eria Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 KOCHANI WIELKA CHWILA !! www.eria.republika.pl jest księga gości-proszem o wpisy :lol: i wypowiadać się czy widzicie polskie znaki, zwłaszcza ś i ą bo z tym jest problem.... Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bylam widzialam podziwialam super:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: eria teraz bedzie cie sie snilo JPG nie jpg:eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ewelinabuck napisał(a): eria teraz bedzie cie sie snilo JPG nie jpg:eviltong: :eviltong: taaaaaa cholerne duże litery........ Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mowilam ze to te duze litery !!! wkurzajace sa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Byłam!!!!!! widziałąm !!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!! JESTESMY DUMNI Z ANULI !!!!! ;-) Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 biało- czarni też byli bliźniaczy duecik jest sławny! buziale ogromne gratulacje [SIZE=2] Pozdrawiamy bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ja napisalam w ksiedze gosci, ale powtorze i tu: SUPER!!!!!!!!!!!!!! :loveu: dziekujemy za link:) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wieczor dobry :buzi: wróciłysmy do świata dogomaniaków :evil_lol: i jestesmy dumne z cioci erii, taka piekna strona :loveu: i w takim krótkim okresie czasu :-o Quote
eria Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dzień dobry kochani ;) dziękujemy wszystkim za odwiedzinki, i tu i na stronce :):) kilka foteczek:cool3: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 eriaaaaaaa a na uczysz mnie wycinać obrazki? :cool3: Quote
Rinuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a Ty wiesz ze u mnie są nowe fotki??:mad::mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 panienkabubu napisał(a):eriaaaaaaa a na uczysz mnie wycinać obrazki? :cool3: ty bys juz chciała zeby wycinac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc eria:buzi: Quote
Usia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hej ale Kreon grozny tutaj :evil_lol: PS: ładne sciezki tam macie Quote
eria Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='panienkabubu']eriaaaaaaa a na uczysz mnie wycinać obrazki? :cool3: a jaki masz program??? jak taki który umiem obsłużyć to Cię nauczę przez gg :evil_lol: [quote name='Rinuś']a Ty wiesz ze u mnie są nowe fotki??:mad::mad: nie wiem, Kasiu, zaraz pójdę nadrabiać [quote name='madzia18sosnowiec']ty bys juz chciała zeby wycinac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc eria:buzi: cześćMadziu, strasznie się cieszę że znowu Cię widzę i wróciłaś na dogo, bo po opisach to ja widzę że randkujesz non stop!:mad: [quote name='Usia'] ładne sciezki tam macie to jest tor , na którym się co jakiś czas odbywają zawody modeli samochodzików na zdalne sterowanie ;) już wpadłam na nowe działy na stronkę,więc na pewno się będzie jeszcze rozbudowywać w najbliższych dniach :) Quote
zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziendoberek miszczu;-) heheheh muszem siem do Ciebie wybrac cobys mnie nauczyła sklejac stronki heheheeheh;-) zartowałam ;-) dostałabys hercklekotów ;-) heheeh Quote
milena182 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eri sliczna stronka mozesz dodac ja do mojej topki:diabloti::razz: Quote
nathaniel Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='eria']KOCHANI WIELKA CHWILA !! www.eria.republika.pl jest księga gości-proszem o wpisy :lol: i wypowiadać się czy widzicie polskie znaki, zwłaszcza ś i ą bo z tym jest problem.... ja nie widzę polskich znaków. Chyba zapomniałaś "wpakować" deklaracji meta <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hello! Piękna strona, genialna i śliczna i widać polskie literki :) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 eria napisał(a): cześćMadziu, strasznie się cieszę że znowu Cię widzę i wróciłaś na dogo, bo po opisach to ja widzę że randkujesz non stop!:mad: ohh anno droga anno, oczywiscie randkuje kazdego dnia, od adoratorów sie nie moge opędzic leją mi pod drzwiami:angryy: tak to sobie własnie randkuje, opedzam sie od zakochanych kudłatej :angryy: Quote
eria Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 czyżby Gaja nie była po sterylce :crazyeye: ?? Quote
eria Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 nathaniel-napisałam Ci PW Teklunia-no właśnie cześć osób widzi polskie znaki a część nie....wiem o istnieniu tego kodu co nathaniel wpisała, ale nie wiem gdzie go umieścić w strukturze........;) Milena, ja nie wiem czy umiem umieścić stronę na topliście .... Quote
Recommended Posts