Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cózz....im wczesniesze j szkolenie tego diablatka tym lepiej skoro to taki buntownik ;-)...... zreszta mialam okazje sie przekonac osobiscie ;-)
Nie chce Cie obarczac dodatkowym balastem ale Fruziollllllll................do czesania i to najlepiej w poniedzialek...plisssssss........

Posted

A i jeszcze jedno - uwielbia jeżyny , nauczyła się sama pobierać je z krzaków :evil_lol:.
Dla ciekawskich, zdjęcie z dziś, z ostatniego spacerku, z wiejską koleżanką Frytą

Posted

szybko się u was zaczelo.. u mnie nieznośny się tak bardzo stał kolo 8 msc :) chociaż wcześniej też nie było kolorowo :D ja nie wiem czy każdy sznaucer tak ma czy tylko mój, że na smaki mozna go nauczyć,ale 10000x lepsza jest piłeczka czy inna zabawka :D

EDIT: na zdjęciu już ogromna ! :loveu:

Posted

jak sie ciesze zesta juz nazad i ze bedzie masa zdjec tej babony duzej i tej bialej damy a i widokow pewnie nam nie poskapilas znaczy prawie jakbysmy tam byli z wami jak juz powstawiasz choc czesc

Posted

zuzolandia napisał(a):
Foty jak zwyklee cudowneee;-)
Trzeba przyznać! :loveu: Chciałabym, żeby moje psy miały same takie ładne zdjęcia, a przynajmniej szczeniak taką dokumentacje dorastania :-(

Po tym co napisałaś o Dumie to czuję się lekko podniesiona na duchu ;) Gipczak jest w miarę kulturalnym dzieciaczkiem, ostatnio nawet nie siada na pieskach; trochę nieznośny z lataniem po rogówce jak odrzutowiec, no i jego miłość boli, bo wyraża ją zębami :) Z szczeniakiem zawsze trzeba swoje przejść ;)

Posted

Przecież masz przepiękne zdjęcia Gippo !! O wiele lepsze niż te moje dokumentacyjne wypociny ;)

Ciąg dalszy, staram się wklejać chronologicznie,więc jeszcze 20.08 i 21.08 , tak więc wielkość Dumki uległa już zmianie :evil_lol:

ręcznik nad rzeką przydał się bardzo sierściuchom, dla mnie nie zostało za wiele miejsca :lol:

Posted

[quote name='eria']Przecież masz przepiękne zdjęcia Gippo !! O wiele lepsze niż te moje dokumentacyjne wypociny ;) Tak tak, ostatnie ładne zdjęcia z 10.08, wiesz jaką datę mamy? ;) I tym samym jak oooogromnie jego łapy się wydłużyły o? I to mam udokumentowane beznadziejnie :(
Tak się zastanawiam, teraz przy Dumie byłby już chyba wyższy :)

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/hel/DSC_0104-3.jpg Piękny foszek!:loveu: