Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Dobcia-uśmiałam się - drapanie za łuską :evil_lol:

...no przecież nie za uchem:evil_lol:

[quote name='eria']

Jaka ładna nowa towarzyszka;)
Widać, że psiaki zadowolone:loveu: I w końcu dały się ułożyć do ślicznej zbiorówki:loveu:

Posted

ona ma chyba tylko jedno ucho mało typowe - nie mam żadnych innych zastrzezeń co do jej labkowatości;) no i charrrrakter - też w ogóle nie jest labradorzy :diabloti:

Foxi robi stójkę,szkoda że na nogę której nie widać :shake: :evil_lol:

piesek prosi

i mój kawał chłopa :evil_lol: :evil_lol:

będę ok 18, jadę zaraz do Warszawy....znowu....bozeee jeszcze tylko do 20 czerwca.....

Posted

.niezwykle przystojny ten kawał chłopa ;-) heheheheheheh
moja sasiadka ma psioka ktory jako szczeniak był kupiony na labradora;-),jak juz wyrosł to okazało sie ze to jakis przerosniety labek z kufy przypominajacy doga;-) ....niemniej charakter ma swietny czego jej ewidentnie zazdroszcze ;-)
buziolki

Posted

Cześć dziewczynki!!!!!!! Wróciłam właśnie z Warszawy:multi: alem szczęśliwa :loveu:

Cieszę się że foty się podobają.
Kreoś wszystko widzi,jako że oczy ma odsłonięte a grzywkę tylko w środku,między oczami ;)

Posted

my :) ale byłyśmy szczęśliwe wtedy...najlepsze wakacje mojego życia:loveu:

jedna z moich ulubionych fot:loveu:

napewno się pojawią zapytania co do tej foty więc od razu mówię - poniższe nogi należą do mnie :evil_lol:

Posted

ahhh cóż to były za wczasy......ale czas wracać do codzienności :cool3: spotkaliśmy na spacerze suczkę huky 8 miesięczną,już chyba wspomniałam o niej kiedyś;) była oczywiście na smyczy, ale jej właściciel był na tyle normalny że pozwolił jej trochę z Foxi poszaleć i latał za sunią jak szmata na tej smyczy:evil_lol: ale przynajmniej jakaś namiastka zabawy była :)
Kreoś się w suni zakochał,mimo że husky:evil_lol: i oczywiscie samcze instynkty się odezwały :diabloti: a Foxi była bardzo rozbawiona,zaczepiała sunię jak mogła,byłaby świetna zabawa gdyby tamta była bez smyczy...:-(
foteczki z dzisiaj ;)

no i standard - czyli piłeczka....

...Kreoś...

....z piłeczką....

mała niunia

i oczywiście trochę wiosenki :loveu: