Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie zesmy se poczytali te historie zycia po zyciu naszej kury ,ale ciesze sie zes se podarowala zdjecie nie byloby apetyczne

dolina Postomii pieknie ukazana ale ja se czekam i czekam na zdjecia z Łagowa i ty wiesz o tym hihihi
ino ze spokojnie se czekam a co!

Posted

Będzie Łagów będzie, może jutro,może pojutrze bo to już końcówka fotek . Jeszcze czekają koty i daniele,ale to u Ciebie wstawię.

Posted

[quote name='Angi']tutaj nas nie było , witamy :loveu:[/QUOTE]
byłaś chyba wczoraj lub przedwczoraj i się przywitałaś ;)

Posted

wpadłam na przeszpiegi, żeby wiedziec co mnie czeka ;)

zdjęcia wszystkie obejrzałam, i maczki i jaszczurka i robactwo i żelkowe gąsienice i chmury i pola, i Anie w kaloszkach i startującego bociana i nawet bielika...
i poczytałam o kurze - tez myslałam, że ona ozyje we wiedrze...
a chciałam zapytać - czemu Ownickie krowy sa półdzikie?

a najbardziej sie mi podoba to: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0822.jpg

Posted

to nie sa ownickie krowy ino slonskie, zyjace wiekszosc roku na rezerwacie i tylko kontrolowane ewentualnie zganiane w wysokich stanach wody ,z czlowiekiem za wiele nie maja wspolnego zyja wlasnym zyciem zupelnie jak tabuny tyz poldzikich koni tyz strzegacych poziomu traw na rozlewiskach, ekologiczna hodowla

Posted

Witam Jambi, miło,że do nas wracasz i pooglądałaś te moje wypociny :)

Do wstawienia zostały zdjęcia z Łagowa , z wieży widokowej

Posted

warto tam zajrzec!!!! jak sie ma gdzies po drodze zwlaszcza nie nalezy nie zbaczac!!!!
na zywo wyglada tez przepieknie i to stare maisteczko bardzo urokliwe

zdjecia bombowe ale chyba jeszcze nie wszystkie???

Posted

Krajobraz z liskiem i czerwończyki na koniec :evil_lol:. Teraz już wszystkie- oczywiście wszystkie wybrane z całego tygodnia do wstawienia;). Jakbym miała tak naprawdę wszystkie, które zrobiłam to by pół roku zajęło zmniejszanie ich a drugie pół wstawianie.:evil_lol:

Posted

Te z motylami-zniewalające :crazyeye::loveu::loveu::loveu:
Jakoś przedwczoraj chyba, usiłowałam złapać identycznego ale mi to tam nie wychodzą takie zdjęcia :shake:

Posted

Byłam dziś obadać jak mają się sprawy motyli na naszym poligonie, gdzie przed wyjazdem do Tekli była totalna posucha. Dziś też szału jeśli chodzi o ilość to nie było, ale zobaczcie kogo spotkałam już po raz drugi (nie jest to jeszcze takie zdjęcie jak bym chciała, ale za trzecim razem to już musi być hihih)
paź królowej

rusałka osetnik (chyba zaczyna się powoli ich sezon, pamiętam,że zeszłego lata się od nich roiło)

cytrynek

Posted

:crazyeye: Kocham oglądać Twoje zdjęcia, zwłaszcza różnych owadów :D
Co do rusałki-taaak, w zeszłym roku pełno tego było i też zauważyłam, że zaczynają się pojawiać.
Paź królowej jest piękny. Jeszcze takiego nie widziałam :placz: