inka33 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='Guliwer89']podrzucamy i o chipie i daleu przypominamy :):) O chipie i o czym?! Bo o chipie, to właśnie wysłałam. Tylko wagi/wzrostu nie napisałam. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!! i buziaki Kajtunowe :eviltong: :loveu: :diabloti: Quote
zebrazebra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Faaajny pysiol w kagańcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
inka33 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 zebrazebra napisał(a):Faaajny pysiol w kagańcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz mniej czy bardziej się tego pysiola boisz...? :diabloti: ...bo grudzień się zaczął, pragnę nadmienić...! :) Quote
Czorcik Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ech ten kaganiec :) własciwy przedmiot na właściwym pysku :diabloti::diabloti: to oczywiście taki żart, :) jestem wdzięczna Kajtunowi, że raczył mnie poznać i spotkanie odbyło się bez kagańczyka . Quote
Kociabanda2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kajtun wygląda pięęęęęknie!! Jeszcze wyprzystojniał u boku swojej Pańci :loveu: Quote
Guliwer89 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 no pewnie e wyprzystojniał łobuziak słodki oj jak mi go brakuje i tych co tygodniowych spotkań z dreszczykiem emocji :):) Quote
alice midnight Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Guli, ale przecież nikt Ci nie zabrania spotykać się z Kajtem co tydzień ;) lepiej mi powiedz kiedy będziesz miał chwilę, żeby wpaść po te knigi :modla: Quote
Guliwer89 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 no z tym to bywa róznie ostatnio nie mam czasu na nic doba jest poprostu za krótka a kasiorka nie leci z nieba ani z drzew choć dobrze potrząsam :( jakoś się kiedyś odbierze tylko kiedy :):) Quote
inka33 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Chciałam Wam tylko powiedzieć, że wczoraj wykryłam w Kajtunowej paszczy małego pypcia zaczerwienionego... :( Byliśmy od razu u dr Gugały, który uważa, że jest to tylko lekki stan zapalny w miejscu po szwie. Kazał smarować punktowo Dentoseptem i obserwować. Kiepsko mi idzie to pędzlowanie, bo Kajt ma więcej kończyn (+żuchwa + jęzor) niż ja rąk, ale próbuję. Za parę dni (pewnie po świętach) dam znać, co z tym pypciem. Pewnie też wtedy jakaś relacyjka ze zbójowych dokonań się pojawi - możecie mnie przycisnąć, jak chcecie... :mad: Quote
Guliwer89 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 inka33 napisał(a):Chciałam Wam tylko powiedzieć, że wczoraj wykryłam w Kajtunowej paszczy małego pypcia zaczerwienionego... :( Byliśmy od razu u dr Gugały, który uważa, że jest to tylko lekki stan zapalny w miejscu po szwie. Kazał smarować punktowo Dentoseptem i obserwować. Kiepsko mi idzie to pędzlowanie, bo Kajt ma więcej kończyn (+żuchwa + jęzor) niż ja rąk, ale próbuję. Za parę dni (pewnie po świętach) dam znać, co z tym pypciem. Pewnie też wtedy jakaś relacyjka ze zbójowych dokonań się pojawi - możecie mnie przycisnąć, jak chcecie... :mad: oczywiście że przyciśniemy i będziemy trzymać kciuki za sylwestrowe szaleństwa :) Mam nadzieję że pan doktor sie nie myli Kajtun napewno chciałby mieć wreszcie trochę spokoju i tego mu życzę na święta ;) zdrówka Kajtunku :) A tobie Lencia też by się wreszcie spokój przydał cały czas coś ojoj współczujemy i wspieramy na odległość :):) Quote
Czorcik Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kajtuś maluszku ja wierzę że będzie wszystko dobrze. Inka zdrowych , spokojnych i wszystkiego dobrego w nowym roku :) Quote
Czorcik Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Awit napisał(a):A po czym miał szwy w pysiaczku? oj długa długa historia , zobacz na zdjęcia na pierwszej stronie jakiego syfa ze śliniankami miał :( Quote
mmd Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kajtuniu mój kochany, mało brakowało a wyrodna ciotka by o Tobie zapomniała ;) Nie wiem, jak i jakim cudem - musiałam coś pomerdać przy sprzątaniu subskrypcji - zgubiłam Kajtunia. I jeszcze się zastanawiałam, co u niego taka cisza, bo mi wątek w subskrypcjach w górę nie wyskakuje :D Życzę zdrowia, zdrowia, zdrowia i żeby ta najpiękniejsza w całej Warszawie mordeczka już nigdy nie puchła :) Wszystkim pozostałym oczywiście też Wesołych Świąt! Quote
dorobella Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dużo zdrowia Lenka dla Ciebie, rodziny i Kajtunka, spełnienia marzeń, pomyślności, pieniędzy, radości i czego sobie życzysz. Quote
zebrazebra Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wszystkiego najlepszego dla Kajtuna, Jego Pani i wszystkich, którzy uczestniczą w kajtunowej historii! :x-mas::x-mas::x-mas: Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zbieramy na sterylkę goldenki. Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2201...%C5%82oty-Pies Quote
inka33 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia i w Nowym Roku życzymy wszystkiego NAJDOBROPSIEJSZEGO! :) Quote
inka33 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Alice, dostałaś malutki pakiecik zdjęć. :evil_lol: Daj, proszę, Ciotkom i Wujciom na pożarcie... PS. Kto zamieni się z nami na mniej straszny aparat domofonowy?! (taki wąski) Kajtun w reakcji na jego dźwięk, chce gryźć wszystko i wszystkich... :angryy: Niestety - skutecznie...:mad: Zaczynam być w kropce... :-( Quote
alice midnight Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 W Nowym Roku witam Was i życzę Wszystkim wszystkiego naj naj naj lepsiejszego! A tu fotki na pożarcie: . ( miniaturki się powiększają przy kliknięciu na nie) Quote
alice midnight Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a tu druga część fot...tych no...pożartych ;) Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 U nas niektóre piłeczki wyglądają podobnie :evil_lol: Quote
Czorcik Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 hwhehheheheheh inka umieść te fotki na tym wątku : http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego Quote
Recommended Posts