Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no prosze , przeciez wszystkim zalezalo, czekam tu lub na pw na namiary gdzie pieska dokladnie dowiezc w razie cus, ale boje sie ze odzew bedzie zerowy :(

Posted

ja po 17 nie bede miała dostepu do kompa. Gdyby przeszkodą w wydobyciu boksi był samochód to proszę o tel.0-601 92-56-96.
Tak jak pisałam spróbuję zaangazować mojego znajomego ale muszę o tym wiedziec dzisiaj bo trochę czasu mi zejdzie na jego molestowaniu.

Posted

ok asiaf1 , w razie cus bede dzwonic, choc mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby, i ze ktos sie odezwie w sprawie szczegolow, ja znikam zaraz do domu, bede na dogo wieczorem

Posted

ja mam taką prośbę - sorry, ze tutaj ale do tamtego wątku mało kto zagląda - jakbyscie dziewczyny były w tym cholernym schronie to zobaczcie astki - masienka pisała o białej ale i o jeszcze jednym biedaku, który z budy ponoc nie wychodzi i o jeszcze jednym :modla::modla::modla:

Posted

Przepraszam ale dopiero wrocilam z pracy.
Wiec tak na chlopski rozum to je tez nie bardzo wiem jak sprawa wyglada:oops: Domek w Bukownie k/olkusza zaooferowala mama Missieek. Ale ja rowniez nie mam z Missiek zadnego kontaktu i tak czy inaczej nie wiem gdzie mala trzeba bedzie dokladnie przewiezc, nie mam ani telefonu do missiek ani adresu jej mamy:shake:
Schron znajduje sie na ul. Sikorka 91, od strony dabrowy na drugim skrzyzowaniu ze swiatlami w lewo, dziewczyny pisaly, ze w sobote otwarty od dziesiatej, http://www.schronisko.olkusz.prv.pl/ ale nie otwiera mi sie zadna podstrona i nie wiem dlaczego.

I teraz tak: jesli chodzi o osobe, ktora moze wyciagnac boksie to moglaby to byc moja mama. Tylko, ze ona tez niestety bez samochodu. Jesli jest samochod to podam na pw telefon i umowilibyscie sie juz bezposrednio. Jesli tylko bedzie wiedziala dzisiaj do wieczora to jutro nie ma sprawy.

Tak wiec najwazniejszy jest teraz transport ze schronu do bukowna - to okolo 15 km. No i chociaz adres mamy missieek a najlepiej i tel.

Jeszcze jesli chodzi o astki. Po lewej stronie zaraz po wejsciu na teren jest mlody, lagodny pies pregowany z nuzyca. Pracownik mowil, ze byl calkiem lbez siersci,, teraz jest lysy tylko na szyji i pod brzuchem.
W nastepnym boksie suka asta ale agresywna do psow, niestety nie wiem czy do ludzi rowniez bo szczekala przez kraty i nie zdazylam sprawdzic.
I ostatni ten czarny ze zdjecia ze wspolnego watku bullowatych. Jest na wprost wejscia na samym koncu. Nie wiem niestety czy pies czy suka ale w boksie z nim jest jeszcze miks podhalana rowniez plec nieznana.
No i Pigi oczywiscie.

Posted

Missiek dopiero wrociła z kotem z lecznicy, ma zamiar zabrac jutro bokserke, co do szczegółow musicie sie z nia kontaktowac, wiem,ze dzis jedzie z Krakowa do domu.

Posted

To czekamy na Missiek, nie wiadomo czy ona ma zalatwiony jakis transport? Bo jesli nie to moze dziewczyny, ktore sie oferowaly beda mogly cos zalatwic. Jesli bylby potrzebny tel do mojej mamy to podalam juz missieek. To tak na wszelki wypadek gdyby mnie pozniej nie bylo ale postaram sie jeszcze wieczorem zajrzec.

Posted

i co? i nic? znow zero odzewu a ja czuje sie jak glowna zainteresowana idiotka, moze ktos wezmie pod uwage ze jest 22 wieczor i da znac , bo momentami czuje sie jakby ktos sobie zarty urzadzal, sorry, ale przesada

Posted

Masienka, transport zorganizowany, ale jesli ktos mysli ze bedzie czekal do 3 rano to chyba cos mu sie pomieszalo, prosilam o info, ale widze ze to sensu nie ma chyba, szkoda slow

ja roumiem ze ktos moze nie miec dostepu do sieci ale sms chociaz lub nawet sygnal, aby oddzwonic.....

Posted

Transport zorganizowany? Tzn. przez Ciebie?? Jesli tak i jesli chodzi tylko o wyciagniecie suczki ze schronu to jak mowilam wczesniej - moja mama czeka tylko na sygnal.
Kontaktowalas sie z missiek? Bo ja juz nie wiem sama czy nadal jest ja dokad zabrac?:shake: