Doginka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Booooskie są te foty z chmurami:loveu: Aniu, ja dziś też idę do Teatru Narodowego, zostałam zaproszona przez J:cool3: - mojego niedawnego TZa, ale nadal nie wiem na jaka sztukę się wybieramy:shake::evil_lol: I w ogóle jestem zaskoczona tym zaproszeniem:crazyeye: Quote
eria Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Teatr pod ziemią bardzo ciekawy, sztuka fajna, można było się pośmiać . Ogólnie podobało mi się :) Teatr KOREZ, sztuka "Scenariusz dla trzech aktorów". A dziś miałam dobry dzień zdjęciowy i wyciągnęłam z niego wniosek ,że nie należy przekreślać fotograficznie bardzo wietrznego dnia. Wzięłam aparat na spacer tylko tak na wszelki wypadek , bo wieje dziś jak diabli , a więc wszelka trawa się huśta ... A tu niespodzianka : paź królowej (zdjęcie kiepskie ale udokumentowane spotkanie :) , skakun, omomiłek, zgrzytnica , jakaś wielka gąsienica i na koniec zaprzepaściłam niestety szansę na larwę ważki - była schowana mocno w cieniu i oczywiście próbowałam ustawić do słońca , no i spadła. Zła jestem bo jakbym ją zostawiła w spokoju to mogłabym wracać tam kilka kolejnych dni i może udałoby mi się ufocić jak się wykluwa ważka.... A dziś rozpoczynam tydzień nocek - jak ja kocham nocki !!!!! :) Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 wiem wiemy jak je kochasz hihih a jeszcze bardziej Foxi pokazesz te wietrzne trofea??? Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Czekamy więc na zdjęcia. :) Zazdroszczę fachu, weterynaria to moje marzenie. ;) Quote
eria Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ta branża to bardzo ciężki kawałek chleba ;) i można czasem mieć dość, ale i satysfakcja często jest ogromna Tekla, ok zrobię małą przerwę we wstawianiu jurajskich widoczków, bo chyba już Ci się znudziły:evil_lol: Zaczęłam spacerek pozostałościami po nocnych opadach :lol: to oczywiście jest już moja fotoszopowa twórczość radosna omomiłek szary Quote
eria Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Paź królowej, przecudny ogromny motyl , niestety fotki tylko dokumentacyjne, nie dał się inaczej podejść :( Skakun i mucha jakaś, pozowała to fociłam Quote
ariss Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 zdjęcie omomiłka jest super, ja to jeszcze nie nauczyłam się dostrzegać tych wszystkich stworzonek:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 nooo kropeli..... tak ogladane sa piekne ale ja je mam co rano na ubraniu i na twarzy z pajeczyn , mimo to piekne paz jak dal mnie dokumentacja czy nie wymiata piekny reszta owadow ....aktualnie nie jestem do zadnych pozytywnie nastawiona ... meszka wstretna Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pająki wydają się być okropne a jak spojrzy się na takie zdjęcie to aż się człowiek uśmiecha. :lol: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0042.jpg Quote
Fides79 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no i co ja mam Ci tu napisać na te zdjęcia ?? wiem:cool3: pająk brrrr brzyyyyydaaalll :lol: Quote
Doginka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A mi się baardzo podoba Paź Królowej:loveu: Ja tez już wróciłam z Teatru Narodowego. Byłam na sztuce "Iwanow" Czechowa. Ale zarąbista obsada i gra aktorska:loveu::crazyeye: Stenka odwaliła kawał dobrej roboty, a zaraz po niej Gajos:roflt: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 i mucha jakaś, pozowała to fociłam Aniu ten tekst to jak z Rejsu niemal ;) Quote
Kashdog Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bardzo fajne macro. Kurcze, coraz bardziej mi się chcę takiego obiektywu.. Quote
Dobcia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0187-1.jpg piękna Foksiasta:loveu: Fajny miałyście wypad:) a owady... no cóż, wymiatają:loveu: Quote
zuzolandia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Andzia ide sie masochistycznie pochlastać........... Quote
eria Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Cześć dziewczyny :) Inuś nie chlastaj się, kto pojedzie z nami do Ownic ??? Kochom Cie ! Miałam ciężką noc. Przyjechałam do pracy na 21 i od wejścia się dowiedziałam,że czekają mnie dwie operacje , doktor jest bardzo nerwowy i w ogóle to mi dziewczyny współczują... Operacje skończyły się przed 2 w nocy, w tym cesarka kota - 9 maluchów do ogarnięcia. Cesarek nie lubię, wiążą się z ogromnym stresem zawsze, ale jakoś to poszło... No więc położyłyśmy się spać ok 2.30 , a o 5.50 zadzwonił domofon , pani z rottkiem po ataku padaczkowym. I po spaniu. Po 4 godzinach snu , od razu po dotarciu do domu obcięłam psa koleżanki z pracy, a o 9.00 wyruszyłam z aparatem i Foksią oczywiście na makrołowy. Te okazały się bardzo udane, bo ufociłam dwie ważki, które dopiero co się wykluły :) Wolałabym oczywiście sam moment wykluwania, ale to pewnie bym musiała o 6 rano być już na miejscu hihih. I tak jestem szczęśliwa, bo od dawna mi się marzyły takie zdjęcia młodego szablaczka, który dopiero schnie i prostuje skrzydełka. Pogoda cudna, upał, mało wiatru. Łaziłam dwie godziny . A teraz jeszcze byłam na zakupach. Mam nadzieję,że dzisiejsza noc będzie spokojna :) Zaraz wstawię trochę fotek, bo mam dużo, dużo, dużoooooo. zaległości jurajskie Quote
Tekla64 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 juz nawet nie zapowiadaj ze masz duzo bo to juz dobrzewiemy my i tak zobaczymy ino kilka ale czekam na tego suszacego sie stwora!!!! i zycze dzis spokojnej nocy Quote
eria Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Wczorajsza zgrzytnica zielonkawowłosa :loveu::loveu: Ta była duża i dorodna, dziś ufociłam taką młodziutką. :loveu: Quote
eria Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Ok, to jeszcze cudna ropuszka :) ( nie ,nie całowałam hihih) Quote
Tekla64 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 bo to sie zabe calowa piekna duza zielona a nie ropucha a ja znowu pomarudze i powiem ze liczylam na te schnace skrzydelka no zachwytow nie bedzie bo tu ino sie wchodzi coby sie zachwycic Quote
Korenia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Foxi Ci na takie ropuszki nie poluje? Amy zaraz by zaczepiała: "a co to? a po co? ale fajne!" ;) Quote
zuzolandia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Fotograficzne zooombi pojedzie hihihi słow mi brak więc co ja bede gadać...... Quote
Doginka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='eria']Ok, to jeszcze cudna ropuszka :) ( nie ,nie całowałam hihih)... Dobrze, ze uprzedziłaś, bo już miałam o to zapytać:roflt: A gdzie się Pani tam wdrapała:crazyeye: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0361.jpg Ja siem tak nie bawiem, znowu piękne foty:loveu: Quote
eria Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Korenia - Foxi olewa ropuszki i żabki ;)nie widzi w nich ani jedzenia ani zabawki :D Doginka - ja się wdrapałam niziuteńko, lęk wysokości mnie niestety ogranicza, ale zobacz gdzie się wdrapała Gosia! Tekla- ważki zaraz będą Inuś -nie przesadzej edit. zadziwiające jest to jak taka duża ważka mieściła się w tak małej wylince :) i jakieś cuś, co napewno gryzie Quote
Fides79 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0076-1.jpg brrrr na takie cuda to ja mam uczulenie a te ważki są niesamowite :p Quote
Recommended Posts