Saththa Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 To ze śliną trochu obrzydliwe :evil_lol: Aniu Duma jest przecudowna! Przesliczna i bardzo urokliwa! Quote
Tekla64 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 jaaa on jest pikna!!! a psia druzyna zarypista cudne sa razem Quote
anetta Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Głaski dla Foxiti, bidna mała :shake: https://lh5.googleusercontent.com/-MizgAjqs00I/UTH4ejShYTI/AAAAAAAACPE/d40flZsndSE/s512/DSC_0114.jpg boska! :loveu: Quote
Fides79 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 takie spotkanie na jednym spacerze? ho ho no to się Dumiś wyszalała a jak pięknie wygląda :p https://lh4.googleusercontent.com/-OlKYgGFdW7w/UTOAQ9KZceI/AAAAAAAACRc/O_umuxjp7V8/s640/DSC_0035.jpg chyba będzie Dumka z Donną o długość grzywki konkurować ;) Quote
Doginka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='eria']uwielbienie do śliny Emira... https://lh3.googleusercontent.com/-mSc_0F2DgRg/UTOAYu1ZNlI/AAAAAAAACR8/51B66EgEKio/s640/DSC_0037.jpg A fuuuuuuuuuuuuuuuuu:crazyeye::ekmm::megagrin: Foty portretowe psiej gromadki cuuuuuudo:loveu: Quote
eria Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Taak, Dumiś uwielbia zlizywać ślinę z Emira fafli ;) Małpiszon wraca do żywych - miała ostatnio wszystko - sraczki, rzygaczki, chore gardło,katar,przeciętą łapę. Teraz już tylko katar i przeciętą łapę hihi. Foksik ma się już całkiem super, biega i szaleje jak młody bóg :loveu: Wczoraj był u mnie olbrzymek Rod po 6 miesiącach zarastania :placz: nie było czego ratować na łapach niestety, wszystko poszło w cholerę. Żałuję bardzo bo jego się naprawdę da fajnie zrobić ,a teraz wygląda koszmarnie. Ale cóż, wyżej doopy nie podskoczysz... Za to po strzyżeniu jego pan znalazł czas na wspólny spacer i futrzaki się wyszalały za wszelkie czasy, oczywiście mam fotki,ale to w następnej kolejności bo najpierw stare zapasy trza wstawić :). znaleźny pluszak Quote
eria Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 to na szczęście pańcia Kobika a nie obca osoba która zaraz będzie napadnięta ;) Quote
Saththa Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 zafilcowane łapki? Zlizywanie sliny fuj fuj az mi gorzej bleeeeeeeeee Fajne te spacery macie:loveu: Quote
Tekla64 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 alez ona jest pikna w ruchu a zabawy sa wysmienite pikne piesy i szczesliwe , to widac Quote
Doginka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Właśnie Magda mnie ubiegła z tym ruchem - cudna jest w ruchu, ma zajebiaszczy wykrok:loveu: Ale nadal mi niedobrze się robi przez to zlizywanie, bleee śliny Quote
Sonka95 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ucieczka z zabawką :) https://lh4.googleusercontent.com/-NTUE27ecIIE/UTfIG5edpYI/AAAAAAAACTc/zrC75Uuulag/s640/DSC_0107.jpg Quote
ahedok Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Prześliczna Duma. A dog arlekin to pies moich marzeń :loveu: Quote
eria Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 nie, ja absolutnie o dogu i jego glutach na suficie nie marzę :evil_lol: Quote
eria Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 ehh przydałby się fajny jasny obiektywik do focenia tego mojego czarnego żywiołu... patrzcie jaka synchronizacja Kobika i Dumki hihih Quote
eria Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 wspomniany u doginki doberman z głową sznaucera! Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 świetnych ma ochroniarzy :loveu: ale Duma najfajniejsza!!! też jakos sobie tych glutów nie wyobrażam na ścianach :lol: Quote
ahedok Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Heh dobry doberman, do twarzy mu z głową Dumki. Dla takiego psa można i gluty znieść, u sznaucera za to leje się woda z brody po każdym piciu no i błoto z łap po spacerze, ogólnie pies to problem a jednak życia bez psa sobie nie wyobrażam :loveu: Quote
Tekla64 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Duma w ruchu n cudo a w zabawie z tak cudnymi psam miod malyna co do glutow ..... wiecie co , boksery tyz potrafia glutami uszczesliwic , ale ja czasem mam czego inne go dosc jak kloezanka Dona upitoli se brode i sie napije a nie daj boze otrzepie sie doma to na suficie i sicianach ma nie gluty a artystyczne plamy w rozne kolory i niew im jak wy to robicie ze teg nie macie, ja nie jestem w stanie wieciznie jej wycierac brody Quote
eria Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Jak nie mamy jak mamy, z tym że ja się jednak staram wycierać dziób po każdym piciu jak jestem w domu, moja mama też zawsze na straży ze szmatką hihi, a jak nikogo nie ma to chyba za dużo nie pije bo zawsze jest sucho na podłodze :). Do Kreona wstawałam w nocy po omacku mordę wytrzeć ;) Quote
Recommended Posts