Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystkie ładne bez smarowania :evil_lol: ale portrecik Foxi niesamowicie przyciaga. Świetne zdjecie!!niby skromne , niby nic a hipnotyzuje aż :crazyeye: może na konkursik??

Posted

mordki bliźniaczego dueciku śmiają się
już od samego rana, co za pozytywne czworonogi
pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

witamy wszyskie cioteczki, te którym się fotki podobają i te którym się nie podobają :mad: :evil_lol: ale Was tu dużo dzisiaj:loveu: :multi:
po południu wkleję jakieś fotki jeszcze;)
w środę wyjeżdżamy z kudłatymi nad jeziorko na trzy dni i będziecie musiały przeżyć bez foteczek :evil_lol: Ale za to potem będzie ich duuuużo :cool3:

Posted

Kasia Bubu - chustke mam z miesięcznika 'mój pies' ;) a w ogóle to ona od Foxi była,ale teraz jest wspólna:)
Wiq-dostaniesz w łeb
Dobcia,Nówka - będzie dobrze,nie płakusiac :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jak tu nie płakusiać... Tak nas do codziennych foteczek pięknych pyszczuni przyzwyczaiłaś, ze aż trudno sobie wyobrazic dzień bez nich:placz:
Weż laptopa nad jeziorko, weź!:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Mysia ,bo poproszę moda o zamknięcie wątku i tyle będziecie miec :mad: :evil_lol:

taaa a Pianka otworzy:evil_lol:
No a co sobie myślałas?:eviltong:
Ja tu mówie, ze ma byc otwarty watek:mad:

Czekamy na te fotki z tego jakiegos tam jeziorka:eviltong:

Posted

kocie łapki Kreośka :cool3: będzie mniej brudu na nich wnosić kumpeli do domku nad jeziorkiem w Pławniowicach:lol:

a obraził się na amen za to :evil_lol: :