eria Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 usuwa posty :angryy: :angryy: :angryy: przeczytałam post Agi który usunęło i post Marty też zniknął :angryy: Quote
ewelinabuck Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 eria nie tylko tobie sie tak stalo:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Pianka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 czarny brat patrzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boskie to zdjęcie:loveu: :multi: Quote
Cerber Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 hej hej, ale Kreoś miał spotkanie z czarnym bratek kozłem :) fajne te focie... nie ma to jak dwa czarne ognie :) Quote
Czarna_Owieczka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 eria napisał(a): Ach, jak się woda ładnie błyszczy :loveu: Czy u Ciebie jest tak ciepło jak u mnie? ...dzisiaj było 29.5 stopni :cool3: Quote
eria Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 na dobranoc wklejam parę fajnych :cool3: fotek, jak np ta : z dzisiejszego pływanka:cool3: tak moje psy reagują na wodę :evil_lol: :evil_lol: tylko takie wielkie "chlup" :lol: i sarenka;) na dziś wystarczy,nowe znowu jutro:) Quote
zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 pieknie im w tych blueeeeeeeeeeeee;-) heeeeeeeeeeheeeeeeeekogos mi przypomina;-) Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 eria napisał(a): Aleeeeee skok!:crazyeye::loveu: Świetne ujęcie;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 zuzolandia napisał(a): pieknie im w tych blueeeeeeeeeeeee;-) heeeeeeeeeeheeeeeeeekogos mi przypomina;-) czesc.... jakie piekne to niezapominjakowe foto..slicznie sie komponuja z tymi blekitnymi kwiatuszkami.....:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Wszystkie fotki ładniutkie: i koziołkowe, i robaczkowe. Ale ta przypadła mi najbardziej do gustu... :lol: Quote
Rinuś Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 hejka :) cześć, hejka :) ale jesteście krejzole :D haha :evil_lol: Eria u mnie też wcina posty...a wczoraj był ważny dzień i wcięło kilka postów :angryy: ale Wy tam macie duuuzzziiooo kwaitków :D super:loveu: Quote
Korenia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Śliczościowe fotki :loveu: - wczoraj napisałam posta - też zniknął :angryy: Quote
eria Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 dzień dobry kochani!! Dzisiaj dopiero teraz weszłam na dogo bo przed chwilą wróciłam z 2 godzinnego spaceru,którego się nie spodziewałam:evil_lol: wyszłam na pola ,jak zawsze, spotkałam pana z Hektorem i się pyta czy idę z nim na Halembę do lasu, no i poszliśmy,co mi zależy:lol: zawsze jakieś urozmaicenie;) kilka fotek wczorajszych/przedwczorajszych-nie pamiętam :evil_lol: Foxi i Tisa (chyba tak się nazywa,nie wiem czy dobrze zrozumiałam:lol: ) Kreoś płynie Kreoś wlazłszy z wody :D i cudowna kwitnąca jabłoń :loveu: :loveu: :loveu: strasznie mi się te foty podobają:loveu: lece sprzątać zanim mama przyjdzie na wizytację :D Quote
Usia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 "...bo ja pływac chce, moze nauczysz mnie jak pływa sie ja pluska sie, pluska sie..." Po takiej kopieli to najlepiej do pani potem sie wytrzeć :diabloti: Eria to nie Kreoś!! Ty poprostu miałaś straszne szczescie widziec potwora z Rudy Śl.<hihihi> Quote
Dobcia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hey Aniu:lol: Wczoraj skomenowałam twoje wieczorne fotki, za chwile mi ten post znikł, a dziś znów jest:evil_lol: Czuje się jak 1 kwietnia...:mad: Fajnie wygląda przemoczony Kreoś;) Quote
wiq Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 mnie też zeżarło posta:placz: eria, dzwoniłam dziś do Ciebie.. ni odbirosz:shake::placz: Quote
eria Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Wiq właśnie widziałam nieodebrane połączenia od Ciebie jak wróciłam ze spaceru...Co chciałaś ? napisz na PV :lol: Quote
eria Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Gosia, to zdjęcie Kreona w wodzie robiłam wczoraj:lol: Mam nowinki :evil_lol: moja mama chce kupić aparacik :cool3: w poniedziałek jedziemy oblukać:cool3: a to oznacza że mi go będzie pożyczać i będą cudowniaste foty :cool3: a jutro wkleję moje fotki z psami w niezapominajkach w parku,wziełam mame na spacer i mi cykała foty w kffiatuszkach :lol: Quote
eria Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 cześć kochani! wklejanie fotek przy obesnym stanie dogo mija się chyba z celem,bo jestem prawie pewna że posta usunie :shake: ale ze dwie wkleję;) może akurat nie znikną.... Quote
Dobcia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Hey Aniu:lol: Widze, nie znikł:cool3: Ładnie razem wglądacie:loveu: Quote
Korenia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 eria napisał(a):cześć kochani! wklejanie fotek przy obesnym stanie dogo mija się chyba z celem,bo jestem prawie pewna że posta usunie :shake: ale ze dwie wkleję;) może akurat nie znikną.... Wow :crazyeye: :-o :crazyeye: nie usunęło :-o :crazyeye: :-o Quote
Czarna_Owieczka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Śliczne zdjecie :D Ale jeśli powiedziałaś "ze dwie wkleję" to wniosek z tego że jednej brak :/ Quote
eria Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 ja już nie wytrzymuję z tym dogo :angryy: nich to wreszcie zacznie działać :angryy: Owieczka-są dwie-ja z psami i kwiatek;) nie piszę więcej bo usunie i tle z tego będzie:shake: Quote
Recommended Posts