Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taak, Dumiś uwielbia zlizywać ślinę z Emira fafli ;)
Małpiszon wraca do żywych - miała ostatnio wszystko - sraczki, rzygaczki, chore gardło,katar,przeciętą łapę. Teraz już tylko katar i przeciętą łapę hihi. Foksik ma się już całkiem super, biega i szaleje jak młody bóg :loveu:
Wczoraj był u mnie olbrzymek Rod po 6 miesiącach zarastania :placz: nie było czego ratować na łapach niestety, wszystko poszło w cholerę. Żałuję bardzo bo jego się naprawdę da fajnie zrobić ,a teraz wygląda koszmarnie. Ale cóż, wyżej doopy nie podskoczysz... Za to po strzyżeniu jego pan znalazł czas na wspólny spacer i futrzaki się wyszalały za wszelkie czasy, oczywiście mam fotki,ale to w następnej kolejności bo najpierw stare zapasy trza wstawić :).

znaleźny pluszak

Posted

ehh przydałby się fajny jasny obiektywik do focenia tego mojego czarnego żywiołu...

patrzcie jaka synchronizacja Kobika i Dumki hihih

Posted

Heh dobry doberman, do twarzy mu z głową Dumki.
Dla takiego psa można i gluty znieść, u sznaucera za to leje się woda z brody po każdym piciu no i błoto z łap po spacerze, ogólnie pies to problem a jednak życia bez psa sobie nie wyobrażam :loveu:

Posted

Duma w ruchu n cudo a w zabawie z tak cudnymi psam miod malyna

co do glutow ..... wiecie co , boksery tyz potrafia glutami uszczesliwic , ale ja czasem mam czego inne go dosc
jak kloezanka Dona upitoli se brode i sie napije a nie daj boze otrzepie sie doma to na suficie i sicianach ma nie gluty a artystyczne plamy w rozne kolory i niew im jak wy to robicie ze teg nie macie, ja nie jestem w stanie wieciznie jej wycierac brody

Posted

Jak nie mamy jak mamy, z tym że ja się jednak staram wycierać dziób po każdym piciu jak jestem w domu, moja mama też zawsze na straży ze szmatką hihi, a jak nikogo nie ma to chyba za dużo nie pije bo zawsze jest sucho na podłodze :). Do Kreona wstawałam w nocy po omacku mordę wytrzeć ;)