sprawa ciągle otwarta.Może se pojechał na urlop w jakichś innych krzakach machac:evil_lol: :evil_lol:

na pocieszenie filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=pAkiVDBFZBI

Posted

a filmik widziała ? :razz: fotek miało być dużo,ale oglądających mało dzisiaj :eviltong: później może coś wkleje jeszcze:p

Posted

wprawdzie nikt nas nie kocha ale wkleję Wam jeszcze pare fot:cool3: , żebyście mieli co oglądać przez te 4 dni :evil_lol: najlepiej tak sobie oglądajcie jedną dziennie! :evil_lol:i filmik z poprzedniej strony ci co nie widzieli niech se zobaczą i jakoś to będzie:evil_lol: jak nam jedzenia jeszcze dużo zostanie to nie wykluczone że do niedzieli zostaniemy:diabloti: oszczędnie oglądać ,ludziska,oszczędnie:evil_lol:

Posted

pojechali :placz: nie zdążyłam :-( do 22 byłam w pracy.....
bawcie sie dobrze. ide obejżec fotke na dziś. jedną,,, żeby starczyło na długooooooooooooooooooooooo:placz: ;)

Posted

weszłam jeszcze na chwilke się pożegnać z cioteczkami:lol: pogoda nam się zepsuła,ale to nic! Będziemy siedzieć , jeść i pić! mamy leśny dzban :evil_lol:
papa kobitki, przywiozę dużo fotek,to czekać cierpliwie:cool3: