dorobella Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nareszcie konkrety, a ja się nie mogę doczekać zmiany tytułu Jak Kajtun został warszawiakiem ;) Niektórych ciągnie do stolicy ;) Mój były tymczas mieszka tam już dwa lata :) Quote
anka_szklanka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Szok normalnie, córka Pani Leny bez mrugnięcia okiem wzięła zbója na smycz i poszli na spacerek, nie moge uwierzyć :D Quote
mmd Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Guliwer też się nie dał wystraszyć. Kajtun do odważnych nie startuje :) Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 trzymam po cichutku kciuki żeby nie zapeszyć. Zajrzyjcie cioteczki proszę http://www.dogomania.pl/threads/213272-Pi%C4%99kny-ON-Madox-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu.Czeka-na-operacje!-Amputacja Quote
Czorcik Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 do mnie też raczej nie startował , i ja do niego również hehhehe:diabloti::diabloti: aż przyszedł taki moment , ze go wymiętosiłam, prosiłam : róbcie zdjęcia , róbcie zdjęcia !!! bo nikt mi nie uwierzy, ale olano mnie :angryy: Quote
zebrazebra Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Czorcik']do mnie też raczej nie startował , i ja do niego również hehhehe:diabloti::diabloti: aż przyszedł taki moment , ze go wymiętosiłam, prosiłam : róbcie zdjęcia , róbcie zdjęcia !!! bo nikt mi nie uwierzy, ale olano mnie :angryy: Czorcik, szacuneczek! ;) Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tu jeszcze mnie nie było z ogłoszeniem :) Zrobiłam bazarek na Emusię, to jakby "w rodzinie" :) http://www.dogomania.pl/threads/213365-Swetry-sweterki-sp%C3%B3dniczki-i-troch%C4%99-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Emki-do-5.09. Quote
inka33 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Witajcie Kajtunowi dobroczyńcy! :) Ja jeszcze tu nie umiem, ale się naumiem! Córcia wyskrobała 25 pocztówek (19 szt. od 1zł i 6 szt. od 50gr) na bazarek dla Mokrych-Noskowiczów. :) To mało, ale serduszko się liczy! :) Dla kogo miałoby to iść, jeszcze z nią ustalę. Kto jest chętny do zrobienia? Czorcik? Borsuq? Guliwer? :) No i kto mi powie, co tam u zbója? ...bo cisza tu martwa i nie ma czego "podglądać"... :( Pozdrawiam serdecznie i czekam na nauki. Pomożecie? ;) Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Witaj! Przyjaciele Kajtuna są moimi przyjaciółmi :) U zbója do soboty cisza :) A później domek. Quote
inka33 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Wiem! :diabloti: U mnie...!!! :loveu: Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 inka33 napisał(a):Wiem! :diabloti: U mnie...!!! :loveu: Ty jesteś Kajtunowy domek? Naprawdę? O rany :) Quote
alice midnight Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='inka33']Witajcie Kajtunowi dobroczyńcy! :) Ja jeszcze tu nie umiem, ale się naumiem! Córcia wyskrobała 25 pocztówek (19 szt. od 1zł i 6 szt. od 50gr) na bazarek dla Mokrych-Noskowiczów. :) To mało, ale serduszko się liczy! :) Dla kogo miałoby to iść, jeszcze z nią ustalę. Kto jest chętny do zrobienia? Czorcik? Borsuq? Guliwer? :) No i kto mi powie, co tam u zbója? ...bo cisza tu martwa i nie ma czego "podglądać"... :( Pozdrawiam serdecznie i czekam na nauki. Pomożecie? ;) Witam Pani Leno :) Bazarek moze Pani sama zrobić - tylko regulamin trzeba poczytać :) http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA! a potem reklamowac tu: http://www.dogomania.pl/threads/111594-Reklamy-Bazarków Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jakoś pomożemy - ale nie za darmo ;) Za wieści od łobuza :) Quote
Mysza2 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 inka33 napisał(a):Wiem! :diabloti: U mnie...!!! :loveu: witamy Kajtunowy domek :multi::multi::loveu::loveu: Quote
Czorcik Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 witaj Lenka :) wiedziałam , że tu się zalogujesz , wiedziałam :):) Quote
Guliwer89 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Cześć Lenka ;) ja też wiedziałem dlatego ta cisza na wątku żebyśdługo nie wytrzymała ;) Już pewnie się nie możesz doczekać soboty ;) Wielkij Soboty gdy terrorysta będzie tylko twój ;) Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Alarm dla Bródna! Dziś rano zerwała się ze smyczy świeżo adoptowana sunieczka. Było to w okolicy ul. Suwalskiej. Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/213017-Be%C5%BCowa-mikro-sunia-jej-psie-dziecko..-znalezione-w-polach-JU%C5%BB-W-NOWYCH-DOMACH!-%29/page3 Quote
inka33 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 mmd - a otóż tak! :multi: Ale my są ludzie, a nie domek. :mad: Trochę mam stracha, jak to będzie, ale ogólnie to się cieszę. Córka - stara 12-latka :eviltong:, czyli Młoda mówi, że mnie podtrzymuje na duchu. I nawet jest to prawda. :evil_lol: alice midnight - na początek wolę skorzystać z pomocy innych dogo-warszawiako-maniaków. A jak już będę tu bardziej oblatana, to będę mogła sama. A tak, to szybciej jakiś zwierz skorzysta troszeczkę. :p mmd - ale wieści i tak by były - za darmo - bez pomocy w bazarku! :evil_lol: Mysza2 - witam! witam! Też się cieszę, ale poproszę o kciuki w sobotę - oprócz zapoznawania się z domem, czeka Kajta spotkanie z moim ojcem (facetem!) i nie wiem, który lepiej to zniesie... :roll: Czorcik - tak mnie męczyliście wszyscy'78, że w końcu musiałam ulec... :diabloti: Guliwer89 - po 1. nie terrorysta! tylko mały słodki psiak, nieco nieufny - i słusznie. ;) po 2. nie tylko mój... kilka sztuk nas będzie miał. :loveu: po 3. to był straszliwy zaplanowany podstęp, żeby mnie tu szybciej zwabić...? :mad: mmd - co do Maxi, juz odpowiedziałam na jej wątku... :-( Pozdrawiam wszystkich! :hand: Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='inka33']... po 1. nie terrorysta! tylko mały słodki psiak O właśnie - zawsze tak uważałam :) Quote
Czorcik Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ale diabełek to z niego jest :) jak byłyśmy w Nosku z zebrazebrą a Kajtun nas obserwował przez okno , to cieszyłyśmy się , ze karabinu nie miał, bo by nas wystrzelał w tym ogrodzie :):) Quote
Guliwer89 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Slodziak nie diabełek ;) zawsze mówiłem że to superdog ;) tylko wy mi nie chcielieście wierzyć ;) Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Czorcik napisał(a):ale diabełek to z niego jest :) jak byłyśmy w Nosku z zebrazebrą a Kajtun nas obserwował przez okno , to cieszyłyśmy się , ze karabinu nie miał, bo by nas wystrzelał w tym ogrodzie :):) Wiesz co - przez okno to mój też udaje potwora :) No dobra - Kajtun jest trochę diabełek, ale ta jego diabełkowatość jest słodka. To po prostu taki psiak, któremu wiele razy zrobiono krzywdę, woli już nie liczyć na czułości i dlatego pierwszy atakuje. Możliwe, że mu przejdzie. W razie czego mam różne swoje dróżki do różnych swoich znajomych, a oni mają behawiorystów - będzie dobrze ;) Quote
alice midnight Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kajt ma behawioryste :P Jak narazie wszystko co mówił-zalecał bardzo się sprawdziło :) Pan Duda zresztą, powiedział że chętnie pomoże w przyszłości gdyby pojawiły się problemy... :rolleyes: no ale przeciez już się nie pojawią, teraz będzie już tylko cud miod i orzeszki! ;) Quote
zebrazebra Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A ja siedzę sobie cicho i podczytuję... Quote
alice midnight Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='zebrazebra']A ja siedzę sobie cicho i podczytuję... :) moze wspolne spacery z Kajtem i Holly i Noelką? Quote
Recommended Posts