Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Przepraszam za zwłokę w dotarciu tutaj ale ostatnio bywam gościnnie tylko;)
Popytam znajomych czy ktoś by nie zechciał suni ale rewelacji nie oczekujcie wszyscy mają już po psiaku lub kociaku, a w okresie wakacji to ludzi chętnych jak na lekarstwo...Zdjęcia mi się nie otwierają co zapewne jest przyczyną mojego superaśnego internetu więc jak bym mogła prosić o fotki Majki na meila (wyśle go na PW).

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justii2388 napisał(a):
Maja jest już po sterylizacji, czuję się dobrze choć jest troszkę smutna.
A teraz dobra wiadomość Maja znalazła dom:D To znaczy zostaje u mnie na stałe:):D

hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):)

Posted

Bardzo się cieszę, że zostaje na stałe :)

(Przepraszam, za brak odpowiedzi tutaj na watku (była pani wstępnie zainteresowana adopcją małej suczki) - wymieniłam za to PW ;))

Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Mai i jej Pani :)

Posted

Mroowa napisał(a):
Justynko zmień tytuł wątku:) wkońcu nastąpił szczęśliwy koniec bezdomności Maji:)która nie szuka już domu:) i została moją sąsiadką:))

Tytuł wątku już zmieniony:) Właśnie wczoraj spacerowałyśmy z Maja niedaleko Ciebie:)

Posted

Justii2388 napisał(a):
Tak chyba to było przeznaczenie:):) Miała nie zostać a jednak jest u mnie:)

Tak jest najczęściej :)
Chyba nie ma osoby, która angażując się w pomoc psom choćby minimalnie nie ma przynajmniej jednego nadprogramowego nieplanowanego psa ;)

Posted

Ulaa napisał(a):
Chyba nie ma osoby, która angażując się w pomoc psom choćby minimalnie nie ma przynajmniej jednego nadprogramowego nieplanowanego psa ;)

To prawda. Po paru dniach od znalezienia Majeczka zaczęła z nami częściej przebywać i po prostu wszystkich zauroczyła. Jest bardzo posłuszna, sama przychodzi żeby się trochę poprzytulać. Po prostu słodziak:)
To Ty też masz jakiegoś nadprogramowego psa? No właśnie a Ty masz jeszcze jakieś psiaki na DT?:)

Posted

My Ciebie również chciałybymy poznać tym bardziej, że mieszkamy tak blisko:) Tak mam nr do Ciebie jeśli jeszcze kiedyś będziemy na spacerku w twojej okolicy to napisze smsa, może będziesz wolna.

Posted

Ulaa napisał(a):

Tylko uważaj, ja już mam 4 psiaki ;-( Mąż powiedział, że już nie ma szans na ani jednego więcej a mnie aż kusi;-). Oczywiście każdy z nich miał byc tymczasem;-)

Posted

Justii2388 napisał(a):
To prawda. Po paru dniach od znalezienia Majeczka zaczęła z nami częściej przebywać i po prostu wszystkich zauroczyła. Jest bardzo posłuszna, sama przychodzi żeby się trochę poprzytulać. Po prostu słodziak:)
To Ty też masz jakiegoś nadprogramowego psa? No właśnie a Ty masz jeszcze jakieś psiaki na DT?:)

Zapraszam w odwiedziny to zobaczysz :)

Posted

Justii2388 napisał(a):
No jasne z miła chęcią odwiedzę Was:):) A jest u Ciebie jeszcze ten czarny słodziaczek w skarpetkach?:)

Nie wiem, o ktorego pytasz ale jest "na stanie" jedno stworzenie w skarpetkach :evil_lol: - na stalym wyposazeniu :cool3: w dodatku uwielbia gosci!

Posted

Ulaa napisał(a):
Nie wiem, o ktorego pytasz ale jest "na stanie" jedno stworzenie w skarpetkach :evil_lol: - na stalym wyposazeniu :cool3: w dodatku uwielbia gosci!

W takim razie ja chętnie Was kiedyś odwiedzę i poznam cała gromadkę:) Tylko musicie dać znać kiedy macie czas :P