Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
myślę, że dochodzi do siebie tylko jest okropnym śpiochem, nawet w dzień siedziałyśmy na podwórku to też leniuch kładł się i spał:evil_lol:

Delektuje się spokojem i domowymi warunkami.

Pozdrawiam w bardzo parną niedzielę:)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Dostałam dzisiaj w sprawie Lusi telefon:) Pan jest z Poznania..ma zadzwonić (mam nadzieje,że się odezwie) jutro

Kinguś,jeśli Pan się odezwie ,trzeba będzie zrobić bardzo wnikliwą,analityczną wręcz,wizytę przedadopcyjną..Bo Lusia -sama wiesz-musi pójść do domu,w którym będzie jej naprawdę dobrze.A dlaczego będzie dzwonił jutro,skoro już z nim rozmawiałaś?

Posted

[quote name='jostel5']Kinguś,jeśli Pan się odezwie ,trzeba będzie zrobić bardzo wnikliwą,analityczną wręcz,wizytę przedadopcyjną..Bo Lusia -sama wiesz-musi pójść do domu,w którym będzie jej naprawdę dobrze.A dlaczego będzie dzwonił jutro,skoro już z nim rozmawiałaś?

nie wiem dlaczego jutro a nie dzisiaj..zapytał,czy piesek nadal jest do adopcji i czy jest w schronisku,wie,że ma problem z tą łapką z ogłoszenia
Trzymajcie kciuki jutro:p

Posted

Niee;) Trzeba ją pilnować, żeby nie zrobiła sobie krzywdy, ale nie przypuszczam, żeby aż tak poszalała.

Ale pannica ma szczęście, że ma taki dozór:) Jesteście I Klasa:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
nie wiem dlaczego jutro a nie dzisiaj..zapytał,czy piesek nadal jest do adopcji i czy jest w schronisku,wie,że ma problem z tą łapką z ogłoszenia
Trzymajcie kciuki jutro:p

Ach, calkiem zapomnialam powiedziec/napisac, ze bardzo mocno trzymam kciuki oby domek byl odpowiedni!!

Posted

dzisiaj odezwał się do mnie Pan z Poznania jest zainteresowany adopcją Lusi, wyraża zgodę na umowę adopcyjną i poadopcyjną. Ostateczną decyzję podejmie dzisiaj do 22.00 .Czekamy i prosimy o kciuki za dziewczynkę! Chyba Lusia będzie miała wspaniały dom, Pan wydał się bardzo rozsądnym człowiekiem.:loveu:

Posted

Trzymam kciuki!
Kinga a wypadałaś Pana szczegółowo? Gdzie będzie mieszkać Lusia w domu czy na dworze? Kto będzie się nią opiekować? Tych pytań jest setki :) A co z wizytę przedadopcyjną?

Posted

magenka1 napisał(a):
Trzymam kciuki!
Kinga a wypadałaś Pana szczegółowo? Gdzie będzie mieszkać Lusia w domu czy na dworze? Kto będzie się nią opiekować? Tych pytań jest setki :) A co z wizytę przedadopcyjną?

Pan zgadza się na wizytę poadopcyjną i przedadopcyjną,Lusia będzie mieszkać w bloku