anhata Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 My też wszystkim dziękujemy. Szczególne podziękowania dla Anny, gdyż to dzięki niej sunia znalazła domek. Oby było więcej takich szczęśliwych historii. Tusia wczoraj spała do na plecach Pana bądź Pani, potem zaś do góry łapkami. Mojej mamie spodobali się nowi właściciele. już wchodzę na nowy wątek. Quote
AnnaA Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Aniu, weż się do nauki robienia ogłoszeń! PILNE! Tula się nie wyrabia a Mondey daleko. A na mnie nie licz. Ja już się nie nauczę! Dali mi nową komórkę telef. i od dwóch tygodni nie mogę jej rozgryżc. Dobrze, że udało mi się nauczyc ją odbierac. Quote
kameo Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nowy wlaściciel suni dzwonil do mnie pochwalic sie nowym domownikiem :) Są w malutkiej zakochani po uszy :) :) Bardzo dobry dom. Oby wiecej takich ludzi! Quote
AnnaA Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dziękujemy za wizytę kameo. Domek jest skromny i gdyby były jakieś potrzeby to proszę daj znac. Anatha i ja chętnie pomożemy, zawsze! Quote
tula Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Super:) oby więcej takich wspaniałych domków:) Quote
anhata Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 I takich szybkich, konkretnych akcji! AnnoA, nauczę się , nauczę :) Quote
anhata Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Sunia czuje sie bardzo dobrze. Pani nie chce jej zostawiac w domu, tak jak kocha. Wczoraj zkjadla ze smakiem jajeczko. Quote
Monday Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jestem już. Jak sunia w nowym domku? ........... Quote
anhata Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Monday, nowi właściciele są nią zachwyceni. Sunia jest dobrze ułożona. Nie sprawia żadnych kłopotów. Quote
Monday Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 anhata, zmień tytuł... Fajnie, że tak szybko sunia poszła do domu... Quote
anhata Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Monday napisał(a):anhata, zmień tytuł... Fajnie, że tak szybko sunia poszła do domu... Fakt, nie zmieniłam tytułu. Quote
AnnaA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Przed chwilą dzwonił pan od Gigi i żąda natychmiastowego zabrania psa bo ona go sztrpnęła i złamał nogę w dwóch miejscach. Boję się, że tam coś żle się dzieje. Quote
bullterrierka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 AnnaA napisał(a):Przed chwilą dzwonił pan od Gigi i żąda natychmiastowego zabrania psa bo ona go sztrpnęła i złamał nogę w dwóch miejscach. Boję się, że tam coś żle się dzieje. ojej....biedna Giga Quote
AnnaA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A miałyśmy takie dobre odczucia jak ją tam zawiozłyśmy z Anhatą. Będziemy coś organizowac. Quote
Atomowka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Matko masakro. Ale jak to kto złamał nogę ? Pies czy ten Pan? Quote
Monday Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Kurcze - pewnie tam nieźle się dzieje..... Co z sunią? Jakich oczekiwań nie spełniła :( Ja w pracy, dacie radę jakoś jechać???? Biedula :( Quote
Monday Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Odnowiłam w takim razie Gidze-Perełce allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1208151281 Quote
AnnaA Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czekam na wiadomości od kameo. Bardzo się niepokoję o Gigę. A takie byłyśmy z Anhatą zadowolone, że to taki dobry domek. "Pozory mylą, rzekł jeż schodząc ze szczotki ryżowej". Quote
anhata Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Jutro jedziemy po nią... Sunia sięgająca do łydki szarpnęła tak MĘŻCZYZNĘ, że sobie nogę złamał... Kto jemu w to uwierzy? Quote
Atomowka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 hahahaha. No chyba,że sunia jest napakowanym mięśniakiem a facet anorektykiem :eviltong: Sorry ale nie mogłam się powstrzymać, czego to ludzie nie wymyślą? Czy oni mają Nas za debili? A pies cierpi Quote
kameo Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Sunieczke odebrałam dzisiaj po południu i teraz jest u mnie. Sunia jest FANTASTYCZNA. Ona jest sto razy ładniejsza niz na zdjęciach, ma fantastyczne futerko jak królik mięciutkie , jest bardzo miła dla dzieci, psów,kotów. Teraz lezy u mnie w łóżku i robi słodkie minki, żeby ją miziać. Moim zdaniem to idealny pies jedynak. Ona potrafi pokochac całą sobą, ale widzę, ze lubi miec człowieka tez tylko dla siebie ( właśnie obszczekała mojego kota, który z niewiadomych przyczyn nagle postanowił stać sie kotem nakolankowym a nie jak dotychczas panem wszechswiata :p ). Ale ona nie jest psem agresorem i na pewno w stadzie tez da sobie radę. Matko kochana, jaki ona ma słodki pyszczek... Odnosnie jej dotychczasowego domu-moim zdaniem pomimo, ze odopcja nietrafiona to i tak dobrze, ze zadzwonili do nas a nie oddali jej do schronu lub diabli wiedza co jeszcze... Teraz skupmy sie na szukaniu dla małej dobrego domu. JEJ domu. Quote
tula Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 cholera co za ludzie:angryy: dziewczyny koniecznie weźcie rachunek za paliwo i dajcie im żeby zwrócili kasę, biedna sunia, juz drugi właściciel idiota jej sie trafił:shake: Quote
Monday Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 kameo, a możesz porobić jej te "słodkie" zdjęcia??? Quote
kameo Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 niestety zdjecia to nie moja specjalność. Ja mam słabiutki aparat i nie bede nawet podejmowała sie robienia zdjęć. A szkoda, bo malutka jest BOSKA!!! Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Normalnie brak słów......Tylko sunia cierpi. Quote
Recommended Posts