Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na dobranoc wklejam parę fajnych :cool3: fotek, jak np ta :
z dzisiejszego pływanka:cool3:

tak moje psy reagują na wodę :evil_lol: :evil_lol: tylko takie wielkie "chlup" :lol:
i sarenka;)

na dziś wystarczy,nowe znowu jutro:)

Posted

hejka :) cześć, hejka :) ale jesteście krejzole :D
haha :evil_lol:
Eria u mnie też wcina posty...a wczoraj był ważny dzień i wcięło kilka postów :angryy:
ale Wy tam macie duuuzzziiooo kwaitków :D
super:loveu:

Posted

dzień dobry kochani!! Dzisiaj dopiero teraz weszłam na dogo bo przed chwilą wróciłam z 2 godzinnego spaceru,którego się nie spodziewałam:evil_lol: wyszłam na pola ,jak zawsze, spotkałam pana z Hektorem i się pyta czy idę z nim na Halembę do lasu, no i poszliśmy,co mi zależy:lol: zawsze jakieś urozmaicenie;)
kilka fotek wczorajszych/przedwczorajszych-nie pamiętam :evil_lol:
Foxi i Tisa (chyba tak się nazywa,nie wiem czy dobrze zrozumiałam:lol: )

Kreoś płynie

Kreoś wlazłszy z wody :D

i cudowna kwitnąca jabłoń :loveu: :loveu: :loveu: strasznie mi się te foty podobają:loveu:

lece sprzątać zanim mama przyjdzie na wizytację :D

Posted

"...bo ja pływac chce, moze nauczysz mnie jak pływa sie
ja pluska sie, pluska sie..."

Po takiej kopieli to najlepiej do pani potem sie wytrzeć :diabloti:

Eria to nie Kreoś!! Ty poprostu miałaś straszne szczescie widziec potwora z Rudy Śl.<hihihi>

Posted

Hey Aniu:lol:
Wczoraj skomenowałam twoje wieczorne fotki, za chwile mi ten post znikł, a dziś znów jest:evil_lol: Czuje się jak 1 kwietnia...:mad:
Fajnie wygląda przemoczony Kreoś;)

Posted

Gosia, to zdjęcie Kreona w wodzie robiłam wczoraj:lol:

Mam nowinki :evil_lol: moja mama chce kupić aparacik :cool3: w poniedziałek jedziemy oblukać:cool3: a to oznacza że mi go będzie pożyczać i będą cudowniaste foty :cool3:

a jutro wkleję moje fotki z psami w niezapominajkach w parku,wziełam mame na spacer i mi cykała foty w kffiatuszkach :lol:

Posted

cześć kochani! wklejanie fotek przy obesnym stanie dogo mija się chyba z celem,bo jestem prawie pewna że posta usunie :shake: ale ze dwie wkleję;)
może akurat nie znikną....

Posted

eria napisał(a):
cześć kochani! wklejanie fotek przy obesnym stanie dogo mija się chyba z celem,bo jestem prawie pewna że posta usunie :shake: ale ze dwie wkleję;)
może akurat nie znikną....

Wow :crazyeye: :-o :crazyeye: nie usunęło :-o :crazyeye: :-o

Posted

ja już nie wytrzymuję z tym dogo :angryy: nich to wreszcie zacznie działać :angryy:

Owieczka-są dwie-ja z psami i kwiatek;)

nie piszę więcej bo usunie i tle z tego będzie:shake: