Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alice midnight napisał(a):
inka33 nic im nie odpisuj, niech się męczą :rolleyes:

Ty podły gadzie ;)

Pójdę na ten Twój bazar popatrzę chociaż...

Posted

P. Magda jeszcze streszczenia nam nie przysłała... :(

Ale próbujemy siebie i psa tresować. :)

Kropelek używamy. Efekt nieznany.

I małe PSIEmeblowanko zrobiliśmy już w sobotę po południu. ;)

Dobranoc, Cioteczki i Wujciowie! Nawet ci nie dający głosu. ;)

Posted

mmd napisał(a):
To jest myśl :) Też się piszę, tylko nie na kropelki, mi chyba całe wiadra by się przydały :)

to może umówmy się u inki33 na kawkę/herbatkę z wkładką od bacha :sweetCyb:

Czorcik napisał(a):
inka diabełku katujesz nas :)
ale cóż się dziwić skoro masz takiego psa , a jest takie stare porzekadło ... kto z kim przystaje ......:diabloti::diabloti:

mója sygnaturka nie kłamie :D

Posted

[quote name='santino']Kochani, przepraszam za off ale zaginęła sunia w zaawansowanej ciąży: http://www.dogomania.pl/threads/215249-W-Wielgolesie-Duchnowskim-(okolice-Halinowa)-zaginęła-suczka-W-ZAAWANSOWANEJ-CIĄŻY!!?p=17706390#post17706390
Prośba o pomoc! Ma max 10 dni do porodu...

nic nie szkodzi, z mojej strony niestey tylko kciuki mogę zaoferować.

A poza tem...czy szanowne cioteczki zauważyły, że dzisiaj jest szczególna data?
To pierwszy miesiąc Kajtuna w domu z inką33 i jej córą i ich bliskimi :)
Z okazji tej pierwszej małej rocznicy, życzę Wam radości ze wspólnie spędzanych chwil i dużo dużo zdrowia.

Posted

Po pierwsze: przepraszam wszystkie Cioteczki za nieodzywanie się, to nie przez złośliwość czy takie tam.
Wczoraj cały dzień chorowałam żołądkowo, a dziś dochodziłam do siebie.

Po drugie: dziękuję wszystkim za życzenia. :)

Po trzecie: dopiero przed chwila sprawdziłam pocztę i zaraz wyśle zalecenia P. Magdy - mam nadzieję, że nie pogniewa się za kopiowanie maila od niej... :oops:

Posted

inka33 napisał(a):
Po pierwsze: przepraszam wszystkie Cioteczki za nieodzywanie się, to nie przez złośliwość czy takie tam.
Wczoraj cały dzień chorowałam żołądkowo, a dziś dochodziłam do siebie.

Po drugie: dziękuję wszystkim za życzenia. :)

Po trzecie: dopiero przed chwila sprawdziłam pocztę i zaraz wyśle zalecenia P. Magdy - mam nadzieję, że nie pogniewa się za kopiowanie maila od niej... :oops:

no to odchorowałaś chyba balangę z okazji rocznicy :D
dobrze, że już lepiej.
ale,że jak kopiowanie maila?
na forum to zazwyczaj sobie autorzy nie zyczą publikacji swoich diagnoz i zalecen:shake:

mmd napisał(a):
Ano faktycznie - miesiąc stuknął :) Wszystkiego najlepszego :)

ale ten czas leci :)

a co Kajtuna? jak znosi ćwiczenia?

Posted

Zalecenia p. Magdy mogę napisać jedynie w skrócie (prosiła, żeby nie kopiować). Więc wyślę, jak zredaguję. :)

Ćwiczenia są łatwe, więc Kajtun znosi bez bólu, choć nie zawsze z pozytywnym skutkiem...

Z okazji m-cznicy dostanie dziś żółteczko (zaległe za wczoraj). Zamiast szampana! ;)

PS. znowu pojawiły się informacje o Suni Demi/Maxi - zapraszam do pomocy:
http://www.dogomania.pl/threads/213017-Beżowa-mikro-sunia-ZERWAŁA-SIĘ-ZE-SMYCZY!-Wawa-Bródno-szczeniak-już-w-DS!/page25

Posted

[quote name='alice midnight']
A poza tem...czy szanowne cioteczki zauważyły, że dzisiaj jest szczególna data?
To pierwszy miesiąc Kajtuna w domu z inką33 i jej córą i ich bliskimi :)
Z okazji tej pierwszej małej rocznicy, życzę Wam radości ze wspólnie spędzanych chwil i dużo dużo zdrowia.

Wszystkiego NAJ Kajtunkowi i jego rodzince!!!

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

:tort:

:popcorn:

:cunao::drink1::cunao:

Ciotki Kakadu szuka kogoś na przedadopcyjną we Włocławku!!! Kakadu chwilowo nie ma dostępu do neta, dlatego ja szukam w jej imieniu :smile: Jakbyście kogoś znały w tamtych rejonach to poproszę pw! :smile:

Posted

Przepraszam za :offtopic:, ale mam prośbę :modla::

podrzućcie mi na pw parę wątków do psiaków (nie wiem, czy ważna jest płeć), które na pewno dogadują się z kotami! :kociak: :Dog_run: :kociak:

Posted

Słuchajcie!
Ponownie... :modla::

Potrzebuje na gwałt, czyli najlepiej na jutro kogoś z Ząbek lub najbliższej okolicy. :modla:::modla:::modla:::modla::

Błagam! Pomyślcie! Popytajcie! Ja tu taka nowa... :oops:

Posted

A ja nie powiem, kto się Kajta w sobotę bał! :eviltong:

Za to powiem, że sznurek okazał się strzałem w dziesiątkę :multi:, a smaczków to chyba na rok wystarczy! :multi:
Kajtun bardzo dziękuje Cioteczce:multi: , choć ją okropnie straszył, paskud jeden! :mad:

Jeszcze chciałam zameldować rzecz następującą:
IMHO ogólna ocena z zachowania na spacerach po 10 dniach od wizyty p. Magdy N. podniosła się Kajtunowi z 2,5 do 4. :multi::multi::multi::multi:

Pozdrawiamy wszystkich! :hand:

Posted

Super :) Lenko, gdyby nie zalecenia i trzymanie się zaleceń .... ocena stałaby w miejscu ;) Duże brawa dla Was i Kajtuna, że się poddaje :)

A widzisz różnicę w zachowaniu po Bachu ?