Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ajlii napisał(a):
Mam problem z przelewami deklaracji dla Kajtuna. Dwa razy robiłam przelew (w maju i czerwcu), i za każdym razem wszystko było na stronie banku ok - tyle że nie ma o tym info w historii rachunku. Czyli przelewy wogóle nie wyszły z konta. Czy ktoś ze stałych deklarowiczów mógłby udostępnić mi swój nr konta? - spróbuje na nie zrobić przelew.
Przy czym nie mam problemów z przelewami na żadno inne konto oprócz kajtunowego...

Mogę Ci dać moje jak chcesz - ode mnie zawsze dochodziło.
(pytałam sms-em o małą czarną szczurkę, to aktualne? - bo skoro ona nieadopcyjna, to miałaby awaryjny stały domek)

inga.mm napisał(a):
poproszę o wskazanie konta, na które przelać pieniądze z Aksonkowego Sklepiku - 340 zł

Tu jest konto Oli (i Kajtunka)
alice midnight napisał(a):

nr konta Kajtunowego:
30 1240 5875 1111 0010 3508 3813
Aleksandra Surmacz

proszę wpisywać w tytule: dla Kajtuna, nick z forum

W sprawie adopcji Kajtunka proszę o kontakt:
509 752 629

Posted

mmd - to poproszę Twoje konto :)

Sms-a w sprawie szczurci nie dostałam... ale mała jest u mnie i czeka nadal na domek... A oprócz niej jeszcze czterech ślicznych kawalerów :/

Posted

Na rozliczenie bazarku masz chyba 3 miesiące.
Poza tym nawet jak rozliczysz to usunięty może być, ale nie musi, moje "wiszą" ponad rok, kompletnie rozliczone - modzi się nie wyrabiają.

Posted

mój Tulinkowy Sklepik został usunięty tydzień po zgłoszeniu.
Czarodziejka działa nader sprawnie.
Poza tym nie lubię, gdy coś "wisi".
Może ktoś inny mógłby rozliczyć Kajtuna?

Posted

Byliśmy dzisiaj ( Guliwer, Borsuq i ja ) w Nosku odwiedzić Kajtuna i spółkę . Oczywiście tradycyjnie do głaskania to tylko Guliwer był godny , a my łaskawie do tego żeby mu smaczki podawać :D
pies jest w kwitnącej formie, wygląda super :)

Posted

Ale świetnie, że go odwiedzacie :)
Wam też się da pogłaskać, na razie wiadomo, wujek Guliwer najważniejszy, bo na wycieczki zabiera. Do trzech razy sztuka, następnym razem na pewno będzie już obłaskawiony gnojek malutki :diabloti:

Posted

ale dla Guliwer nie istnieją psy agresywne czy humorzaste :D do wszystkich wyciaga ręce , ja mu tłumacze , ze sesja na studiach i trzeba jakoś pisać , że jeszcze ręce mu się przydadzą, a on dalej swoje :D

Posted

Najwyżej na ustny by poszedł :D
A taka taktyka chyba się sprawdza z tym diabelstwem, bo kto się nie boi, nadgryziony nie został :)

Posted

Witajcie.
Cieszę się, że tyle tu dobrych wieści.
A teraz kolejno ode mnie:
Poza deklaracją stałą od kielaczki 13/06/2011 - 15 zł, nie otrzymałam żadnych wpłat na konto kajtunowe - żadnych deklaracji, wpłat jednorazowych czy bazarkowych.
Ostatnie transfery to wypłaty z konta - zwrot dla kundelkowej skarbonki także z dnia 13 czerwca.

Czorcik, Gluiwer, Borsuq - bardzo się cieszę, że Kajtula odwiedzacie, to mu potrzebne najbardziej, ćwiczcie z nim pod okiem Pani Małgosi, niech się chłopak wyrobi w końcu i znajdzie dom...

pozdrawiam Was ciepło
tymczasem!

Posted

Czorcik napisał(a):
Byliśmy dzisiaj ( Guliwer, Borsuq i ja ) w Nosku odwiedzić Kajtuna i spółkę . Oczywiście tradycyjnie do głaskania to tylko Guliwer był godny , a my łaskawie do tego żeby mu smaczki podawać :D
pies jest w kwitnącej formie, wygląda super :)

Co niektórzy nawet zostali obszczekani;))