Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa - niekoniecznie, dziś miała dobry dzień akurat, ale ostatni miesiąc w ogóle nie życzyła sobie kontaktu z Dumą, na znajome psy -Kobika, Carbo,Emira, reagowała wręcz histerią jak tylko przebiegły obok niej. Wydaje mi się,że była poturbowana i obolała wtedy , bo jednak mamy tylko duże psy wśród kumpli i biednej Foxi zawsze się choćby niechcąco oberwie a właśnie ta niechęć zaczęła się od zabawy z ONem. Ale chyba już wraca do siebie i zaczyna znów być chętna do wspólnych nawalanek z Dumką.

Martyna- nie strasz ludzi, ja nie chceeee śnieguuuuu , ale pogoda dziś własnie taka jest jakby miało zaraz sypnąć...

Posted

[quote name='Margi']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0081_zpsb82d0eba.jpg pięknie dziewczynki za pozowały do zdjęcia

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0088_zps5bc2e676.jpg Dumka taka fajna suczka z pięknym nochalkiem.Nic tylko całować.:lol:
dziękować :)
[quote name='Tekla64']a takie male bylo , takie slodkie , takie fajowe , a tu juz normalny pies .... jak tyn czas szybko leci
znaczy się,że już widzisz fotki ?
A słodka nie była ani fajowa, koszmarnym była szczeniakiem,nietypowym- niekontaktowym zupełnie i nienastawionym na człowieka.
[quote name='Niufciak']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/rozne/DSC_0092_zps0cdc43df.jpg
Jaka zadowolona, że aporcik ma :loveu:

Ja zapraszam na naszą "nową" "stronkę" :P www.agano-ksiaze.blogspot.com
Jakieś uwagi, co poprawić itp. mile widziane :)
ale się naoglądałam fotek Tora i Lagosa teraz! fajna stronka!

Posted

jakie ty masz porownanie? dyc to twoj pierwszy szcyzl i od samego jeszcze nie mania jej a juz wiedzenia , nie akceptowalas szczeniaka
hihihi szcyzle sa cudne sa nieobliczalne ale sa takie kochane...... ino potem wyrastaja na duze psy
te widze hihihi
Anus objaw sie na gg prosze

Posted

całe szczęście że wyrastają szybko
porównania własnego z własnym nie mam , ale trochę szczeniaków w życiu widziałam
to nie jest normalne ,że 3,5 miesięczny szczyl nie leci radośnie do właściciela na cmokanie, tiutiutanie i inne słodkie dźwięki , tylko się spojrzy z politowaniem i mając cię w dupie idzie se w swoją stronę . poznały małą Dumę moje koleżanki z pracy -lekarze weterynarii i też same stwierdziły, że jest dziwna,poważna,indywidualna i nie zachowuje się jak słodki uroczy maluch powinien. do teraz nie lubi dotykania, głaskania, przytulania -kontaktu fizycznego
teraz jest już lepiej, można się porozumieć, ale zosią samosią z własnym zdaniem już pewnie zostanie

Posted

hihihi no sa tez takie ludki co nie bardzo lubia tulenia i tiutania, nie wszystkie szcyzle sa takie otwarte na slodycz , czasem sa wlasnie takie nietykalskie, takie niepotrzebowskie ino ...... potem sie okazuje ze jednak tyn jeden czlek jest niezbedny do zycia w radosci a piescic sie lubia ino krocej i wtedy kiedy same chca dac sie popiescic