Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjecia świetne!!
ale Eria nas już rozpieszcza! nie dość ,że taki zdjęcia śliczne każdego dnia robi to jeszcze z wyprzedzeniem jak program tv. o 11 nadana zostanie obrazkowa relacja z porannego spaceru... :evil_lol:
:buzi: :Rose:

Posted

i jak na dworcu PKP : obrazkowa relacja ze spaceru może zostać nadana z godzinnym opóźnieniem. Opóźnienie nadania relacji może ulec zmianie. Za opóźnienie wszystkich oczekujących przepraszamy.

tak mi zostało - dużo przebywałam na dworcach ostatnie dwa lata:evil_lol:

Posted

no to zaczynamy, dzisiejsze foteczki:cool3:

szykuje się do nurkowania :evil_lol: filmik mam, wgram później:cool3:

Diana

Gosia ,Diana i Kreon

Foksik

Posted

Ile foteczek:multi: Cudne jak zwykle, już się nie mogę doczekać filmiku:loveu: Foxi widocznie miała powód, że się nie chciała do ciebie uśmiechnąć:mad: Dianka w wodzie boska:loveu: A o Kreosiu nic nie mówię bo on jest zawsze najcudniejszy:loveu::loveu::loveu:

Posted

filmik swietny.Pierwszy raz widzialam psa ktory nurkuje :cool3:. Moj lubi wode, ale dwoch czesci ciala nie zanurzy: glowy i ogona :evil_lol:, wiec nie mam takich widokow :shake:

Posted

Oleq na punkcie jego brody mam fioła :loveu: :loveu: :loveu:
wyobraź sobie że nawet w nocy jak pies pije od razu wstaję na równe negi żeby brodę wytrzeć, bo jeśli w porę tego nie zrobię pies się otrzepie i cały pokój w wodzie:cool3:
co do jedzenia je suche-to jest OK. Ale czasem gotuję im ryż, a wtedy ta broda to jest koszmar :D wszędzie poklejony ryż, oślimtane toto całe :D

Posted

ooo niee nigdy w życiu ostrzygłbym padalca na dobermana :)
Moje psy w nocy spią ,ba czasem nawet nie zmieniają pozycji w której zasnęły.:)kurcze ,a co mają własciciele Briardów:D przeciez takiemu to cała głowa do miski wpada :) Nie ma to jak krótkowłose psy :P

Posted

ja tam zawsze wolałam kudłate psy :loveu: nawet jak trza wstawać w nocy morde wytrzec :evil_lol:
na łapach i brzuchu tony piachu przynoszą oba, podłogi zamiatam kilkanaście razy dziennie :evil_lol:

Posted

Kreosia ostrzyc na dobermana? Nieeee:shake: Wyglądał by jak Hektor i byłaby następna para psów, których nie mogłabym odróżnić:evil_lol:
A poza tym taka łądna bródka i owłosione buziaki to sama radość:loveu::evil_lol: