Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie jestem w Kajtunowym DT.

Kajtun wygląda rewelacyjnie! To zupełnie inny pies! Jest jakby większy, pewniejszy siebie, z piękną lśniącą sierścią. Ma mnóstwo zabawek, smakołyków i miłości. Jest dosłownie noszony na rękach :)

Z moją Julką się ładnie bawił, choć na początku nie wiedział co ona chce od biednego psiaka. Kazan go z miejsca zdominował i na tym by się zakończyły ich kontakty.

Potwierdzam - dzwi made by Kajtun wyglądają rewelacyjnie. Nawiązała się współpraca z firmą "Julka", która to wyciągnęła jeszcze jeden kawałek gąbki... najwyraźniej raził psi zmysł estetyki... ;)

Posted

ajlii napisał(a):
Właśnie jestem w Kajtunowym DT.
[...]
Potwierdzam - dzwi made by Kajtun wyglądają rewelacyjnie. Nawiązała się współpraca z firmą "Julka", która to wyciągnęła jeszcze jeden kawałek gąbki... najwyraźniej raził psi zmysł estetyki... ;)

i co ja bym bez Was zrobiła..zupełnie nic bym nie mogła zrobić...

pozostaje mi napisać..
Kajtun! Czas szukać domu stałego!

Posted

No wczoraj Kajtun miał sporo wrażęń. Najpierw Kazan był niegrzeczny i pogryzł go :) a póżniej Julka nie dała mu wycisk i szkołę jak trzeba walczyć. On jest pojętny i już wie, że napierw trzeba złapać za kark a później za łapę. Było kupę smiechu . Kajtun robił duże oczy i chciał damę zniewolić, ale ona sie nie dała. Dzisiaj jest spokojniejszy a może zmęczony po tych charcach. Wysłałam Alice 2 dzisiejsze fotki mms-em. Wczorajszych jest masa ale jeszcze nie przejrzane i trzeba je przerzucić na komp. Pozdrowienia dla wszystkich

Posted

Prędziutko proszę o info czy Kajtun potrzebuje ogłoszeń w internecie??
Jestem tuż przed zamówieniem pakietu ogłoszeń dla sfory psiaków i czekam na decyzje dla Kajtunka
Potrzebny byłby tekst+ fotki +dane kontaktowe.

Posted

Ładny grosz:)
Moje wyróżnione gumtree chyba nie przyniosło ani jednego telefonu, szczęście mnie opuściło chyba...
Jeszcze przeleciałam TM, jak ta stara babcia nekrologi czytam, a tam tyle znajomych psiaków...