Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Taaaaa, Duma ma w sobie delikatność...czołgu :evil_lol:[/QUOTE]

Jak jej tak wmawiasz to masz :)

A tutaj ewidentnie pokazała jaka jest w środku:)

Posted

Lecę Doginko podziwiać olbrzymki do Ciebie. A my póki co jesteśmy po kolejnym treningu agility, jest coraz lepiej, Dumka się już mocno rwała do przeszkód dzisiaj, tunel pokochała miłością absolutną- ledwo rozstawili a ona już go dwa razy sama se pokonała hihi , dziś już przez taki wygięty w 90stopni biegała + dwie hopki. Fajnie idzie.
Psy poległy a ja jadę pracować - zaczęłam niedawno współpracę w temacie groomingu z koleżanką z pracy, która otwarła własny gabinet wet. w Chorzowie i już się powoli wycieczki zaczynają :). Jutro mam robotę u siebie,a w poniedziałek zapytam " a kiedy był weekend ? " ;)

Posted

Fajnie, że Dumiszon wkręca się w agility. Wtedy i człowiek ma radochę jak juz zaczyna wychodzić i para psio-ludzka załapuje o co chodzi. A że interes się kręci to też dobrze, choć niestety wszystko ma swoje dobre i złe strony czyli głównie rozchodzi się o czas i za krótką dobę - wiem cos o tym ;)

Posted

To świetnie, że Dumie podeszło agility. Będziecie mialy obie mnóstwo radochy. Nie zapomnę jak Zibi pierwszyraz obwąchiwał tunel i bał się wejść. A jak już się zdecydował i przeszedł - ile było śmiechu i smaczków, hihi.
A że czasu nie masz, bo jest co robić, to tylko się cieszyć.
Może by gdzieś złożyć wniosek o wydłużenie doby (też by mi się przydało) - tylko gdzie? ;)

Posted

Mam trochę dzisiejszych fotek z parku :)
Spacer był dość nieszczęśliwy- Dumka zgubiła gdzieś w pędzie skarpetę i potem biegała bez niej, nie przejęłam się tym szczególnie, bo opuszka wyglądała na zupełnie zrośniętą i miałam już plan na dniach zdjąć szewki. Niestety, rana się rozeszła przez to bieganie bez opatrunku :roll:. Tak więc czeka nas nieco dłuższe pakowanie łapiątka i dłuższe gojenie :roll:. A tu wystawa w niedzielę (Ustroń).

Posted

Natija co do pozowania - chcą ,nie chcą - nie mają wyboru :diabloti: , chociaż Duma to wyraźnie lubi , co już nie raz pokazała.

Posted

Po wystawie oczywiście niesmak. Polska sędzina, znajomości ewidentne znowu. Jak wam pokażę z jaką suką przegrałam( i jak była przygotowana elegancko), to nawet laik niemający pojęcia o rasie padnie z wrażenia :roll:. Mamy ocenę doskonałą, drugą lokatę,srebro, fajny dokładny opis z pochwałą doskonałej prezentacji psa :loveu:. Oberwałam za to ,że suka chuda, nie za ogon tym razem ( z ogona był śmiech i żarty że mops by się nie powstydził hihihih). Mam fotki, ale to jeszcze chwilę potrwa zanim ogarnę. W ogóle to lało od rana w Ustroniu i wycieczka w sumie do d*** :)