Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']W Rowach i na Helu jest tak samo - długa droga lasem :) i też to uważam za duży plus[/QUOTE]

oo to ja przez las nad morze w Mikoszewie chodzę, a to rzut beretem od Stegny ;)

Posted

Właśnie zobaczyłam stawkę olbrzymów na Wrocław i ...dobrze,że jednak zrezygnowałam hihih, 3 suki w młodzieży, 2 w pośredniej. A Dumek nadal chudy hihi. Widziałam,że będzie siostra Dumy- Ana i tu akurat żałuję bo byłaby okazja do porównania dziewczyn na żywo, zwłaszcza pod względem temperamentu hihih :evil_lol:. Ana będzie już w klasie otwartej , i nie dziwię się, potężna i piękna jest :loveu:

Posted

Naklejka , jestem w parku chorzowskim co sobotę na agility z Dumą, kończymy zajęcia ok 9.00 rano i wtedy od razu mogłabym iść na spacer, ale nie wiem czy chcesz tak wcześnie ;)

Kasia, witam i zapraszam częściej :)

Sandra,Kinga , cieszę się,że moje wypociny się podobają :)

Posted

Mogę o 9 wpaść, ale nie w najbliższe weekendy, w tą sobotę do siemców dojadę na 10 dopiero. Jak wyląduję w siemcach w piątek, to w sobotę z samego rana mogę iść do śląskiego :)