eria Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Doginko, dzięki , wezmę pod uwagę przy najbliższej okazji ;) Kinga, mnie wszystko opada, więc już nie patrzę :evil_lol: Byłyśmy na treningu a potem na spacerku z groenendael'em Gippo , zrobiłam zdjęcia na tym samym pniaczku co miały jak oba szczeniaczki były malutkie hihi . Dumka była przeszczęśliwa bo Gippo ma podobny styl zabawy (poza zabawą w dom:diabloti:) i lubi się ganiać na duże dystanse :loveu: . Mam wreszcie wolny weekend więc fotki będą jeszcze dziś . Quote
vpassione Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 eria napisał(a):Byłyśmy na treningu a potem na spacerku z groenendael'em Gippo , zrobiłam zdjęcia na tym samym pniaczku co miały jak oba szczeniaczki były malutkie hihi . Dumka była przeszczęśliwa bo Gippo ma podobny styl zabawy (poza zabawą w dom:diabloti:) i lubi się ganiać na duże dystanse :loveu: . Mam wreszcie wolny weekend więc fotki będą jeszcze dziś . No w stylu zabawy to oni bardzo do siebie pasują, zdaniem Gippo pod względem rozrodczym również :razz: tylko ja byłam innego zdania:mad: Kilka fot widziałam już na fb, podobają się i czekam na więcej :smile: Quote
Fides79 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 świetne szaleństwa, widać że się doskonale bawią w swoim towarzystwie :p Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-jqK12p-w6Ms/UdhTJX02UNI/AAAAAAAAD1Q/zJDFIsO1Wns/s640/DSC_0658.jpg ale świetne zdjęcie :loveu: przepiękna ta Twoja Dumka. :) Quote
Tekla64 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 i Foxik cudny i Dumka dorosla i spuer zabawy dwoch czarnych a nie koniecznie brodatych i ciesze sie ze wam nadal fajnie idzie na agillity piekny czas macie Quote
Doginka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Fides79 napisał(a):...a jak widzę to zdjęciehttps://lh3.googleusercontent.com/-CjBOdxilGf0/UdBrYesx1lI/AAAAAAAADuk/sqgKv8jeMlc/s640/DSC_0268.jpg to mi ręce opadają :roll: Jeśli chodzi Ci o tę suczkę w tle, to wiedz, że jak Sędzia ocenia jednego psa, to inne mogą stać na "spocznij" i nie musi to być super postawa;-) Taka właśnie sytuacja jest na tej focie:razz: Aniu rozbiegane foty piękne:loveu: Ja nie umiem robić fot w pełnym słońcu:oops: Nie wiem na jakie parametry ustawić aparat:oops: Quote
Fides79 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sylwia, nie chodzi mi o postawę, ale o wygląd sierści, w porównaniu z Dumką nie prezentuje się zbyt okazale Quote
eria Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 skończmy już dyskusję o tej suczce, jest brzydka jak noc czy stoi czy nie (zresztą podczas oceny stała nie lepiej), jak zresztą każdy pies z tamtej hodowli(one są wszystkie takie same), wiemy że Doginka będzie bronić sędziny, do której ja poza układowością i chyba gorszym dniem nic nie mam, była miła (poza tym że kazała mi psa karmić na siłę jak nie chce jeść, otwierać pysk i wkładać jedzenie - tak się wyraziła ). Wklejam trochę kolejnych fotek i jadę z psami nad jezioro wykorzystać piękny dzień. a to foty na tym samym pniaczku, na którym Duma i Gippo pozowały rok temu jak były malutkie :) Quote
Margi Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Fajne zdjęcia.:lol: Super,że dziewczyny mają gdzie się wyszaleć. https://lh3.googleusercontent.com/-Gr5uqjyqoCk/UdklOg9TYnI/AAAAAAAAD3E/aARbsjWnhUM/s640/DSC_0729.jpg Duma akrobatka ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-BkSKecWyLvk/Udkk9UA1-fI/AAAAAAAAD2c/isqDw5zXO1o/s640/DSC_0692.jpg Cu-u-do-wne. :) Quote
Doginka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Fides79 napisał(a):Sylwia, nie chodzi mi o postawę, ale o wygląd sierści, w porównaniu z Dumką nie prezentuje się zbyt okazale Z tym się zgadzam w 100%;-) Aniu foty piękne jak zawsze:loveu: Czy ten czarny piesio bawiący się z Dumką to owczarek belgijski?:hmmmm: Quote
eria Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 tak, groenendael kolejna porcja czarnego wariactwa :) Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 nigdy nie slysalam o tej rasie,ale musze przyznac,ze podoba mi sie:) Quote
Aleks89 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 ŻE CO????Psa karmić na siłę?To rozumiem ,że teraz sznaucer szczególnie młoda suczka ma ważyć 50kg?Co za babsko:shake: Quote
Culineo Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 przy Gippo Dumiszon wygląda potężnie :) ! ja mojego teoretycznie też powinnam na siłe karmić , bo waży 39 kg, ale myśle, że to nie jest dobry sposób ;/ Quote
zuzolandia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Alez szalenstwo;-) fajnie wyglądają te rozowe ozory w czarnych paszczach ;-) Anula spotkalam w Łazach suke briarda ktora wazyla 26kg miala 8 lat taka kruszynka ;-) to Zuzol tooooooo grubas zapasiony hihihi ale jak wlascicielka okreslila ze to taki tadek niejadek i nic sie z tym zrobic nie dało ;-) Quote
Recommended Posts