Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie są zdjęcia :multi:

https://lh5.googleusercontent.com/-cPn98FN2bQk/UmO1a1sCdrI/AAAAAAAAFAE/fuumERRgSBg/s640/DSC_0543.jpg
Ten sposób leżenia to chyba jej z dzieciństwa pozostał. Świetnie takie leżenie "na żabę" wygląda :evil_lol:Pamiętam podobną fotkę, tylko Dumy połowę było, chyba gdzieś na jakimś wyjeździe w góry?

https://lh5.googleusercontent.com/-2EpeWNdQBts/UmQRx4216YI/AAAAAAAAFAw/zupTBx5vuug/s640/1%2520%25288%2529.png
:evil_lol::evil_lol:

Posted

O to Dumka już prawdziwa kobietka ;)
Piękne zdjęcia jesienne. Nie leń się, wstawiaj tutaj, wstawiaj. Mnie tu się lepiej ogląda niż na fb, a zawsze czekam na Twoje zdjęcia. :)

a tyle razy słyszałyśmy jakie to sznaucery głupie są

A któż Ci takie bzdury opowiadał???

Posted (edited)

Zuzola, to Dumki ostatnia cieczka :evil_lol: jakoś nie mam feelingu na 13 małych olbrzymów w domu, które się nie sprzedają jak ciepłe bułeczki ;).
Ulana, a pańcia Kobika ma takie przekonania,choć jakiś czas temu z niechęcią wykrztusiła z siebie,że jednak nie są takie głupie:evil_lol:
Ania, fot z leżenia na żabę mamy multum, faktycznie dobrze kojarzysz, ma takie podobne foty z Bieszczad jak miała 3,5 miesiąca (i autyzm :evil_lol:)

Jak chcecie fotki, to mam jeszcze z nad morza trochę

Edited by eria
Posted

Słowiński Park Narodowy a prawie jak afrykańska sawanna

25 km dookoła jeziora Gardno, Dumiś był bardzo dzielny

edit. Olson, nie, nigdy nie płukałam ani Foxi ani Dumy ze słonej wody i nigdy nie miałam żadnego problemu, jak również z tym,że piją nad morzem słoną wodę na potęgę i mogę se nosić normalną w butelce to się jej nie ruszą małpy.

Posted

nie wykluczam hodowli tybetańczyków w przyszłości hihih ale hodowlę olbrzymów raczej tak, choć już sobie życia bez olbrzyma nie wyobrażam :)

Posted

eria napisał(a):
nie wykluczam hodowli tybetańczyków w przyszłości hihih ale hodowlę olbrzymów raczej tak, choć już sobie życia bez olbrzyma nie wyobrażam :)

To tak jak ja bez briarda, współczuję sobie bardzo no ale zmienić tego nie potrafię :evil_lol:
A tak mi się marzy bearded, bobtail albo lhasa apso :loveu: