zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Foxsiaste supermarkeciki to pieknaaa sprawaaa ;-) ehehheheeh Coz za koneserka ........;-) Quote
eria Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='zuzolandia']Foxsiaste supermarkeciki to pieknaaa sprawaaa ;-) ehehheheeh Coz za koneserka ........;-) no dzisiaj przeszła samą siebie, bo oprócz zapchanego kagańca i ucioranej sznupy miała brudne też uszy i głowę ...po spacerze wsadziłam do wanny i czuprynę umyłam, no bo co.... Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dzieńdobrywieczorek :p Tak się mijałyśmy na wielu galeriach że w końcu postanowiłam cię odwiedzić :p Masz świetne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Foxi mnie po prostu zauroczyła :loveu: :loveu: Jaka z niej słodka kudłaczka :loveu: Kreonek też jest śliczny :loveu: Normalnie bede musiała często tutaj wpadać :cool3: Quote
eria Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dzieńdobrywieczorek :p Tak się mijałyśmy na wielu galeriach że w końcu postanowiłam cię odwiedzić :p Masz świetne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Foxi mnie po prostu zauroczyła :loveu: :loveu: Jaka z niej słodka kudłaczka :loveu: Kreonek też jest śliczny :loveu: Normalnie bede musiała często tutaj wpadać :cool3: Cześć Ola :multi: ja już od jakiegoś czasu planowałam do Was zajrzeć, ale teraz to już napewno wpadnę z rewizytą :p A teraz czekam na karme dla Foxi, oby jak najszybciej przywieźli, żebym po ten aparat mogła jechać:loveu: edit : OBNIŻYLI MI CENĘ APARATU O 100 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie obejrzałam reklamę sklepu gdzie chcę go kupić ! Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Doberek ;-) Ty to masz sczescie no no ...;-) Teraz nic innego jak tylko pstrykac pstrykac i wklejac focisze eheheh Mizianko dla psiaczków ;-) Quote
eria Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 wklajam narazie trzy starocie : na Helu Pławniowice Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 czesc eriaczku :) jakos niemoge sie przyzwyczaic do tego ze Foxi taka biala jest na tych zdieciach:evil_lol: Quote
eria Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 tak, ja wiem że z brudkiem jej do pyszczka :loveu: ale nad morzem była taka czyściutka, a po dwóch dniach po przyjeźdźie na śląsk juz wyglądała jak zawsze....... eh, a ja tracę czas....czekam na tą karmę dla Foxi i czekam, czas ucieka, kuriera nie widać, a tu Kreon jęczy o spacerek, ja bym chętnie po ten aparat już wyruszyła:shake: Quote
milena182 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 http://img138.imageshack.us/img138/8254/tn30pr7.jpg http://img172.imageshack.us/img172/9746/tn32portretxd9.jpg te sa sliczne:cool3: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 niestety kuriezy zawsze przybywaja albo za wczesnie albo za pozno:shake: mam nadzieje ze zdazysz go dzisiaj kupic bo chcem nowych kreosiowych foteczek:p Quote
eria Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 karma przyjechała !!!! A jaka pyszna !!!!! mam pół podłogi oślinione jak dostały poczęstunek!!! :loveu: Dzisiaj po spacerku pojadę po aparat bo już doczekać się nie mogę :loveu: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dobrze ze smakuje ja swoim ostatnio kupilam 30kg hilsa bo w promocjii byla...i moje psy niechcialy jej jesc:placz: musialam wrocic do RC... ale przynajmniej psiaki ze schroniska sobje podjadly:loveu: niemoge sie juz doczekac tych nowych fotek:p wiec smigaj szybko po ten aparacik:) Quote
eria Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Constancja dziekuję !!! Kartka piękna!!! KOCHANI OBLEWAMY PIERWSZĄ FOTĘ ZROBIONĄ NOWYM APARATEM!!!!!! Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 o kreos sie wkoncu pojawil:multi: nio to oblewamy :drinka: :drink1: :cunao: :beerchug: Quote
eria Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 mój mały padlinotarzaniec....(pierwszy raz w życiu dzisiaj wytarzała się w padlinie:placz: kolejny spacer zakończył się w wannie...) i Kreoś dla spragnionego Furciaczka broda-nasza duma,pięknie odrasta Quote
wiq Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 hurra:multi::multi: teraz juz nie masz wymówki:eviltong: a pieski - jak zwykle - slodkieeee... Quote
Ola&Kora Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale przystojniak :cool3: :cool3: :cool3: Uwielbiam nieogolonych facetów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajnie że już masz swój aparat :) Teraz czekam na duuużo fotek :) Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 No to teraz LALA nie ma przepros ;-)...bedziesz nam ładowała te fotencje do bolu eheheh;-) Wymiziaj Kreosia i te małaa ...padlinomarkeciare ;-) Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale przystojniak :cool3: :cool3: :cool3: Uwielbiam nieogolonych facetów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a lubisz wlochate klaty?:eviltong: Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='haska_12']Ajj... szkoda mi tej Koszi :( Ps.Ale wam fajnie :( u mnie to takie za***pie, ze zadnego dogomaniaka nie ma :( A bym się przeszła na wspólny spacerek, oj przeszła.. :diabloti: u mnie nie lepiej dopiero w czwartek poznalam kogos z kim moge pogadac na psie tematy Quote
sota36 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Eria!! Boj sie Boga- mosz nowo aparata, a tu tylko TRZY NEDZNE (chodzi mi o ilosc, a nie o "obiekt" ) FOTY!!!! Quote
Recommended Posts