Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No biedny, dzwonił się poskarżyć,że faktycznie była dziś straszna, całe popołudnie mu łaziła i piszczała,a on latał co godzinę na wszelki wypadek sikać. Od rana miała małpa zły dzień.
Pan niania to pan dobermana Hektora,nieżyjącego już naszego psiego kumpla. Odchował Kobika, wyprowadza Figusię , no to i ja go zatrudniłam do niańczenia dzieciaka podczas urlopu mamy ;)

Posted

[quote name='Margi']Fajnie ,że masz takiego pana nianię.
Jest zmiana pogody i małe psiaki mogą tak reagować.

taaaak , mały 17 kilowy pieseczek :diabloti: ...mam nadzieję,że jutro będzie lepiej

Posted

na zdjęciach to taki aniołeczek słodki, nawet jak widać błysk łobuzerstwa w oku to i tak jest słodka :loveu:

mój Felek jest dużo mniejszy i starszy a tez miewa takie dni, że mnie doprowadza do szału i mu mówię wtedy że go na 3 zdrowaśki do piekarnika wsadzę, ale nie specjalnie trafia do jego zakutej łepetynki

w sumie to nie wiadomo czy to pies ma gorszy dzień czy my mamy i zachowania psa akurat danego dnia bardziej wyolbrzymiamy i bardziej nas drażnią :roll:

Posted

ale nasze nastawienie , nastraja i psa ... wewnętrzne rozdrażnienie powoduje niepokój u psa i irracjonalne zachowania .... ząbkowanie , cieczka ... etap dorastania. Ano trzeba przeżyć i w sumie potem jest co na wesoło wspominać jak psiak dorośnie.

Moje psy też są dni , że mam ochotę pozabijać , wywieźć na pustynie ... bo do lasu się nie da , w lesie mieszkamy :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']chciałaś napisać rolling coat ?...[/QUOTE]
Tak właśnie chciałam napisać, ale zamydliłaś mi oczy piękną czarnulką i wyszło jak wyszło:roflt::oops:

Cudna jest ta Twoja Duma:loveu:

Posted

Bossska jest ta mała:) i te białeczka na wierzchu... Można oszaleć:loveu:
Moja suka chociaż juz dorosła tez ma dni, że ma mnie w dupie...
I to przeważnie moja wina niestety... Bo spacer był za krótki, bo piesek się nie wybiegał itp itd;)
Ale jak tylko mam ze sobą piłkę to nawet inne psy nie istnieją:diabloti:

Posted

Dumiszonek wylądowała dziś na 10metrowej lince, na czas nieokreślony :( . Nie umiem w żaden sposób powstrzymać jej osaczania i obszczekiwania ludzi, jest coraz gorzej w tym temacie. Właścicielka naszej znajomej Figi ma koleżankę behawiorystkę, obiecała problem skonsultować, może nawet się z nią przejdę na spacer ,żeby sobie zobaczyła co i jak 5-miesięczny szczeniaczek wyczynia i wymyśliła jakiś sposób postępowania ...

a póki co - są jeszcze nieaktualne fotki z gór :)
koniki

osioł

Posted

światełko wieczorową porą moim ciasnym obiektywem

i to samo światełko o niebo lepiej uchwycone szerokim kątem cyfrówki Gosi

rarytasik- chroniony dziewięćsił bezłodygowy

i Dumbolocik jedzący jeżynki

Posted

Dumka potrafi już zostawać , co oznacza dla niej początek wielkiego POZOWANIA :diabloti:
fotki z wczoraj ,więc stan wzrostu aktualny hihi