Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie konkrety, a ja się nie mogę doczekać zmiany tytułu Jak Kajtun został warszawiakiem ;) Niektórych ciągnie do stolicy ;) Mój były tymczas mieszka tam już dwa lata :)

Posted

do mnie też raczej nie startował , i ja do niego również hehhehe:diabloti::diabloti:
aż przyszedł taki moment , ze go wymiętosiłam,
prosiłam : róbcie zdjęcia , róbcie zdjęcia !!! bo nikt mi nie uwierzy, ale olano mnie :angryy:

Posted

[quote name='Czorcik']do mnie też raczej nie startował , i ja do niego również hehhehe:diabloti::diabloti:
aż przyszedł taki moment , ze go wymiętosiłam,
prosiłam : róbcie zdjęcia , róbcie zdjęcia !!! bo nikt mi nie uwierzy, ale olano mnie :angryy:

Czorcik, szacuneczek! ;)

Posted

Witajcie Kajtunowi dobroczyńcy! :)

Ja jeszcze tu nie umiem, ale się naumiem!

Córcia wyskrobała 25 pocztówek (19 szt. od 1zł i 6 szt. od 50gr) na bazarek dla Mokrych-Noskowiczów. :)
To mało, ale serduszko się liczy! :) Dla kogo miałoby to iść, jeszcze z nią ustalę.
Kto jest chętny do zrobienia? Czorcik? Borsuq? Guliwer? :)

No i kto mi powie, co tam u zbója? ...bo cisza tu martwa i nie ma czego "podglądać"... :(

Pozdrawiam serdecznie i czekam na nauki. Pomożecie? ;)

Posted

[quote name='inka33']Witajcie Kajtunowi dobroczyńcy! :)

Ja jeszcze tu nie umiem, ale się naumiem!

Córcia wyskrobała 25 pocztówek (19 szt. od 1zł i 6 szt. od 50gr) na bazarek dla Mokrych-Noskowiczów. :)
To mało, ale serduszko się liczy! :) Dla kogo miałoby to iść, jeszcze z nią ustalę.
Kto jest chętny do zrobienia? Czorcik? Borsuq? Guliwer? :)

No i kto mi powie, co tam u zbója? ...bo cisza tu martwa i nie ma czego "podglądać"... :(

Pozdrawiam serdecznie i czekam na nauki. Pomożecie? ;)

Witam Pani Leno :)
Bazarek moze Pani sama zrobić - tylko regulamin trzeba poczytać :)
http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA!
a potem reklamowac tu:
http://www.dogomania.pl/threads/111594-Reklamy-Bazarków

Posted

Cześć Lenka ;) ja też wiedziałem dlatego ta cisza na wątku żebyśdługo nie wytrzymała ;) Już pewnie się nie możesz doczekać soboty ;) Wielkij Soboty gdy terrorysta będzie tylko twój ;)

Posted

mmd - a otóż tak! :multi: Ale my są ludzie, a nie domek. :mad:
Trochę mam stracha, jak to będzie, ale ogólnie to się cieszę.
Córka - stara 12-latka :eviltong:, czyli Młoda mówi, że mnie podtrzymuje na duchu. I nawet jest to prawda. :evil_lol:

alice midnight - na początek wolę skorzystać z pomocy innych dogo-warszawiako-maniaków. A jak już będę tu bardziej oblatana, to będę mogła sama. A tak, to szybciej jakiś zwierz skorzysta troszeczkę. :p

mmd - ale wieści i tak by były - za darmo - bez pomocy w bazarku! :evil_lol:

Mysza2 - witam! witam! Też się cieszę, ale poproszę o kciuki w sobotę - oprócz zapoznawania się z domem, czeka Kajta spotkanie z moim ojcem (facetem!) i nie wiem, który lepiej to zniesie... :roll:

Czorcik - tak mnie męczyliście wszyscy'78, że w końcu musiałam ulec... :diabloti:

Guliwer89 -
po 1. nie terrorysta! tylko mały słodki psiak, nieco nieufny - i słusznie. ;)
po 2. nie tylko mój... kilka sztuk nas będzie miał. :loveu:
po 3. to był straszliwy zaplanowany podstęp, żeby mnie tu szybciej zwabić...? :mad:

mmd - co do Maxi, juz odpowiedziałam na jej wątku... :-(

Pozdrawiam wszystkich! :hand:

Posted

ale diabełek to z niego jest :)
jak byłyśmy w Nosku z zebrazebrą a Kajtun nas obserwował przez okno , to cieszyłyśmy się , ze karabinu nie miał, bo by nas wystrzelał w tym ogrodzie :):)

Posted

Czorcik napisał(a):
ale diabełek to z niego jest :)
jak byłyśmy w Nosku z zebrazebrą a Kajtun nas obserwował przez okno , to cieszyłyśmy się , ze karabinu nie miał, bo by nas wystrzelał w tym ogrodzie :):)

Wiesz co - przez okno to mój też udaje potwora :)
No dobra - Kajtun jest trochę diabełek, ale ta jego diabełkowatość jest słodka.
To po prostu taki psiak, któremu wiele razy zrobiono krzywdę, woli już nie liczyć na czułości i dlatego pierwszy atakuje. Możliwe, że mu przejdzie. W razie czego mam różne swoje dróżki do różnych swoich znajomych, a oni mają behawiorystów - będzie dobrze ;)

Posted

Kajt ma behawioryste :P Jak narazie wszystko co mówił-zalecał bardzo się sprawdziło :)
Pan Duda zresztą, powiedział że chętnie pomoże w przyszłości gdyby pojawiły się problemy... :rolleyes: no ale przeciez już się nie pojawią, teraz będzie już tylko cud miod i orzeszki! ;)