Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Guliwer89']podrzucamy i o chipie i daleu przypominamy :):)

O chipie i o czym?!

Bo o chipie, to właśnie wysłałam. Tylko wagi/wzrostu nie napisałam.

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!! i buziaki Kajtunowe :eviltong: :loveu: :diabloti:

Posted

zebrazebra napisał(a):
Faaajny pysiol w kagańcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teraz mniej czy bardziej się tego pysiola boisz...? :diabloti: ...bo grudzień się zaczął, pragnę nadmienić...! :)

Posted

ech ten kaganiec :)
własciwy przedmiot na właściwym pysku :diabloti::diabloti:

to oczywiście taki żart, :) jestem wdzięczna Kajtunowi, że raczył mnie poznać i spotkanie odbyło się bez kagańczyka .

Posted

no z tym to bywa róznie ostatnio nie mam czasu na nic doba jest poprostu za krótka a kasiorka nie leci z nieba ani z drzew choć dobrze potrząsam :( jakoś się kiedyś odbierze tylko kiedy :):)

• 2 weeks later...
Posted

Chciałam Wam tylko powiedzieć, że wczoraj wykryłam w Kajtunowej paszczy małego pypcia zaczerwienionego... :(

Byliśmy od razu u dr Gugały, który uważa, że jest to tylko lekki stan zapalny w miejscu po szwie. Kazał smarować punktowo Dentoseptem i obserwować.

Kiepsko mi idzie to pędzlowanie, bo Kajt ma więcej kończyn (+żuchwa + jęzor) niż ja rąk, ale próbuję. Za parę dni (pewnie po świętach) dam znać, co z tym pypciem.

Pewnie też wtedy jakaś relacyjka ze zbójowych dokonań się pojawi - możecie mnie przycisnąć, jak chcecie... :mad:

Posted

inka33 napisał(a):
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że wczoraj wykryłam w Kajtunowej paszczy małego pypcia zaczerwienionego... :(

Byliśmy od razu u dr Gugały, który uważa, że jest to tylko lekki stan zapalny w miejscu po szwie. Kazał smarować punktowo Dentoseptem i obserwować.

Kiepsko mi idzie to pędzlowanie, bo Kajt ma więcej kończyn (+żuchwa + jęzor) niż ja rąk, ale próbuję. Za parę dni (pewnie po świętach) dam znać, co z tym pypciem.

Pewnie też wtedy jakaś relacyjka ze zbójowych dokonań się pojawi - możecie mnie przycisnąć, jak chcecie... :mad:

oczywiście że przyciśniemy i będziemy trzymać kciuki za sylwestrowe szaleństwa :) Mam nadzieję że pan doktor sie nie myli Kajtun napewno chciałby mieć wreszcie trochę spokoju i tego mu życzę na święta ;) zdrówka Kajtunku :) A tobie Lencia też by się wreszcie spokój przydał cały czas coś ojoj współczujemy i wspieramy na odległość :):)

Posted

Kajtuniu mój kochany, mało brakowało a wyrodna ciotka by o Tobie zapomniała ;)
Nie wiem, jak i jakim cudem - musiałam coś pomerdać przy sprzątaniu subskrypcji - zgubiłam Kajtunia. I jeszcze się zastanawiałam, co u niego taka cisza, bo mi wątek w subskrypcjach w górę nie wyskakuje :D

Życzę zdrowia, zdrowia, zdrowia i żeby ta najpiękniejsza w całej Warszawie mordeczka już nigdy nie puchła :)
Wszystkim pozostałym oczywiście też Wesołych Świąt!

Posted

Alice, dostałaś malutki pakiecik zdjęć. :evil_lol:

Daj, proszę, Ciotkom i Wujciom na pożarcie...

PS. Kto zamieni się z nami na mniej straszny aparat domofonowy?! (taki wąski)

Kajtun w reakcji na jego dźwięk, chce gryźć wszystko i wszystkich... :angryy:
Niestety - skutecznie...:mad: Zaczynam być w kropce... :-(