eria Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 ooo ! i Tygra do nas wpadła :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Doberek lalunia ;-)...wpadłam sie przywitac i lece cosik zjsc ;-)....potem se foteczki obejrze bo widze ze jakowes nowe wstawiłas ..;-) Kusiolki Quote
eria Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 z trzema takimi bym nie wytrzymała :shake: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ,fajne klony hheh ;-) oj Anulka dałabys rade dała ...;-) Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ,taki romantisz ;-) nam tu serwujesz lalunia heheeh;-).... sliczneee Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 .oooo nie pyszczy eheheh.... Anulka a jak to zrobiłas ze potrafisz kilka postow naraz cytowac ??? tyz bym kciała eheh .;-) Quote
eria Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='zuzolandia'] .oooo nie pyszczy eheheh.... Anulka a jak to zrobiłas ze potrafisz kilka postow naraz cytowac ??? tyz bym kciała eheh .;-) zaznaczam fragment który chcę zacytować, klikam jednocześnie Ctrl+C, potem , w poście piszę [quote name='nickcytowanejosoby'] , klikam Ctrl+V [QUOTE] ....a dopiero dziś to pokapowałam... Quote
Pianka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='eria'] z trzema takimi bym nie wytrzymała :shake: :evil_lol: heheh świetna przeróbka:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='eria'] z trzema takimi bym nie wytrzymała :shake: :evil_lol: widzę potrójnie??? hmmm a byłam pewna że nic nie piłam :) Quote
APSA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A ja właśnie odkryłam, że żeby zacytować kilka, trzeba klikać w ten znaczek przy każdym poście, a na końcu w ten Quote
tygra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 eria napisał(a):ooo ! i Tygra do nas wpadła :multi: :multi: wpadłą i będzie częściej zaglądać :) Quote
eria Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Agushka']widzę potrójnie??? hmmm a byłam pewna że nic nie piłam :) a może jednak? [quote name='APSA']A ja właśnie odkryłam, że żeby zacytować kilka, trzeba klikać w ten znaczek przy każdym poście, a na końcu w ten o kurcze!!!!! To działa !!!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ANULKA !!!!!! Bardzo dziekujemy za swiateczna karteczke !!!!! Jest slicznaaaaaaa ! Quote
Rinuś Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Eria przy Tobie Kreonek zrobil sie naprawde sliczny :) pamietam ja wygladal wczesniej gdy go zabieralas do domu,ze mialas problemy z nim bo szczekal duzo :) ale teraz jest przecudownym pieskiem :loveu::loveu::loveu::loveu: Aby takich ludzi jak Ty bylo coraz wiecej na swiecie :multi::multi: ps.zapraszamy do galerii Brutuska :lol: Quote
eria Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 dzieki Rinuś za miłe słowo;) tak się cieplej na duchu robi :lol: no to dwie fotki, więcej ni ma Quote
zuzolandia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Fajne ;-)....i nie pyszczace heheeh;-) Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='eria'] Cześć Eria;) Jaka poważna mina:loveu: Kreon wygląda tu na bardzo skupionego, i to spojrzenie...:loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ale on tu pięknie wyszedł :loveu: :loveu: :loveu: Czy często spotykasz się z komentarzami że "on przecież nic nie widzi!"? :eviltong: Quote
wiq Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wtf?!:evil_lol: Ania, Ania, fotki coraz piękniejsze:loveu: Quote
eria Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dobcia napisał(a):Cześć Eria;) Jaka poważna mina:loveu: Kreon wygląda tu na bardzo skupionego, i to spojrzenie...:loveu: coś tam widział, albo mu sie wydawało...:cool1: Ola&Kora napisał(a):Ale on tu pięknie wyszedł :loveu: :loveu: :loveu: Czy często spotykasz się z komentarzami że "on przecież nic nie widzi!"? :eviltong: jeszcze nigdy się nie spotkałam z takim komentarzem, jemu oczy widać, grzywkę ma z boków przyciętą ;) wiq napisał(a): wtf?!:evil_lol: Ania, Ania, fotki coraz piękniejsze:loveu: co znaczy "wtf" ? :evil_lol: a fotki piękniejsze bo aparat nowy :loveu: Quote
furciaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 czesc eriaczku:) obiecuje jakos niedluo nadrobic zalelosci... ale wiem jedno fotki napewno sa sliczne:cool3: Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, przyjmij gorące me życzenia, niech się Ci spełnią wszystkie marzenia Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 przyszłam życzyć Wam WESOŁYCH ŚWIĄT ale uciekam szybko, bo chyba coś ze mną niedobrze :roll: - w oczach mi się troi...widzę trzy Foxunie :shake: ;) Quote
milena182 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='wiq'] :lying::roflt::turn-l::turn-l: Quote
Recommended Posts