Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Booooskie są te foty z chmurami:loveu:

Aniu, ja dziś też idę do Teatru Narodowego, zostałam zaproszona przez J:cool3: - mojego niedawnego TZa, ale nadal nie wiem na jaka sztukę się wybieramy:shake::evil_lol: I w ogóle jestem zaskoczona tym zaproszeniem:crazyeye:

Posted

Teatr pod ziemią bardzo ciekawy, sztuka fajna, można było się pośmiać . Ogólnie podobało mi się :)
Teatr KOREZ, sztuka "Scenariusz dla trzech aktorów".

A dziś miałam dobry dzień zdjęciowy i wyciągnęłam z niego wniosek ,że nie należy przekreślać fotograficznie bardzo wietrznego dnia. Wzięłam aparat na spacer tylko tak na wszelki wypadek , bo wieje dziś jak diabli , a więc wszelka trawa się huśta ... A tu niespodzianka : paź królowej (zdjęcie kiepskie ale udokumentowane spotkanie :) , skakun, omomiłek, zgrzytnica , jakaś wielka gąsienica i na koniec zaprzepaściłam niestety szansę na larwę ważki - była schowana mocno w cieniu i oczywiście próbowałam ustawić do słońca , no i spadła. Zła jestem bo jakbym ją zostawiła w spokoju to mogłabym wracać tam kilka kolejnych dni i może udałoby mi się ufocić jak się wykluwa ważka....

A dziś rozpoczynam tydzień nocek - jak ja kocham nocki !!!!! :)

Posted

Ta branża to bardzo ciężki kawałek chleba ;) i można czasem mieć dość, ale i satysfakcja często jest ogromna

Tekla, ok zrobię małą przerwę we wstawianiu jurajskich widoczków, bo chyba już Ci się znudziły:evil_lol:

Zaczęłam spacerek pozostałościami po nocnych opadach :lol:

to oczywiście jest już moja fotoszopowa twórczość radosna

omomiłek szary

Posted

Paź królowej, przecudny ogromny motyl , niestety fotki tylko dokumentacyjne, nie dał się inaczej podejść :(

Skakun

i mucha jakaś, pozowała to fociłam

Posted

nooo kropeli..... tak ogladane sa piekne ale ja je mam co rano na ubraniu i na twarzy z pajeczyn , mimo to piekne
paz jak dal mnie dokumentacja czy nie wymiata piekny
reszta owadow ....aktualnie nie jestem do zadnych pozytywnie nastawiona ... meszka wstretna

Posted

A mi się baardzo podoba Paź Królowej:loveu:

Ja tez już wróciłam z Teatru Narodowego. Byłam na sztuce "Iwanow" Czechowa. Ale zarąbista obsada i gra aktorska:loveu::crazyeye: Stenka odwaliła kawał dobrej roboty, a zaraz po niej Gajos:roflt:

Posted

Cześć dziewczyny :)
Inuś nie chlastaj się, kto pojedzie z nami do Ownic ??? Kochom Cie !

Miałam ciężką noc. Przyjechałam do pracy na 21 i od wejścia się dowiedziałam,że czekają mnie dwie operacje , doktor jest bardzo nerwowy i w ogóle to mi dziewczyny współczują... Operacje skończyły się przed 2 w nocy, w tym cesarka kota - 9 maluchów do ogarnięcia. Cesarek nie lubię, wiążą się z ogromnym stresem zawsze, ale jakoś to poszło...
No więc położyłyśmy się spać ok 2.30 , a o 5.50 zadzwonił domofon , pani z rottkiem po ataku padaczkowym. I po spaniu.
Po 4 godzinach snu , od razu po dotarciu do domu obcięłam psa koleżanki z pracy, a o 9.00 wyruszyłam z aparatem i Foksią oczywiście na makrołowy. Te okazały się bardzo udane, bo ufociłam dwie ważki, które dopiero co się wykluły :) Wolałabym oczywiście sam moment wykluwania, ale to pewnie bym musiała o 6 rano być już na miejscu hihih. I tak jestem szczęśliwa, bo od dawna mi się marzyły takie zdjęcia młodego szablaczka, który dopiero schnie i prostuje skrzydełka.
Pogoda cudna, upał, mało wiatru. Łaziłam dwie godziny . A teraz jeszcze byłam na zakupach. Mam nadzieję,że dzisiejsza noc będzie spokojna :)
Zaraz wstawię trochę fotek, bo mam dużo, dużo, dużoooooo.

zaległości jurajskie

Posted

juz nawet nie zapowiadaj ze masz duzo bo to juz dobrzewiemy my i tak zobaczymy ino kilka
ale czekam na tego suszacego sie stwora!!!!

i zycze dzis spokojnej nocy

Posted

Wczorajsza zgrzytnica zielonkawowłosa :loveu::loveu:

Ta była duża i dorodna, dziś ufociłam taką młodziutką. :loveu:

Posted

bo to sie zabe calowa piekna duza zielona a nie ropucha
a ja znowu pomarudze i powiem ze liczylam na te schnace skrzydelka

no zachwytow nie bedzie
bo tu ino sie wchodzi coby sie zachwycic

Posted

Korenia - Foxi olewa ropuszki i żabki ;)nie widzi w nich ani jedzenia ani zabawki :D
Doginka - ja się wdrapałam niziuteńko, lęk wysokości mnie niestety ogranicza, ale zobacz gdzie się wdrapała Gosia!

Tekla- ważki zaraz będą
Inuś -nie przesadzej

edit.
zadziwiające jest to jak taka duża ważka mieściła się w tak małej wylince :)

i jakieś cuś, co napewno gryzie