Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ale na razie nie ma innych propozycji... Większość hoteli jest kojcowa, a te domowe, często są nawet za darmo tylko dobić się tam nie jest łatwo.

Posted

[quote name='mmd']Nie, stawki są 240-300 miesięcznie. Zazwyczaj jak jest 300 to już z karmą.
Mmd, gdzie?! Już tam lecę! U nas hotele zaczynają się od 12-13 za dobę. Za psa powyżej 20kg - 15/doba plus karma. W Konstancinie płacę 500 z karmą albo 400 bez - w kojcu. Za DT płacę 350 plus wszystkie koszty. Mam tylko jeden chlubny wyjątek - Astaroth.

Posted

No jasne, tylko jakoś nie widzę chęci tej drugiej strony.
Najwidoczniej Kajtun jakiś odstraszający :rolleyes:

Skarboneczka Kundelkowa podaruje Kajtowi 250zł dofinansowania do operacji.
To chyba nie zginiemy..ale już trzeba myśleć o następnych miesiącach.
Może po nowych ogłoszeniach rozdzwonią się telefony....

Posted

[quote name='malibo57']Mmd, gdzie?! Już tam lecę! U nas hotele zaczynają się od 12-13 za dobę. Za psa powyżej 20kg - 15/doba plus karma. W Konstancinie płacę 500 z karmą albo 400 bez - w kojcu. Za DT płacę 350 plus wszystkie koszty. Mam tylko jeden chlubny wyjątek - Astaroth.
To ja się do wyjątków też podłączę

Posted

malibo57 napisał(a):
I słusznie, przepraszam - wrzuciłam Cię do folderu "W nowym domu":)

mam nowy dom? I nic o tym nie wiem?
Czy w nowym domu jest miejsce dla kotów i psów?
I jeszcze: gdzie ten nowy dom?
Ech, pomarzyć fajna rzecz....

Posted

[quote name='malibo57']Mmd, gdzie?! Już tam lecę! U nas hotele zaczynają się od 12-13 za dobę. Za psa powyżej 20kg - 15/doba plus karma. W Konstancinie płacę 500 z karmą albo 400 bez - w kojcu. Za DT płacę 350 plus wszystkie koszty. Mam tylko jeden chlubny wyjątek - Astaroth.
No właśnie Astaroth na przykład.
Ronja birze 300 za dużego psa plus karma i poza tymi niemiłymi przepychankami u Soni, nikt nigdy nie narzekał. Ale Kajta jej nie wepcham, bo też kolejka.
Znam też jeden darmowy DT, ale już tam upchnęłam psa i będzie siedział, bo Kajtun przy nim to aniołek.

Posted

alice midnight napisał(a):

zaksięgowałam wlasnie miłe ciocie i wujkowie wpłaty na Kajta, 260zł.
Szczegóły w pierwszym poście.

Sprawdź konto, ode mnie też już powinno być.
A Ty Alice wpłacasz na Kundelki? Ja tam jestem na stałe jakby co...
No i obraczus jakoś ostatnio wpakowała Bakusia do Astaroth do domu, a nie do boksu, więc nie wiem...

Posted

Tja, mam deklaracje od czasów Kajtuna. Kundelkowa pierwsza nam pomogła.
No jak wpakowała to pogratulować, są sprawy pilne i pilniejsze.

A Twojej wpłaty jeszcze nie ma, pewnie będzie jutro.
Spokojnie nie pali się... na szczęście.

Posted

Albo zapytaj jak to zrobiła, albo męcz częściej Astaroth :)
Tu gdzie Kajtun jest są jak dla mnie dwa problemy: cena i ta odległość od Warszawy. Szukanie transportu i ew. chętni na adopcję - jak z tym sobie poradzić? Szkoda go, bo znów się czuje u siebie, skoro tak nie szaleje, a tu przeprowadzka.... kiedyś.

Posted

transportem się nie przejmujcie zawsze coś wymyśle tylko poprostu musze wiedziec dwa dni wcześniej ;) autko moze nie za piękne na limuzyne sie nie nada ale daje rade póki deszcz nie pada ;) :lol:

Posted

okienko, wiaterek i pełen lansik na tylnej kanapie ;) w drodze powrotnej troche pokimał ale mu sie wcale nie dziwie tez miałem już dość korków i upału już chyba za stary jestem powoli na spędzanie calego dnia za kółkiem a kiedys to mogłem jeździć naokrągło teraz to juz inne czasy niestety ;(

Posted

Borsuq napisał(a):
zgodnie z obietnicą pierwsza kaska poszła;) postaram się co jakiś czas jeszcze przesyłać... jakby brakowało do leczenia czy hoteliku dajcie znać, coś się wykombinuje;)

Borsuq normalnie nie wiem co powiedzieć dzieki w imieniu wlotatego ryjka podrapie go za uszkiem od ciebie w piatek ;)