Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabawy czarnuchów to bajka! Pięknie się bawią i widać że są na tym samym etapie rozwoju i potrzeb ;)
Chyba muszę przyjrzeć się temu ubezpieczeniu skoro rzeczywiście działa to może i moją ekipę ubezpieczę.
A co do wybrzydzania to Vesper w wieku Dumiszona miała podobnie. Później przeszło choć nie jest taki śmietnik w mordę jak Dirki ;) A może zamiast smaków bierz karmę na spacery i treningi i przemycaj jej porcję w ten sposób? Ja tak robiłam i przynajmniej 1 posiłek w ten sposób zjadała.

Posted

Wypluwa swoją karmę, przerobiłam to, ona doskonale wie,że to nie smaczek tylko jej żarcie ;), chciałam tak właśnie zrobić by skarmiać na spacerach porcje, ale małpa za mądra jest .
Co do ubezpieczenia to można ubezpieczyć zwierzaka do lat 7 , więc Furla i Vesper się załapią,ale Dirki już nie bardzo. Nie wiem jak z Totkiem.
Zaczynamy z fotkami z agi. Jest ich 50 , więc poszaleję :)

najpierw ćwiczenie zostawania, co akurat mamy opanowane perfect po PT

wchodzenie od tyłu między nogi (fajnie brzmi) do pozycji startowej też już opanowane

do startu gotowi...

i lecimy

tu zawaliłam bo miałam na tą hopkę mieć psa z lewej , ale to u mnie normalne :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Co do ubezpieczenia to można ubezpieczyć zwierzaka do lat 7

czyli tylko psy z rodowodem? bo jak udowodnić ile ma lat pies adoptowany, gdzie wiek ocenia się "na oko" po zębach a te moga być różne bo w różnych warunkach te psy żyły...

Posted

Sonka, Dumka lubi tunel, choć dziś miała dziwny zawias przy wlocie do jednego z tuneli i tylko od jednej strony - nie mam pojęcia dlaczego :) może zmęczenie materiału :evil_lol:

Sandra, dwie strony wstecz wsio pisze :)

kilka kolejnych fotek

Posted

eria napisał(a):

Sandra, dwie strony wstecz wsio pisze :)

Ha, znalazłam. I nc dziwnego, ze nie wyłapałam jak edytowałaś posta 59 minut po tym jak ja pod nim napisałam Zła Istoto Ty :)

Posted

eria napisał(a):
Sandra, nie pogonię ;)
Aneta , w Hopsterze ćwiczymy, w parku chorzowskim

Dzięki! A jak często macie treningi?
Z Arnim bym się chętnie zapisała, ale nie wiem jak z kasą wyjdę...

Posted

Raz w tygodniu, ja akurat w sobotę, jest też grupa niedzielna. Mi to bardzo odpowiada bo jestem osobą totalnie niedyspozycyjną czasowo ;)

c.d.

a tu powrót do początku bom znów jakąś gafę strzeliła :evil_lol: masakra, jak to się trzeba w tym sporcie pilnować, pies wszystko zrobi a człowiek może tyle spieprzyć ;)

Posted

Aniu brawo dla Was za wyczyny sportowe:klacz:
I brawo za piękne foty:klacz;-)

A ja dziś na Wystawie Warszawskiej zrobiłam dla Ciebie kilka fot olbrzymków, ale wkleję dopiero jutro;-)