Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginko, dzięki , wezmę pod uwagę przy najbliższej okazji ;)
Kinga, mnie wszystko opada, więc już nie patrzę :evil_lol:

Byłyśmy na treningu a potem na spacerku z groenendael'em Gippo , zrobiłam zdjęcia na tym samym pniaczku co miały jak oba szczeniaczki były malutkie hihi . Dumka była przeszczęśliwa bo Gippo ma podobny styl zabawy (poza zabawą w dom:diabloti:) i lubi się ganiać na duże dystanse :loveu: . Mam wreszcie wolny weekend więc fotki będą jeszcze dziś .

Posted

eria napisał(a):
Byłyśmy na treningu a potem na spacerku z groenendael'em Gippo , zrobiłam zdjęcia na tym samym pniaczku co miały jak oba szczeniaczki były malutkie hihi . Dumka była przeszczęśliwa bo Gippo ma podobny styl zabawy (poza zabawą w dom:diabloti:) i lubi się ganiać na duże dystanse :loveu: . Mam wreszcie wolny weekend więc fotki będą jeszcze dziś .
No w stylu zabawy to oni bardzo do siebie pasują, zdaniem Gippo pod względem rozrodczym również :razz: tylko ja byłam innego zdania:mad:
Kilka fot widziałam już na fb, podobają się i czekam na więcej :smile:

Posted

Fides79 napisał(a):

Jeśli chodzi Ci o tę suczkę w tle, to wiedz, że jak Sędzia ocenia jednego psa, to inne mogą stać na "spocznij" i nie musi to być super postawa;-) Taka właśnie sytuacja jest na tej focie:razz:

Aniu rozbiegane foty piękne:loveu:

Ja nie umiem robić fot w pełnym słońcu:oops: Nie wiem na jakie parametry ustawić aparat:oops:

Posted

skończmy już dyskusję o tej suczce, jest brzydka jak noc czy stoi czy nie (zresztą podczas oceny stała nie lepiej), jak zresztą każdy pies z tamtej hodowli(one są wszystkie takie same), wiemy że Doginka będzie bronić sędziny, do której ja poza układowością i chyba gorszym dniem nic nie mam, była miła (poza tym że kazała mi psa karmić na siłę jak nie chce jeść, otwierać pysk i wkładać jedzenie - tak się wyraziła ).

Wklejam trochę kolejnych fotek i jadę z psami nad jezioro wykorzystać piękny dzień.

a to foty na tym samym pniaczku, na którym Duma i Gippo pozowały rok temu jak były malutkie :)

Posted

Fides79 napisał(a):
Sylwia, nie chodzi mi o postawę, ale o wygląd sierści, w porównaniu z Dumką nie prezentuje się zbyt okazale

Z tym się zgadzam w 100%;-)

Aniu foty piękne jak zawsze:loveu:

Czy ten czarny piesio bawiący się z Dumką to owczarek belgijski?:hmmmm:

Posted

przy Gippo Dumiszon wygląda potężnie :) !
ja mojego teoretycznie też powinnam na siłe karmić , bo waży 39 kg, ale myśle, że to nie jest dobry sposób ;/

Posted

Alez szalenstwo;-) fajnie wyglądają te rozowe ozory w czarnych paszczach ;-)
Anula spotkalam w Łazach suke briarda ktora wazyla 26kg miala 8 lat taka kruszynka ;-) to Zuzol tooooooo grubas zapasiony hihihi ale jak wlascicielka okreslila ze to taki tadek niejadek i nic sie z tym zrobic nie dało ;-)