Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eria - jak widzisz - szaleje z bannerkami - mam juz 7 do wyboru, na kazda pore czy sezon. A mialas racje - brazowy - sliczny! Raz jeszcze dziekuje. MuszeCi powiedziec, ze ten Twoj obecny jest ...przepiekny i bardzo pomyslowy! A jak robisz ze fajne ramki do fot?

Posted

i to jest to co tygrysy lubia najbardziej :p

Eria a jak zrobić zeby te zdjecia były obramowane ?? i jaki program jest najlepszy do zabawy ze zdjeciami (najlepiej polski):placz:

Posted

z tego co wiem większość dogomanii korzysta z Gimp'a , ale ja go kompletnie nie rozumiem. Wszystko robię w Corel Paint Shop Pro, z tym że on jest po angielsku ;)
p.s.ale dzisiaj paskudna pogoda, nawet z psami na spacer nie da się iść :-( :shake:

Posted

[quote name='Usia']

i to jest to co tygrysy lubia najbardziej :p

Eria a jak zrobić zeby te zdjecia były obramowane ?? i jaki program jest najlepszy do zabawy ze zdjeciami (najlepiej polski):placz:

Gimp!!:evil_lol: zapraszam do wątku o Obróbce (przyklejony w dziale Galeria)

Posted

hehe a ja wolę czarne niedźwiedzie, ideałem psa jest nowofundland i basta:loveu: a to małe białe to jakoś tak wyszło, na którejś z pierwszych stron pisałam całą historię pod tytułem "czemu akurat Foxi":loveu:

edit - zmieniłam pierwszy post i tam jest cała ta historia i link do wątku Kreona

Posted

DZIEN DOBRY ZłOCIUTKA ;-)....... a propos banerków ;-) to wielki zaszczyt dla Ciebie ze je robiłas akurat dla BRIARDóW ;-)........he he he .......
A tak powaznie ;-)..... w jakim programie robisz te cudenka ???...mozliwe ze gdzies tu juz o tym wspominałas ale jo slepo i pewnie przeoczyłam ;-0
Buziolki dla psiaczków ;-)

Posted

Wkleję Wam trzy stare fotki, bo nowych nie ma.

Udawany uśmiech Foxi - odwiedziny w schronisku w 2004 roku :roll:

Park Chorzowski

Pławniowice

Posted

Nie, to są już zdjęcia jak jest u mnie. To były tylko odwiedziny w schronisku, przy okazji szczepienia wstąpiliśmy na chwilę, bo to blisko.

Posted

dziekuje bardzo :):* dziekuje bardzo :):*

banerek sliczny:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='eria']
dla tych którzy znają historię Kreona : dzisiaj wielki sukces - mama dzisiaj nazwała go "swoim pieskiem Kreonkiem" :multi: :multi: :multi:
i drugi sukces - jeszcze większy - podczas mojej nieobecności babcia wyciera mu brodę jak sie napije :multi: :multi: :multi: :evil_lol:

suuperrrr i foteczki i osiągnięcia Mamy i Babci :multi: :multi: :multi: aż mi łezka w oku sie zakręciła :oops:

Posted

Eria ja swojej Fidze obiecuje za kazdym razem ze ja oddam z powrotem do schronu jak mnie wkurza (czasem sie jej zdazy;) ) ale ona i tak jest pewna ze tego nie zrobie i tak rozrabia :eviltong:

ten pan jest taki przystojny :loveu: Eria on wolny jest?? Czy Foxi go bardzo pilnuje bo jak nie to wiesz ... napewno chcesz mnie w rodzinie ;)

Posted

Wiesz z Kreonem to jest tak, że on jest w Foxi na zabój zakochany, to jego największy autorytet, wszystkiego się od niej uczy , za to ona , jędza mała, go olewa :cool1:
Milena, bo ja w tym schronisku byłam (i jestem) wolontariuszką, mam dobre stosunki z szefową, i przy okazji szczepienia wstąpiłyśmy na chwilę sie pokazać do biura i pogadać, jak to Foxi ma się teraz dobrze :D

Posted

Ja wiedziałam że tak będzie - rozchorowałam się :roll:
Spacerki teraz będziemy mieć do niczego przez dłuższy czas :shake: nasza koleżanka sznaucerka Figa rozwaliła sobie łapę na szkle, wczoraj miała szytą, biedna podobno nawet ze schodów nie umie zejść, tak ją to boli:-( przez dłuższy czas nie ma co marzyć o spacerach. Mam nadzieję że jej pani zmniejszy jej porcje jedzenia, żeby sie z niej bernardyn nie zrobił...:shake: