alice midnight Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 nie no..dobry mam...przeciez nie raz gadalysmy! O_O dziwne rzeczy.. tak sie moze dziac ze mu puchnie przez to ,ze pozbawiono go jednej? i co ? i te zdrowe co zostały nie wyrabiają? bo ja nie wiem jak to rozumiec..strasznie sie martwie..i tym co piszesz i brakiem domu :( ja juz chyba straciłam nadzieje! jutro jak będę miała chwile w pracy przedzwonie! w ogole przechodze na moim zadupowie załamanie jakies! nie chce sie wierzyc w to co sie dzieje... po śmierci Tymka..przychodzi czas na psa panstwa Sz. sami go przygarneli psiaczka chudego, trójkolorka kundelka...przyczepił się, to go wzieli..nosił czerwoną obróżkę, mieszkał u nich grubo ponad rok, od kąd zauwazylam go pierwszy raz, miał tez towarzysza na podwórku, jakiegoś psiaka jak chart troche, podpalanego... a teraz psiak owy zamieszkał pod płotem u sąsiada ! pilnuje jego suki i ciagle stara sie do niej dobrac...szkoda tylkop ze to trwa juz 3 tygodnie z hakiem i pies zgubil obroze...poszlam do panstwa Sz. zapytac czemu go nei zgarną..oni na to, że pies sie przypałętał i sie odpałętał i nie ma sposobu zeby go zatrzymali na podwórku!!! &^&(*&(^&*%*!!!\\\\!!! aa! oszaleje...jednym słowem maja go w DE! a on jest trzy posesje od mojego domu...wygląda jak kosciotrupek...ale suki pilnuje..co ja mam kużwa zrobić? Quote
joan51 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Zaczęłam mu podawać aescin - 1 raz dziennie po jedzeniu. Quote
MaDi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Alice może załóż mu wątek, podeślij jego zdjęcia na charty w potrzebie. Quote
alice midnight Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 nie nie..to nie ten chart szuka pomocy..to kundelek a'la pinczerek co suki pilnuje.. co zrobic...co zrobic kiedy wszyscy mają to gdzies...a po mojej miescinie co czwartek ( duzy targ się wtedy odbywa ) biega nowa horda porzuconych psów... poszło 375 zł na Kajtuna opłata hotel + karma + lek Quote
zebrazebra Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nie wiem, jak bym to nerwowo wytrzymała... Szykuję nowy bazar na Kajtuna, ale dopiero jak wrócę ze szczurami od weta. Kajtun, trzymamy kciuki! Quote
alice midnight Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 zebra..dobrze wiesz jak ja to "wytrzymuje" nie będę jednak zaczynała znowu jaki to świat jest &^%&*%*^ ludzie %*%*(^(&) i tak dalej... mogłabym zakładac tu conajmniej kilka tematów tyogdniowo... ah wczoraj w pracy kolezanka oswiadczyla mi zadowolona, że jej mąż zaniosł kulki mięsa z trutką na szczury kundelkowi, który od 2 tygodni przychodzi do ich suki ( ma cieczke ) !!!!!!!!!! chce mi sie wrzeszczec!!! Quote
zebrazebra Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cóż, nie będę komentować :madgo: Bazar kajtunowy chyba dopiero jutro, bo zanim mi się baterie naładują, to już dawno usnę. Quote
alice midnight Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 nie ma sprawy, dziekuje Ci. jak Twoje plecy? ja wlasnie zrzucam goraczke..od 3 dni mnie angina ukatrupia <ok> Quote
joan51 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Kajtun jest coraz spokojniejszy. Najweselszy jest w godzinach rannych. Wtedy podrzuca różne przedmioty , łapie w mordkę, przesuwa łapką. Tarza sie na plecach.Wygląda pięknie. To już nie ten sam piesek. Gdy karzę mu iść na miejsce to dzie do klatki. Potrafi już tam zostać dłuższą chwilę i czeka na smakołyk. Quote
monika083 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 to swietnie ! Moj Bruno tez zawsze rano dostaje ,jak ja to mowie porannego hopla i chate probuje do gory nogami wywrocic:D Mozna chyba oglaszac Kajtunka? Czy on ma Allegro ,jesli nie -moge zrobic ,potrzeba chyba obrego tekstu , Quote
alice midnight Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 monika083 na pierwszej stronie jest cała masa ogłoszen, chociaz allegro takie typowo adopcyjne sie tez przyda, myslalam zeby takie załozyc, chociaz to tez pochłopnie troche kasy bo ciagle trzeba odnawiac...monia jesli masz jeszcze jakies inne portale gdzie mozna wrzucic Kajtunka to chętnie skorzystamy z Twojej oferty. co myslicie cioteczki o tym allegro? Quote
monika083 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 tak ,mi chodzi o zwykle ,adopcyjne allegro ,nie cegielkowe ,moge zwykle mu zrobic ,to nie jest duzy koszt przeciez , Quote
alice midnight Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 wiesz..ja juz patrze przez okulary mroku... szabloniki duzo fotek co 14 dni odnowic...a ja juz w myslach dodaje kolejne i kolejne 14.. :( ustawicznie jestem podłamana allegro bynajmniej sie przyda Quote
polubek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 joan w październiku będę pracować na same nocki więc dzień będę miała już wolny to i jak co zadzwonię i spotkamy się wreszcie z maluchem, bo niestety jak pracowałam po południu to nie wyrobiłabym się wrócić w drugi koniec łodzi do domu i wyjść przed pracą z moim bąblem Quote
Lidan Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zaglądam do Kajtuna z nadzieją przeczytania, że ktoś zadzwonił, pytał, pokochał... I znowu cisza, znowu nic... Ogłoszeń troszkę psiak ma, brzydki ani ułomny nie jest... Co z tymi ludźmi :niewiem: Quote
alice midnight Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nie wiem...do kitu... to taki fajny psiak, nie za duzy, nie za mały...nie narzuca sie, nie bałagani..prawie...:roll: nie wiem co jest..co jeszcze moge zrobic? moze uderzyc w anonse? jakies inne gazety tego rodzaju? Quote
Lidan Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nie znam się na tym :hmmmm: W Krakowie sporo psów ogłaszano swego czasu w takiej normalnej powszechnej gazecie "Dziennik Polski" i chyba sporo psów dzięki temu znalazło nowe domy. Miesięczniki takie jak np " Mój pies" czytają głównie ci, którzy już posiadają psy dlatego myślę, że większą szansę może mieć pies, którego ogłosi się w jakiejś popularnej gazecie ale nie koniecznie psiej. Nie pamiętam czy Kajtun miał jakieś plakaty? Quote
MaDi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Najlepiej krótki chwytający za serce tekst ze zdjęciem do gazety codziennej, to czasami działa. Quote
joan51 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Miło będzie nam cię spotkać. Kajtun już nie może się doczekać. Przyjeżdżaj , zobaczysz jaki z niego przystojniak. Quote
joan51 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 joan51 napisał(a):miło będzie nam cię spotkać. Kajtun już nie może się doczekać. Przyjeżdżaj , zobaczysz jaki z niego przystojniak. to do polubka Quote
Recommended Posts