eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 hehe eria tak samo jak moj swintoch :loveu: nawet niepytam co robi Kreon jak go pragnienie dopadnie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ERIA !!!!!!!!!!!! WIELGACHNEEEEEEEEE !!!!! DZIEKIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!! KUSIOLEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 podziękowania podziękowaniami, ale na spacerek się trza umówić jak się pogoda ustabilizuje :cool3: ja już się wielokrotnie wypowiadałam co przeżywam jak Kreoś pije .... Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 eria napisał(a):podziękowania podziękowaniami, ale na spacerek się trza umówić jak się pogoda ustabilizuje :cool3: ja już się wielokrotnie wypowiadałam co przeżywam jak Kreoś pije .... A te juz cosik "chachmyncom"!!! Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 o spacyrku godosz ? to przijedź tyż do Rudy to nos bydzie wiecej:cool3: ino Kreoś bidny w domu będzie musiał zostać, bo coś czarno widzę zaprzyjeźnianie sie z Gutkiem:roll: Quote
Pianka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 eria napisał(a):teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti: A niby taki porządny...:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 eria napisał(a):o spacyrku godosz ? to przijedź tyż do Rudy to nos bydzie wiecej:cool3: ino Kreoś bidny w domu będzie musiał zostać, bo coś czarno widzę zaprzyjeźnianie sie z Gutkiem:roll: - nie, Gutek to gbur! I konkurencji nie lubi! Ale chcialbym poznac Cie osobiscie, bo musze wiedziec - jak wygalda osobka, ktora robi takie sliczne banki!!! A Kreos to CIAPROK!!!! Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 jak wygląda to mozesz zobaczyć w galerii, jakiś czas temu Usia wyprosiła, żebym wkleiła swoje zdjęcie,a całkiem niedawno w pamietniku Kreona też jestem z nim na zdjęciu :lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jo jest za spacerkiem i nie tylko hehehe ;-) Same to my mogymy sie juz spotkac ;-) ale z psiami to dopiero za 2 tygodnie ...Zuzia niedysponowana hehe ...;-) Jola nie obrazej mi ziecia ;-) ;-) .....bo koniec z miłoscia hehe ;-) Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 :cool3: Zuza czekej jak Gutek pozno Foxi :cool3: więc spacerek dopiero za 3 tyg, ale taki porządny :evil_lol: Quote
wiq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 o.. ciotkom sie spacerek kroi.. a jak apaat..?:cool3: Quote
milena182 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 kreon podko****e sie w foxi nie mam co do tego watpliwosci:cool3:,czy na szyji foxi dostrzegam adresowke kostke? Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 tak, Foxi ma adresówkę kostkę, czerwoną z białym napisem, na innych fotach widac w pełnej krasie :cool3: spacerek się kroi jak Zuzie skończy się cieczka :lol: a aparat - dzisiaj była obejrzeć upatrzony model, jestem już zdecydowana na canona powershot A430. Tylko najpierw czekam aż ta kumpela wreszcie przyjdzie ten mój zobaczyć, mówi że weźmie go na 95%, ale ona jest dość roztargniona i ciągle jej przypominam że ma przyjść :mad: ale aparat nowy będzie, bo jest rewelacyjny. Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 niemoge sie napatrzec na tego przystojniaka kreona:loveu: :loveu: :loveu: ja tez czekam na swoj aparacik i bede focic co tylko sie da :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dziekiiii dobra kobitoooooo !!!!!!!!!!!!!! Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Więc pozotaje tylko czekać na aparacik:multi: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 milena182 napisał(a): kreon podko****e sie w foxi nie mam co do tego watpliwosci:cool3:,czy na szyji foxi dostrzegam adresowke kostke? Witanko ;-) widze ze psioczki tez wystrzalowo pozuja ;-) nie ma to jak dobrze ulozone zwierzaczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W sumie dobrze ze wrociła PANI JESIEN ;-) ...Zima jeszcze nam sie obrzydnie heheh ....... Buziole ;-) Quote
eria Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ale to zdjęcie było robione...hmm....dość dawno, w październiku chyba.... :evil_lol: ale wy oglądacie tą galerię uważnie, nie ma co gadać - Zuzole teraz zauważyły to zdjęcie, dopiero jak milena je zacytowała i to chyba z konkursu na zdjęcie listopada :cool3: ale ciiiiiiii Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 EEEEEEEE tam sie czepiasz ;-) ... chodziło mi o fajne pozowanko ;-) jesien to przy okazji heheeheh ....... Quote
eria Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 no moje dwa pozują ślicznie, ale jak próbowaliśmy ustawić wszystkie 4 (z Figą i Hektorem)to ..hmmm...nie wyszło....efekty widać gdzieś tam wcześniej w galerii. Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 helol:cool3: fakt - powyzej 2ch ciezko ustawic do fotki;) Quote
haska_12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Eria - nie wszystkie psy pozują chętnie do fotek ;) Z mojej koleżanki psem jest tak, że jak zobaczy aparat to ją "muruje" i się nie rusza, a po pstryknięciu fotki lata jak szalona :evil_lol: Kiedy fotki Kreona i Foxi :loveu: ? Quote
Recommended Posts