Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']Foxsiaste supermarkeciki to pieknaaa sprawaaa ;-) ehehheheeh
Coz za koneserka ........;-)

no dzisiaj przeszła samą siebie, bo oprócz zapchanego kagańca i ucioranej sznupy miała brudne też uszy i głowę ...po spacerze wsadziłam do wanny i czuprynę umyłam, no bo co....

Posted

Dzieńdobrywieczorek :p
Tak się mijałyśmy na wielu galeriach że w końcu postanowiłam cię odwiedzić :p Masz świetne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Foxi mnie po prostu zauroczyła :loveu: :loveu: Jaka z niej słodka kudłaczka :loveu: Kreonek też jest śliczny :loveu:
Normalnie bede musiała często tutaj wpadać :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dzieńdobrywieczorek :p
Tak się mijałyśmy na wielu galeriach że w końcu postanowiłam cię odwiedzić :p Masz świetne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Foxi mnie po prostu zauroczyła :loveu: :loveu: Jaka z niej słodka kudłaczka :loveu: Kreonek też jest śliczny :loveu:
Normalnie bede musiała często tutaj wpadać :cool3:

Cześć Ola :multi: ja już od jakiegoś czasu planowałam do Was zajrzeć, ale teraz to już napewno wpadnę z rewizytą :p
A teraz czekam na karme dla Foxi, oby jak najszybciej przywieźli, żebym po ten aparat mogła jechać:loveu:

edit : OBNIŻYLI MI CENĘ APARATU O 100 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie obejrzałam reklamę sklepu gdzie chcę go kupić !

Posted

tak, ja wiem że z brudkiem jej do pyszczka :loveu: ale nad morzem była taka czyściutka, a po dwóch dniach po przyjeźdźie na śląsk juz wyglądała jak zawsze.......
eh, a ja tracę czas....czekam na tą karmę dla Foxi i czekam, czas ucieka, kuriera nie widać, a tu Kreon jęczy o spacerek, ja bym chętnie po ten aparat już wyruszyła:shake:

Posted

karma przyjechała !!!! A jaka pyszna !!!!! mam pół podłogi oślinione jak dostały poczęstunek!!! :loveu:
Dzisiaj po spacerku pojadę po aparat bo już doczekać się nie mogę :loveu:

Posted

dobrze ze smakuje ja swoim ostatnio kupilam 30kg hilsa bo w promocjii byla...i moje psy niechcialy jej jesc:placz: musialam wrocic do RC...
ale przynajmniej psiaki ze schroniska sobje podjadly:loveu:

niemoge sie juz doczekac tych nowych fotek:p wiec smigaj szybko po ten aparacik:)

Posted

mój mały padlinotarzaniec....(pierwszy raz w życiu dzisiaj wytarzała się w padlinie:placz: kolejny spacer zakończył się w wannie...)
i Kreoś dla spragnionego Furciaczka

broda-nasza duma,pięknie odrasta

Posted

[quote name='haska_12']Ajj... szkoda mi tej Koszi :(

Ps.Ale wam fajnie :( u mnie to takie za***pie, ze zadnego dogomaniaka nie ma :( A bym się przeszła na wspólny spacerek, oj przeszła.. :diabloti:
u mnie nie lepiej dopiero w czwartek poznalam kogos z kim moge pogadac na psie tematy