elmira Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):myślę, że dochodzi do siebie tylko jest okropnym śpiochem, nawet w dzień siedziałyśmy na podwórku to też leniuch kładł się i spał:evil_lol: Delektuje się spokojem i domowymi warunkami. Pozdrawiam w bardzo parną niedzielę:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dostałam dzisiaj w sprawie Lusi telefon:) Pan jest z Poznania..ma zadzwonić (mam nadzieje,że się odezwie) jutro Quote
jostel5 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Dostałam dzisiaj w sprawie Lusi telefon:) Pan jest z Poznania..ma zadzwonić (mam nadzieje,że się odezwie) jutro Kinguś,jeśli Pan się odezwie ,trzeba będzie zrobić bardzo wnikliwą,analityczną wręcz,wizytę przedadopcyjną..Bo Lusia -sama wiesz-musi pójść do domu,w którym będzie jej naprawdę dobrze.A dlaczego będzie dzwonił jutro,skoro już z nim rozmawiałaś? Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='jostel5']Kinguś,jeśli Pan się odezwie ,trzeba będzie zrobić bardzo wnikliwą,analityczną wręcz,wizytę przedadopcyjną..Bo Lusia -sama wiesz-musi pójść do domu,w którym będzie jej naprawdę dobrze.A dlaczego będzie dzwonił jutro,skoro już z nim rozmawiałaś? nie wiem dlaczego jutro a nie dzisiaj..zapytał,czy piesek nadal jest do adopcji i czy jest w schronisku,wie,że ma problem z tą łapką z ogłoszenia Trzymajcie kciuki jutro:p Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 sama nie wiem co mam myśleć o tym telefonie, zobaczymy jutro! Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 kurcze wypuściłam Luśkę bez smyczy, jak popędziła za Tofikiem ( 2 okrążenia okół domu ), aż się przestraszyłam, że się rozpruje Quote
elmira Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Niee;) Trzeba ją pilnować, żeby nie zrobiła sobie krzywdy, ale nie przypuszczam, żeby aż tak poszalała. Ale pannica ma szczęście, że ma taki dozór:) Jesteście I Klasa:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 chyba troszkę szew poszedł?, teraz panna śpi Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 ona zaczepia Tofika łapką, chyba chciała poszaleć, Elmirko uwierz, biegała jak torpeda i nie słuchała jak krzyczałam do niej Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 mogę jej zrobić zdjęcie szwów, bo ja się na tym nie znam. Jostel miała dwie sterylki, gdzie ona jest!Może zobaczy zdjęcie. Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 a teraz zdjęcie Panny jak śpi po tych przebiegach:) Quote
magenka1 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A czy Lusi w ogóle kładą się uszka? Czy cały czas takie piękne antenki? Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 magenka1 napisał(a):A czy Lusi w ogóle kładą się uszka? Czy cały czas takie piękne antenki? niestety,cały czas radary:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 taka jej uroda już jest Magenko:lol: Quote
wasabi81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 http://i38.tinypic.com/9l8lqu.jpg Ha, teraz sie wcale nie dziwie czemu Lusia tak duzo i czesto spi... panienka ma luksusowe kolderki;-) A ja uwielbiam jej radarki:-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='wasabi81']http://i38.tinypic.com/9l8lqu.jpg Ha, teraz sie wcale nie dziwie czemu Lusia tak duzo i czesto spi... panienka ma luksusowe kolderki;-) A ja uwielbiam jej radarki:-) chyba rzeczywiście myśli,że w luksusie:) bo nawet przeszła w kaftaniku na kołderkę;) Quote
wasabi81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):nie wiem dlaczego jutro a nie dzisiaj..zapytał,czy piesek nadal jest do adopcji i czy jest w schronisku,wie,że ma problem z tą łapką z ogłoszenia Trzymajcie kciuki jutro:p Ach, calkiem zapomnialam powiedziec/napisac, ze bardzo mocno trzymam kciuki oby domek byl odpowiedni!! Quote
wasabi81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):ale dama jak chrapie!!!!! hihihi,:evil_lol: szkoda ze nie mozesz nagrac filimiku!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 dzisiaj odezwał się do mnie Pan z Poznania jest zainteresowany adopcją Lusi, wyraża zgodę na umowę adopcyjną i poadopcyjną. Ostateczną decyzję podejmie dzisiaj do 22.00 .Czekamy i prosimy o kciuki za dziewczynkę! Chyba Lusia będzie miała wspaniały dom, Pan wydał się bardzo rozsądnym człowiekiem.:loveu: Quote
magenka1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Trzymam kciuki! Kinga a wypadałaś Pana szczegółowo? Gdzie będzie mieszkać Lusia w domu czy na dworze? Kto będzie się nią opiekować? Tych pytań jest setki :) A co z wizytę przedadopcyjną? Quote
kinga_kinga7 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 magenka1 napisał(a):Trzymam kciuki! Kinga a wypadałaś Pana szczegółowo? Gdzie będzie mieszkać Lusia w domu czy na dworze? Kto będzie się nią opiekować? Tych pytań jest setki :) A co z wizytę przedadopcyjną? Pan zgadza się na wizytę poadopcyjną i przedadopcyjną,Lusia będzie mieszkać w bloku Quote
magenka1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A jak by Pan odebrał Lusię? to kawał drogi , trzeba szukać ludzi z Poznania do wizyty, Ania z Poznania jest Quote
Recommended Posts