zebrazebra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Pełnia ciekawych przeżyć ;) Gratulacje - dla Obu Osobników Przeżywających :) Mi akupunktura i akupresura pomogła, jako ostatnia deska ratunku - wierzę, że i Kajtowi pomoże. Quote
alice midnight Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Też byłas małym niezrównoważonym pieskiem? :diabloti: Quote
zebrazebra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='alice midnight']Też byłas małym niezrównoważonym pieskiem? :diabloti: alice, ja JESTEM dużym niezrównoważonym pieskiem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
alice midnight Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='zebrazebra']alice, ja JESTEM dużym niezrównoważonym pieskiem :diabloti::diabloti::diabloti: i co na to lekarz ? :evil_lol: Wszystkim kochanym cioteczkom, składam serdeczne życzenia w naszym babskim dniu :) - mniej idiotów, mniej idiotek w naszym życiu - idiotom i idiotkom uzdrowienia z głupoty - poza tym cierpliwości, wyrozumiałości, małych codziennych radości i wytrwałości...no i zdrowia :) fizycznego i psychicznego :evil_lol: trzymajcie się dzielnie! Quote
inka33 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Dziękuję wszystkim za wsparcie, buziaki, pozdrowienia i życzenia! :loveu: Zaraz udajemy się na kolejną Wyprawę do BBwet. Kciuki proszę! :mad: Czorcik, sama se Nizoral stosuj! :diabloti: zebrazebra ...pieskiem? nie podejrzewałam... :diabloti: dorobella, mam nadzieję, że u nas też tak będzie. mmd, cieszę się, przeczytana? spodobana? :p malibo57, bo ja mówiłam, że nie wiem, na ile wizyt będzie Kajta stać... :oops: alice_midnight, dobrze,że jeszcze masz do nas cierpliwość... :oops: Quote
alice midnight Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Droga Inko! I ( uwaga sarkazm ) - jeszcze droższy Kajtunie :diabloti: Trzymam za Was mocno kciuki i nieprzerwanie się martwię. Na wizyty wBBwet trzeba znowu zrobić zrzutke,( w ramach droższości Kajtuna) ja jak zwykle skromnie dorzucam + 20 zł, więcej nidyrydy, moje śmierdzielstwo znowu mnie zaskoczyło i wyhodowało sobie conieco i zamówiłam karme i żwiry..i dziękujemy, do konca miesiąca chleb i woda. Ludzie! Nie bierzcie do domu szczurów, tylko nienormalni biorą te szkodniki do domu! :evil_lol: Kajtowi na koncie zostało tyle co widać w pierwszym poście - to jest tylko jedna i pół lekci wychowawczej z p. Dudą, i właściwie nie wiem jak to przeliczyć na kolejne seanse uzdrowicielskie w BBwet, ale może ze 2-3? To już Inka lepiej wie ile za co sobie doktor liczy. Powoli zaczyna być kruchutko... Ech...a poza tym...chyba do reszty mnie już pogięło, weekend mam wyjazdowy, po weekendzie powinnam ruszyć z bazarkiem dla wsiurków właśnie i dwóch psiaków z tego forum...( miałam napisać jakże szlachetnego forum....ale ostatnio nabyłam tu pewną nieszlachetną znajmość [znowu!]...więć lepiej się już ugryzę w język...) Więcej żadnych bazarków, żadnych portali "prozwierzęcych", żadnego pakowania się w - ratujmy zwierzaczki- przecież jesteśmy tacy ambitni i stawiajcie nam za to pomniki, "dajtamiwszyscyspokój". O! Załatwie se wczasy w jakimś sanatorium dla psychicznie pokrzywdzonych i nie będę wcale wyliczać kto ma w tym udział :P ( w krzywdzeniu rzecz jasna ) Zrozumiał ktoś coś z tego? Może to i lepiej... Inko..pewnie się przeraziłaś, dla Cię i Kajta będę zawsze ;) i może dla kilku jeszcze zaufanych osóbek. Trzymajcie się ciepło! Miłego weekendu i wiary! ( mi jej chyba aktualnie zabrakło ) Quote
mmd Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Tak wcześnie i już przyćpałaś :diabloti: No dobrze - rozumiem z tego, że kasy nie ma, a szczury są podłe, bo coś zmajstrowały, pewnie nieobyczajnego ;) Quote
inga.mm Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Alice, psychicznie pokrzywdzonych jest znacznie więcej niż Ci się wydaje, tylko jedni są pokrzywdzeni normalniej, a inni nienormalniej. A do fajnego sanatorium możesz wybrać się ze swoją szczurolandią. Będziesz miała bankowo samodzielny pokój... Zanim pojedziesz zajrzyj na mały bazarek z banerka, może znajdziesz coś na wyjazd? Wszystkich zapraszam Quote
alice midnight Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) mmd 14.26 wcześnie ? co Ty ćpasz że tak późno wstajesz? pełen chillout widzę.... :lol: Wróciłam z zagramanicznych wyjazdów, Inko jak po kolejnej wizycie? - widziałam połączenia, ale nie chciałam nabijać rachunku ani Tobie, ani sobie ;) dryndnę dzisiaj. inguś chciałabym pomóc, ale nie mam w tej chwili mozliwości...jeśli podnoszenie i reklamowanie Cię usatysfakcjonuje to wpadnę w odwiedziny... sama obiecałam Malibce bazarek a net dzisiaj tak chodzi, że zdjęcia hostują się od rana. Co do pokrzywdzonych...to ja nie mam już chęci i siły żeby się użerać znosić czyjąś podłość. Odbija mi się czkawką to jacy niektórzy są,i to ja się wstydzę...póki się z tym nie przegryzę wolę na dogomanii i tympodobnych forach przebywać jak najmniej. Obawiam się, że w końcu nie wytrzymam i napiszę parę słów za dużo. To nie jest miłe uczucie jak wchodzę tu czy tam licząc na to, że spotkam ludzi rozumnych, wrażliwych...a spotykam bandę kretynów wspomnianą w poprzednim poście... Jak ktoś coś będzie chciał - wie gdzie mnie szukać. To może jest tak, że się poddałam...nie poradzę nic na to. Zajmę się swoim ogródkiem i tym co bezwględnie konieczne. Edited March 12, 2012 by alice midnight Quote
inga.mm Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 reklama i podrzuty - jak najmilej widziane. Co do bandy kretynów - zgadzam się z Twoimi odczuciami. Rany, tylu bezproduktywnych trzaskaczy klawiszowych, hipokrytów i infantylów nie spotkałam nawet na miau. Przez długi czas miałam klapencje na gałkach ocznych, ale już sobie je rozspawałam i przejrzałam znaczną część tej, pożal się Boże, społeczności. Ale są ty też wspaniali ludkowie i z nimi warto się kumać i dla nich warto zostać. A najbardziej dla psiunów. Quote
inka33 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Przepraszam, że nie za często się tu odzywam i relacjonuję ze sporym opóźnieniem, ale Kajt jest dla mnie na tyle energochłonnym psem - zwłaszcza ostatnio - że potem nie mam już siły pisać o tym, co konkretnie mi tę energię pochłania... :sleep2: W piątek 9.03 u BBwet ponownie Kajt miał na nerwy zabieg laseroterapii, już bez akupunktury i akupresury, ale za to nieco dłuższy. Ma zalecone dodatkowo krople homeopatyczne L72 i dalsze przyjmowanie tabletek Labofarm oraz w miarę możliwości kontynuowanie karmy RC Calm. Jest zapisany na następną wizytę na 23.03. Z p.Dudą na razie jestem w kontakcie telefoniczno-mailowym i tą drogą dostaję wskazówki. Efekty zastosowania ich są różne - czasem lepsze, czasem gorsze. Tak w skrócie - widzę sporą poprawę, jeśli chodzi o spacery :), natomiast zmniejszenie problemów domowych sprawia mi dużo większą trudność... :( Do klatki wciąż się przyzwyczajamy, powoli i bezstresowo. :cool1: Jak o czymś zapomniałam, to pytajcie. alice, nie poddawaj się, a jednocześnie nie przepracowuj i nie zamartwiaj na wyrost, weź poprawkę, że są "ludzie i taborety" oraz staraj się znajdować jak najwięcej, choćby najmniejszych, powodów do uśmiechu, to jakoś wszystko przeżyjesz. :calus: mmd, może ja bym jednak poprosiła o książkę, którą wyszperałaś...? Bo jakoś Młoda nie za specjalnie ma ochotę czytać lekturę "narzuconą" przez p.Dudę... Tylko napisz, kiedy mam Ci ją odesłać. Z góry dziękuję! :loveu: inga, nie bardzo rozumiem, co masz na myśli, pisząc "tylko jedni są pokrzywdzeni normalniej, a inni nienormalniej"... Jakaś widocznie niezbyt kumata jestem... :stupid: Czorcik, nie wiem, czy dostałaś sms'a, bo mi ukochany fon szwankuje... Wysyłam buziaki i uśmiechnięte myśli! :glaszcze: Mój mail: inka22 małpa poczta onet pl :beerchug: Quote
mmd Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Książkę możesz trzymać ile potrzeba. Tylko podaj mi adres. Wyślę ją "przy okazji" być może dopiero po niedzieli. Alice - każdy z nas ma chwilowe załamki. I nie wszyscy są aniołami, ale większość tego świata jest ok :) Zrobię jakiś mały przelewik jeszcze w marcu. Pamiętam o Was! :) Quote
inka33 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Dzięki, mmd! :) Teraz lecę na psiacerek, a potem privnę do Ciebie. Hehe, a jutro mam dwa dodatkowe psie spacerki - grzecznościowo robię za pies-sitterkę. ;) Quote
inga.mm Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Inga, nie bardzo rozumiem, co masz na myśli, pisząc "tylko jedni są pokrzywdzeni normalniej, a inni nienormalniej"... Jakaś widocznie niezbyt kumata jestem... :stupid: wystarczy wejść na wątek hospicjum Czarodziejki, żeby tych pokrzywdzonych nienormalniej zlokalizować. Tyle, że odradzam wizytowanie tego wątku, żeby pozostać przy zdrowych zmysłach. W miarę, przynajmniej, zdrowych. Quote
inga.mm Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 na prośbę pumki wklejam i mam nadzieję, że nikt mnie nie podkabluje do moda, jak to już się stało w styczniu [quote name='pumka1990']Witam, Zapraszam na akcje dla Fantusi - suni z podejrzeniem nowotworu wątroby... Do sprzedania ciasteczka ze zwierzaczkami - możliwość zrobienia napisu... Niestety tylko na terenie Warszawy.... http://www.dogomania.pl/threads/224491-CIASTECZKA-Z-MOTYWEM-ZWIERZ%C4%98CYM-TRANSPORT-GRATIS-DLA-FANTUSI-DO-18.03-D0-21szej?p=18814370#post18814370 Oto wydarzenie Fanty: http://www.dogomania.pl/threads/223046-Fanta-z-nowotworem-ma-DT!!Potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-domek-!/page12 P.S. Jeśli znasz kogoś z Warszawy to możesz podać, bo nie jestem w stanie nawet nikogo zaprosić Pozdrawiam Quote
inka33 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 No tak... i po co ja tego zołzowatego chwaliłam, że ostatnio na psiacerkach jest grzeczniejszy...? :stupid: Tak mnie wymęczył przez ostatnie2-3 dni, że głowa mała... ale pocieszające jest, że wczoraj wieczorem już było (już drugi raz nie napiszę "lepiej"!) nieco mniej źle, a dziś rano jeszcze nieco. Może wraca do normy...? Aha, byliśmy przedwczoraj ,czyli 14.03 u dr Gugały. Oczka uznane za wyleczone. :) Paszcza wygląda "jakby nigdy nic w niej nie było robione". :) Została w nią wepchana tabletka na robale, bo już nam się należało. ;) Pan doktor (jak zwykle) cały i zdrowy po naszej wizycie! PS. Inga, chyba jednak nie będę wnikać, o co Ci chodzi z hospicjum Czarodziejki... Quote
mmd Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Często tak jest, że psiak już zrobi krok do przodu i później dwa do tyłu. Nie ma się co martwić. Dobrze, że psi ryjek zdrowy :) Quote
inka33 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 mmd, kochana jesteś! Książka dotarła wczoraj. Dziękujemy! :Rose: Ja zaczęłam już czytać, a na Młodą muszę znaleźć sposób... :mad: Kajtunowi chyba rzeczywiście wiosennie odbiło, ale jakby nieco przeszło... Dzisiejszy popołudniowy spacer był naprawdę przyjemny (choć nie idealny). Widać sporą poprawę, patrząc zwłaszcza od początku trenowania. :) W domu niestety bez rewelacji - ciągła "przepychanka"... :( Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Cioteczki i Wujciów! :loveu: Nawet tych, co o nas trochę zapomnieli i nie zaglądają albo się nie ujawniają. :eviltong: Quote
mmd Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Mam nadzieję, że książeczka się przyda. Wysłałam mały grosik do Alice. Quote
inga.mm Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 się nie ujawniają, bo czasu coraz mnie mają, ale pamiętają. Quote
inka33 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Padam, ale się zawzięłam i napiszę! :p Byliśmy dziś znowu u BBwet. Droga z domu na przystanek - łomatulu... (ful ludziów, rowerów, samochodów!) Podróż w tamtą stronę minęła jakoś spokojniej niż poprzednie. Nawet czekanie na Wileńskim z masą ludziów jakoś przeżyliśmy! Także trasę z przystanku do wet obwąchiwaliśmy jakoś mniej szaleńczo... W przychodni czekając kilka minut nie mieliśmy trzęsiawki! Był tylko lekki niepokój, połączony z odpoczywaniem po trudach podróży. W gabinecie zasłużyliśmy na 5 z minusem - Ciocia Doktor nie została zjedzona, pomimo zdjętego na trochę "koszyczka" (mieliśmy pić wodę, bo jęzor wcześniej nam wisiał, ale jednak wzgardziliśmy). Zamiast jednego smaczka z ręki p. doktor, pożarliśmy garstkę smaczków z pudełeczka trzymanego w drugiej ręce! A na stole (już znów w kagańcu) byliśmy zadziwiająco spokojni... Zwiać chcieliśmy tylko w momencie zamiany miejscami Pani i Cioci. Natomiast droga powrotna przebiegała pod hasłem "ja chcę do domu! szybciej! już!" Uff... :huh: Ponownie mieliśmy dość długi zabieg laseroterapii. Tym razem było świecenie i piszczenie w uszka, na łapki oraz wzdłuż grzbietu. Mamy zalecone dalsze przyjmowanie kropli L72 i tabletek Labofarm. (RC Calm zaczyna nam się kończyć.) Jesteśmy zapisani na następną wizytę na 06.04. Dziś Młodą z (moim) TŻ pogoniłam do Otwocka - Młoda będzie odpoczywać od Zbója, a ja od... Jutro z Kajtem do nich dojedziemy. Wiecie: las, wiosna, ptaszki, słonko... mmd, wielkie dzięki za wszystkie grosiki! :loveu: PS. Mój ojciec odniósł dziś kolejną! ranę w walce Kajta z *fonem - tym razem tele*, a nie domo*... :angryy: Może w końcu uda się TŻtowi zrobić smaczko-fon... Quote
Czorcik Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 inka miałam do Ciebie napisać maila i brak mi czasu na wszystko, przepraszam, spróbuję w tym tygodniu . Quote
_Goldenek2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Odwiedzam Inkę i Zbója .... masz wesoło .... Quote
alice midnight Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Inko odezwij się do mnie na maila pliz. Pisałam do Ciebie, a ciagle dostaję mailer_demony :D Powiedz mi jak z rozliczeniem, bo nie nadążam. Ile mam przelać najlepiej powiedz, pewnie już całą resztę która została i Kajtun spłukany :( ech. Mnie po prostu zabolało jak nigdy, to że przyjść tu może każdy i naklepać co mu się tylko podoba, byle by komuś dowalić, byle by skrzywdzić. Jeszcze się zbieram. W życiu nie zostałam tak potraktowana i zwyczajnie mam duże opory żeby wchodzić na dogo, czy angażować się jakieś relacje...tyle w kwestii wyjasnień. Tyle, że Malibo mnie wyciągnęła za uszy, a że mam serdeczny dług wdzięczności to nie odmówię nigdy, zrobiłąm w końcu bazarki, pozwolę sobie zaprosić. Dla Chojraka,Sokoła i <:3)~ klik-->vol.1<--klik! klik!-->vol.2<--klik! klik!-->vol.3<--klik! i śmiem na dokładkę prosić o podnoszenie choćby, bo ja sama nie dam rady, mniej już czasu mam do poświęcenia na bazarki, a i dogo mi chodzi tak powoli, że prędzej szlaczek mnie trafi niż cokolwiek przeedytuję. ( nie działa mi wcale edycja zaawansowana, nie moge zmienic tytułów wątków;/, edytowac lisytacji..super) Quote
Recommended Posts