Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja sprobuje frisbee z moimi psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no co z Majorem na pewno by sie udalo:evil_lol:

dobra, eria, to teraz zdradz, jak te Twoje psy same tak gleboko wchodza do wody :cool3: bo moje to tylko po klatke piersiowa i potem w tył zwrot, chyba, ze ktos jest w wodzie (np. inny pies) dosc gleboko, to hanka plynie, ale z benem, to szkoda nerwow :evil_lol:

Posted

dzień dobry w ten upalny dzień !!! :loveu: :loveu:
my już po spacerku,po śniadanku, psioki teraz sobie odpoczywają-a tak ładnie leżą obok siebie:loveu: :loveu: zaraz dam fotki ;)

O ropuchów nie lubie fujjjjj:eviltong:

to nie ropuch,to żaba trawna:)
dobra, eria, to teraz zdradz, jak te Twoje psy same tak gleboko wchodza do wody :cool3: bo moje to tylko po klatke piersiowa i potem w tył zwrot, chyba, ze ktos jest w wodzie (np. inny pies) dosc gleboko, to hanka plynie, ale z benem, to szkoda nerwow :evil_lol:

one kochają wodę ! byle kamyk wytarczy że popłyną na środek stawu, a latem za kijami pływają jak opętane, tylko Figa czeka po brzuch w wodzie i odbiera kije psom które się wysilają i po nie płyną :evil_lol:
Ja kupiłam frisbee i Amy ani razu go nie dotkneła..

no tak by to pewnie wyglądało i w naszym przypadku

p.s. Ania, kaj żeś jest?

no przed kompem,a gdzie? :evil_lol:

Posted

one kochają wodę ! byle kamyk wytarczy że popłyną na środek stawu, a latem za kijami pływają jak opętane, tylko Figa czeka po brzuch w wodzie i odbiera kije psom które się wysilają i po nie płyną :evil_lol:

skad ja to znam:evil_lol: .Tylko u mnie to wyglada tak.Ja rzucam patyk Figa płynie a misiak stoi na brzegu i czeka az ona go przyniesie.Po co sie wysilac;)

:turn-l:o rany:crazyeye: Foxi tez chciała byc zaba ,zeby jakaś małpa ja pocałowała

Posted

to przedstawiam Wam panienkę (w tej roli ja:diabloti: ) i panienka (w tej roli Kreoś) z okienka

zdjecia robiła moja przyjaciółka,która wzięła przez okno mojego szczura na zieloną trawkę,a że Kreon życ bez niej nie może to koniecznie musiał widzieć co się z nia dzieje to też wskoczył przednimi łapami na parapet :)

Posted

Eria z taka paskuda jak ty ktos sie zadaje :crazyeye: <joke>
Fajne te zdjecia, tylko Kreoska cos mało widac ;)

nie mam pojecia jak Ty ja uchwyciłaś :evil_lol:

aparatem ;) :eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

Eria , zmieniłaś sobie Avantarek :razz: ?

To jak nie foxi ! Taka cicha i spokojna :evil_lol: .

Posted

[quote name='eria']
a tu druga żaba:evil_lol:

Ta żabka jest o wiele, wiele słodsza, tą bym pocałowała:loveu:
Yhh... nie żebym coś miała przeciw tej zielonej, też ładna, tylko że to... samica:oops: Nici z księcia...

Posted

eee tam, nie lubię o sobie pisać ;) chociaż........................

Wrócliliśmy z porannego spacerku. Spotkaliśmy fajną suczkę, airedale terrierkę Molly. Na początku uciekała z podkulonym ogonem i się bała Foxi,która ją goniła bo się chciała bawić, potem Molly się spodobało to nie chciała się od nas odłączyć i iść do domu :):)udało mi sie parę bylejakich fot cyknąć na szybko,żeby Wam pokazać;)