Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']eriaaaaaaa
a na uczysz mnie wycinać obrazki? :cool3:
a jaki masz program??? jak taki który umiem obsłużyć to Cię nauczę przez gg :evil_lol:
[quote name='Rinuś']a Ty wiesz ze u mnie są nowe fotki??:mad::mad:
nie wiem, Kasiu, zaraz pójdę nadrabiać
[quote name='madzia18sosnowiec']ty bys juz chciała zeby wycinac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czesc eria:buzi:
cześćMadziu, strasznie się cieszę że znowu Cię widzę i wróciłaś na dogo, bo po opisach to ja widzę że randkujesz non stop!:mad:
[quote name='Usia'] ładne sciezki tam macie
to jest tor , na którym się co jakiś czas odbywają zawody modeli samochodzików na zdalne sterowanie ;)

już wpadłam na nowe działy na stronkę,więc na pewno się będzie jeszcze rozbudowywać w najbliższych dniach :)

Posted

[quote name='eria']KOCHANI WIELKA CHWILA !!
www.eria.republika.pl

jest księga gości-proszem o wpisy :lol:
i wypowiadać się czy widzicie polskie znaki, zwłaszcza ś i ą bo z tym jest problem....

ja nie widzę polskich znaków.
Chyba zapomniałaś "wpakować" deklaracji meta
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">

Posted

eria napisał(a):

cześćMadziu, strasznie się cieszę że znowu Cię widzę i wróciłaś na dogo, bo po opisach to ja widzę że randkujesz non stop!:mad:

ohh anno droga anno, oczywiscie randkuje kazdego dnia, od adoratorów sie nie moge opędzic leją mi pod drzwiami:angryy: tak to sobie własnie randkuje, opedzam sie od zakochanych kudłatej :angryy:

Posted

nathaniel-napisałam Ci PW

Teklunia-no właśnie cześć osób widzi polskie znaki a część nie....wiem o istnieniu tego kodu co nathaniel wpisała, ale nie wiem gdzie go umieścić w strukturze........;)

Milena, ja nie wiem czy umiem umieścić stronę na topliście ....