Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My też wszystkim dziękujemy. Szczególne podziękowania dla Anny, gdyż to dzięki niej sunia znalazła domek. Oby było więcej takich szczęśliwych historii.
Tusia wczoraj spała do na plecach Pana bądź Pani, potem zaś do góry łapkami. Mojej mamie spodobali się nowi właściciele.
już wchodzę na nowy wątek.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, weż się do nauki robienia ogłoszeń! PILNE!
Tula się nie wyrabia a Mondey daleko.
A na mnie nie licz. Ja już się nie nauczę! Dali mi nową komórkę telef. i od dwóch tygodni nie mogę jej rozgryżc. Dobrze, że udało mi się nauczyc ją odbierac.

Posted

Nowy wlaściciel suni dzwonil do mnie pochwalic sie nowym domownikiem :) Są w malutkiej zakochani po uszy :) :) Bardzo dobry dom. Oby wiecej takich ludzi!

• 2 weeks later...
Posted

Przed chwilą dzwonił pan od Gigi i żąda natychmiastowego zabrania psa bo ona go sztrpnęła i złamał nogę w dwóch miejscach.
Boję się, że tam coś żle się dzieje.

Posted

Czekam na wiadomości od kameo. Bardzo się niepokoję o Gigę. A takie byłyśmy z Anhatą zadowolone, że to taki dobry domek. "Pozory mylą, rzekł jeż schodząc ze szczotki ryżowej".

Posted

hahahaha. No chyba,że sunia jest napakowanym mięśniakiem a facet anorektykiem :eviltong:
Sorry ale nie mogłam się powstrzymać, czego to ludzie nie wymyślą? Czy oni mają Nas za debili? A pies cierpi

Posted

Sunieczke odebrałam dzisiaj po południu i teraz jest u mnie. Sunia jest FANTASTYCZNA. Ona jest sto razy ładniejsza niz na zdjęciach, ma fantastyczne futerko jak królik mięciutkie , jest bardzo miła dla dzieci, psów,kotów. Teraz lezy u mnie w łóżku i robi słodkie minki, żeby ją miziać. Moim zdaniem to idealny pies jedynak. Ona potrafi pokochac całą sobą, ale widzę, ze lubi miec człowieka tez tylko dla siebie ( właśnie obszczekała mojego kota, który z niewiadomych przyczyn nagle postanowił stać sie kotem nakolankowym a nie jak dotychczas panem wszechswiata :p ). Ale ona nie jest psem agresorem i na pewno w stadzie tez da sobie radę. Matko kochana, jaki ona ma słodki pyszczek...

Odnosnie jej dotychczasowego domu-moim zdaniem pomimo, ze odopcja nietrafiona to i tak dobrze, ze zadzwonili do nas a nie oddali jej do schronu lub diabli wiedza co jeszcze...

Teraz skupmy sie na szukaniu dla małej dobrego domu. JEJ domu.

Posted

cholera co za ludzie:angryy: dziewczyny koniecznie weźcie rachunek za paliwo i dajcie im żeby zwrócili kasę, biedna sunia, juz drugi właściciel idiota jej sie trafił:shake:

Posted

niestety zdjecia to nie moja specjalność. Ja mam słabiutki aparat i nie bede nawet podejmowała sie robienia zdjęć. A szkoda, bo malutka jest BOSKA!!!