Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
No ja poluje własnie na lasaczka ;-) ale musi byc taki jak sobie wymarzyłam a jak narazie to sie jeszcze takowy nie urodzil hihihi

czyli jaki? :)

Posted

no to sie ciesze ze utuczyls Dumiszonka , patrzac na mojeprosiaki chyba jestem w tuczeniu calkiem nie zla hihihi ale moje prosiaki nie maja probemow apetytowych
zdjecia jak zwykle ... Duma coraz pikniejsza
zaba dla nich to normalka i patrzac na Done nie mija mimo wieku, ciekawe jak bedzie wstawac jak bedzie miala 10lat i wiecej hihihi

Posted

zuzolandia napisał(a):
sobolowy;-) no i oczywiscie suczka ;-)

mhmmm, takie buty ;) ja na szczeście mam łatwiejszy wybór w niufach, ale i tak jak będę brać następnego to będe robić testy, i w tedy na jakiego wypadnie taki będzie, ale koniecznie facet ;)

Posted

Niufciak napisał(a):
mhmmm, takie buty ;) ja na szczeście mam łatwiejszy wybór w niufach, ale i tak jak będę brać następnego to będe robić testy, i w tedy na jakiego wypadnie taki będzie, ale koniecznie facet ;)

no właśnie - a czemu facet? ja muszę mieć sukę, bo bym miała zniszczony ogródek... choć chciałabym czasem mieć chłopaczka.

Posted

Olson napisał(a):
no właśnie - a czemu facet? ja muszę mieć sukę, bo bym miała zniszczony ogródek... choć chciałabym czasem mieć chłopaczka.

a ja mam 4 suki i trochę zdewastowany ogródek... ;)

Posted

Mnie się wydaje ,ze suki bardziej wypalają trawnik moczem niż psy ;)
ja ogólnie wolę suki, ale jeśli chodzi o tybetańczyka jako ewentualne przyszłe towarzystwo Dumy, wolę psa bo jest dużo większy od suczki tej rasy :)

Posted

jak zwykle plusy i minusy
suki wypalaja trawnik po dluzszym czasie psy wypalaja krzewy i tyz nie fajnie wyglada, ale mozna starac sie nauczyc coby malo robily w ogrodku jak sie jest zawzietym hihihi

Posted

Mam 3 suki na ogródku i z trawnikiem prawie zadnych problemów wieksze spustoszenie sieje upał i krety ;-) które co dwa lata robią mi przekopy podkopy i inksze ustrojstwa ;-)
Poza tym nigdy nie miałam psa w sensie ze samca i tak poł zartem pól serio nie bardzo bym wiedziałą jak go ogarniać hihih

Posted

Fotki z wczorajszego treningu :) , które wstawiałam już na FB, ale niech będą i tu

Dumiś uważnie słucha instrukcji co i jak mam zrobić hihi

Posted

Olson napisał(a):

Ja nie patrze względem zniszczeń tylo bardziej na predyspozycje do pracy i skłonności psów. Wole użerać się z dominującym samcem niż z zawziętą suką :P poza tym te cieczki.. ;/ sucze humorki i te sprawy to nie dla mnie. Wole wariujących i mniej humorzastych facetów :P
Dumka super sobie radzi ! brawo :loveu:

Posted

https://lh4.googleusercontent.com/-672m4QXeXAE/Um0t2whbJtI/AAAAAAAAFFM/SjN7K_GovEc/s640/DSC_0222.jpg W pierwszej chwili myślałam, że to jakaś wielka grzywa na wzór lwiej Dumie wyrosła, hihi :)
Fajne, radosne fotki z tych ćwiczeń waszych. :)

[quote name='zuzolandia']sznup niestety mnie przeraża swą głośnością wszem i wobec hihihihih....
Liczyłam się ze złymi minami sąsiadów nawet, a tu taki cichutki mi się trafił... Rzadko kiedy szczeka. No ale to minik, a teraz już wiem, że są i takie cichacze. Nie wiem jak u olbrzymów...

[quote name='Niufciak'] Wole użerać się z dominującym samcem niż z zawziętą suką :P poza tym te cieczki.. ;/ sucze humorki i te sprawy to nie dla mnie. Wole wariujących i mniej humorzastych facetów :P

Czyli to tak jak u ludzi? Bo ja wolę pracować sama jedna z ośmioma facetami niż z ośmioma kobitami... Prościej jakoś i mniej zagmatwane wszystko.
Jako właścicielka psa nie myślałam nigdy nad skomplikowanym życiem wewnętrznym suczek... :)